Televisie

SBS6 geeft The Voice of Holland een nieuwe naam

SBS6 geeft The Voice of Holland een nieuwe naam

De zoveelste talentenjacht is in de maak bij Talpa. SBS6 geeft The Voice of Holland een nieuwe naam. Althans, er komt een nieuw programma voor zangtalenten op SBS6, maar die lijkt bijna 1 op 1 op TVOH. Alleen is er nu gekozen voor ‘scouts’ in plaats van ‘coaches’. Uit de reacties blijkt ook dat niemand hier op zit te wachten.

‘Nieuwe’ talentenshow

De zender deelde zojuist een post op Instagram om het nieuwe programma genaamd ‘The Talent Scouts’ ‘aan te kondigen. Ze schrijven erbij: “Zangtalenten en beginnend artiesten, let op! In het gloednieuwe progamma The Talent Scouts gaan Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie op zoek naar de nieuwe nationale topartiest!” Ach, daar zitten we allemaal vol spanning op te wachten…

SBS6 geeft The Voice of Holland een nieuwe naam

Tot nu toe lijkt het gewoon heel erg op The Voice of Holland, alleen kan dat natuurlijk niet meer uitgezonden worden nadat bleek dat er veel misstanden achter de schermen hadden plaatsgevonden. Omdat het wel een succesvol idee is dat veel geld in het laatje brengt, bedacht John om er gewoon een andere naam aan te verbinden. Alleen zijn er nu geen ‘coaches’ in het spel, maar ‘scouts’. Slim, hoor.

Enkel negatieve reacties

Voor de mensen die hier wel oren naar hebben: zowel solo-artiesten als duo’s en bands mogen zich opgeven voor het programma. Ben ik de enige die gelijk begon te zuchten toen deze nieuwe talentenshow uit de grond werd gestampt? Nee, zeker niet. De reacties onder de post zijn nu al enkel negatief.

‘Verf zien drogen is interessanter’

Ene Jaimy reageert: ‘Stop nou eens met al die zangprogramma’s. Niemand kijkt meer naar dit, dus hoezo stampen jullie elk jaar 5 nieuwe talentenshows uit de grond?’ En Jan-Willem (wie kent hem niet?) reageert: ‘Ik ben benieuwd wie in dit programma weer wordt lastiggevallen en misbruikt! Noem het gewoon wie is de molester. Verf zien drogen is interessanter dan wat jullie momenteel produceren.’ Die reactie is creatiever bedacht dan het concept achter dit nieuwe programma. En dat is slechts een snelle greep uit de vele reacties.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties