Relletjes

Wilfred Genee haalt uit naar Eva Jinek in Vandaag Inside

Wilfred Genee haalt uit naar Eva Jinek in Vandaag Inside

Wilfred Genee haalt uit naar Eva Jinek in de uitzending van Vandaag Inside. Ladyshave kon zich niet inhouden en noemt het interview met André Hazes weer slechte reclame voor de documentaireserie van Dreetje op Videoland.

Mislukte Billen

Dinsdagavond had Eva Jinek een item over mislukte “bil-lifts” in haar show. Een aantal dames hebben in Turkije de billen laten liften, maar dit is niet helemaal goed gegaan waardoor… Nou, ja… hoe zeg je dit netjes? Er geen reet meer over is.

Vandaag Inside over Sander Schimmelpenninck

René van der Gijp begon in de uitzending over het item van Sander Schimmelpenninck. Hij noemt het prima, maar dat slaat natuurlijk werkelijk helemaal nergens op, want niets aan die vent is prima. Op YouTube plaatste die k*t omroep PowNed een video waarin Sander Schimmelpenninck zegt dat alle jongeren 100k moeten krijgen. Je kunt nog beter geld verbranden dan het zonder voorwaarden aan jongeren geven zodat ze kunnen leren omgaan met geld.

Terugkeer Johnny de Mol HLF8

Wilfred Genee vraagt aan Angela de Jong wat ze vond van de terugkeer van Johnny de Mol bij HLF8. Na het uitlokken van een reactie reageerde Johnny ‘prima’ op de rechtszaak, vond Angela. Waar HLF8 ooit een feestje was, is het tegenwoordig een nietszeggend programma waarin mensen die zichzelf heel belangrijk vinden dom lullen. Dat laatste zijn we het mee eens Angela, want HLF8 is een flop. Laten we hopen dat de blunder van Talpa over het definitieve einde van HLF8 geen blunder blijkt.

Wilfred Genee haalt uit naar Eva Jinek

Wilfred Genee haalt uit naar Eva Jinek door haar aflevering met André Hazes Jr. commercieel en gebagatelliseerd te noemen om de Docu serie van André op Videoland te promoten. Heel erg irritant is ook dat de serie zo’n 85 keer wordt benoemd.

Nog geen reacties