Viespeuk Nicky Romero doet weer vies: “Ben zoooooooo geillll”

Bracht deze schitterende website al het nieuws dat Nicky Romero een meisje afperst met naaktfoto’s, die hij stiekem maakt, nu blijkt hij ook om nudes te vragen aan alles en iedereen van het andere geslacht (bewijs onder het artikel).

De wereldberoemde DJ maakt jacht op vrouwelijk naakt op internet. Nick Rotteveel, zoals ie echt heet, kan zo worden veranderd in Nick Ruktteveel. Want waar wil ie anders die plaatjes voor hebben. Het geeft wel een aardig kijkje in het brein van Knicky Romero. Die bijnaam kreeg hij vanwege de gigantische winkelhaak in zijn geslacht. Romero kan aan elke arm duizenden groupies hebben, maar de discjockey vindt het spannender om social media af te speuren naar nieuw prooi. Roddelpraat krijgt van veel dames zijn gebedel om titts and ass opgestuurd. Ondanks dat wij liefhebber van het vrouwelijk schoon zijn zullen wij dat zelf nooit doen (leugen), maar een grietje afpersen is echt een brug te ver (waarheid). Doe ff normaal, Knicky! Met je graatmagere grafharses.

23 reacties op ā€œViespeuk Nicky Romero doet weer vies: “Ben zoooooooo geillll”ā€

 1. Robbie zegt:

  Hij kan gerust uit gaan kijken dat hij door dit gedrag weer niet in een depressie schiet en angstig word. Kan die daar weer over janken.

  0
  0
 2. Nina Verbeek zegt:

  Dus alleen omdat het een bekende dj is moet dit zo uitvergroot worden denk ik? Want dit is totaal niks geks, jullie maken het alleen maar zo. Elke guy in deze comments wil dus zeggen dat ze nooit een meisje hebben versiert of om een leuke foto hebben gevraagd? Erg zielig dit. Ga je druk maken om iemands ander zā€™n leven man.

  0
  0
   • Nina Verbeek zegt:

    Oke leuk dat hij met meiden heeft gesproken, maar we weten allemaal dat de reden waarom dit wordt geplaatst, zijn grote naam is. Het is niets raar, er wordt gedaan alsof hij iets afschuwelijks gedaan heeft. Bah gemene wereld is dit soms zeg. Alsof er geen ergere dingen in de wereld zijn, dit platform gebruiken om haat te zaaien. Walgelijk. Roddel platform of niet, je speelt gewoon met iemands leven. Denk even na wat de invloed hiervan is.

    0
    0
    • Henk Kasius' grootste nachtmerrie zegt:

     Zou hij daar zelf niet over na moeten denken voor hij misbruik denkt te maken van het feit dat vrouwen zijn naam kennen (maar zijn muziek niet)?

     0
     0
    • Eline zegt:

     Precies. En daarbij is het nog eens bewijs van niks. Iedereen kan zo’n screenshotje maken en sturen. Die vent doet niks verkeerd. Ik denk dat Jan en Dennis een beetje jaloers zijn!!

     0
     0
  • Gert-Jan Verbeek zegt:

   Hallo Nina,

   Je vader hier.
   Gedraag je eens. Wat doe jij op deze website? Ik heb je toch gezegd dat deze site niet voor tere zieltjes is……Leer me mijn dochter kennen.
   Bij deze krijg je ook 12 jaar huisarrest.

   Groetjes,
   papa

   0
   0
 3. Henk Kasius' grootste nachtmerrie zegt:

  Moet zeggen dat ik de fonetische uitspraak van zijn username op snapchat ook niet al te tactvol vind…

  Volgende scoop: “IS KNICKY ROMERO RACISTISCH?!”

  0
  0
 4. Fakenews zegt:

  Dit is de grootste bullshit verhaal die ik ooit heb gehoord. Iemand haal deze site neer. Belachelijk om zo te liegen over iemand. Er is geen enkel bewijs buiten 2 domme screenshots van snapchat(wat elke nick kan zijn) en de chat van instagram (waar geen eens seksuele dingen werden besproken + waar apps en sites voor zijn om neppe berichten met een influencer te sturen etc.)

  0
  0
 5. Pingback: 7 x Toen Koningsdag nog een goed feestje was unspla

 6. Pingback: Dit is de nieuwe supercar van Rico Verhoeven - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.