Sarah van Soelen toont haar kerstballen

Die arme meid is van natuurlijk helemaal van de rel. Dreetje heeft alweer een nieuwe poes en ze hebben niets meer met elkaar. Dus de aandacht, waar ze eerder nog van moest afkicken, is wel zo’n beetje weg. Wat doe je dan? Precies. Je gooit je talenten in de aanbieding.

Maar het mooiste komt nog. Onder de foto staat: “The best Christmas gifts are not material things, but gifts of listening, of showing kindness, of remembering, of visiting, of forgiving, of giving time. I wish everyone a MERRY CHRISTMAS!” En dan allemaal merken taggen op je plaatje. HAHAHAHAHA!

28 reacties op β€œSarah van Soelen toont haar kerstballen”

 1. Gordon Tonggenot zegt:

  Voordat de kerstboom van IJsselstein (de grootste ter wereld) wordt afgetuigd, wil ik deze eerst in de pisbuis steken van de eerste persoon die mij nu nog durft te disliken. En KIJK ME AAN als ik dat zeg.

  4
  49
 2. Gampel zegt:

  Sarah van Soelen, de zoveelste opgespoten h**r waar Dreetje lekker bovenop gekropen is en geef hem eens ongelijk. Met een paar centen is dit een inwisselbaar meisje voor de nacht. Mooie meid hoor, maar er zijn zoveel mooiere te vinden die niet voor een paar honderd EUR en wat aandacht met de benen wijd gaan voor een coke snuiver… achja

  11
  2
 3. Droeftoeter zegt:

  Als je je ogen een klein beetje dichtknijpt heeft ze wel wat van Tatjana Simic.
  Al is die vergelijking niet heel flatteus voor Tatjana aangezien mevrouw Simic lekker naturel mooi is!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.