Sarah van Soelen in Spanje om af te kicken van aandacht

Dreetje wordt vader - Experts: ook Dre Hazes en Sarah van Soelen krijgen reallifesoap

Het is ook wat, elke dag in de media komen en elke dag jezelf op social media slingeren. Daar word je een beetje in de war van. Dus ging Saartje naar een afkickkliniek in Spanje om bij te komen van alle aandacht en hoe daar nou mee om te gaan. Geruchten dat ze daar zou zitten om van de snuif af te komen is onzin volgens de familie van Van Soelen.

“Sarah zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.” Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een beetje moe word van BN’ers die alles doen voor aandacht en dan gaan zeuren dat in de schijnwerpers staan zo moeilijk is. Stop er dan mee. Neem een gewone baan. Klaar.

Maar die oplichter van een Yvonne Coldeweijer, aka Alberta Verlinde, schreef dat Sarah weer aan de dope zit. Van Soelens vriendje André maakte zich daar kwaad om en stuurde haar het volgende bericht: “Yvonne, ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt, moet je lekker zelf weten. Maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is anderhalf jaar clean en dat is een heel zware tijd voor haar geweest. Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daaraan hebben gewerkt, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover. Hierin ga je echt te ver. Je obsessie voor mij/ons slaat hierin echt door en ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en één keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken.” Dat is een flinke dreun in het gelaat van Yvonne. We horen wel wie uiteindelijk gelijk heeft gehad.

https://www.instagram.com/p/CSxBunPD6kb/?utm_source=ig_web_copy_link