Sarah van Soelen in Spanje om af te kicken van aandacht

sarah-andre

Het is ook wat, elke dag in de media komen en elke dag jezelf op social media slingeren. Daar word je een beetje in de war van. Dus ging Saartje naar een afkickkliniek in Spanje om bij te komen van alle aandacht en hoe daar nou mee om te gaan. Geruchten dat ze daar zou zitten om van de snuif af te komen is onzin volgens de familie van Van Soelen.

“Sarah zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.” Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een beetje moe word van BN’ers die alles doen voor aandacht en dan gaan zeuren dat in de schijnwerpers staan zo moeilijk is. Stop er dan mee. Neem een gewone baan. Klaar.

Maar die oplichter van een Yvonne Coldeweijer, aka Alberta Verlinde, schreef dat Sarah weer aan de dope zit. Van Soelens vriendje André maakte zich daar kwaad om en stuurde haar het volgende bericht: “Yvonne, ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt, moet je lekker zelf weten. Maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is anderhalf jaar clean en dat is een heel zware tijd voor haar geweest. Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daaraan hebben gewerkt, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover. Hierin ga je echt te ver. Je obsessie voor mij/ons slaat hierin echt door en ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en één keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken.” Dat is een flinke dreun in het gelaat van Yvonne. We horen wel wie uiteindelijk gelijk heeft gehad.

52 reacties op “Sarah van Soelen in Spanje om af te kicken van aandacht

 1. Sarah Soelen zingt Hazes zegt:

  Waarom, zeg mij waarom?
  Ben ik altijd in de aandacht
  Waarom, zeg mij waarom?
  Geeft niemand mij de rust die een mens verwacht

  Ik heb zo nooit eens rust
  Wat mij dan helpt, of mij geruster stelt
  Waarom, zeg mij waarom?
  Moet ik altijd in de aandacht staan?

  Ach ja, ik heb m’n coke
  Dree verdient het geld, dat is m’n leven.
  Het is allemaal, het is allemaal voor mij.
  Maar ik zou zo graag niet in de aandacht staan
  Zolang ik dat niet kan, ben ik niet blij.
  En blijf zo af en toe alleen naar Spanje gaan

  2
  3
 2. Oen Kardiesishan dichter zegt:

  Waar vuur is daar is rook
  Waar Sarah is daar is coke
  Andree is meer van een biertje
  Hij neemt er dan wel 12
  Noem dat geen pleziertje
  Het is gewoon verslaafd
  Ook ik heb mijn neus vaak in het poeder gelaafd
  Maar nu ben ik verlichter
  Maar vooral een goede dichter
  Hoi ober zet de koffie daar maar neer
  Nee zonder de cognac ernaast deze keer

  15
  1
  • Lisa C zegt:

   Misschien kunnen ze Sarah beter leren hoe je jaloezie richting de moeder van het kind van je vriend verbergt.

   Ipv de dames van middelbare leeftijd waar je mee “werkt” (chicaswinnyalice op IG) lelijke comments onder Monique haar uploadste laten plaatsen.

   Misselijk over het paard getild wijf dat je er bent.

   Om nog naar te zwijgen over die Winny en Alice, lekker professioneel vanaf je zakelijke account schelden.

   2
   0
  • Lisa C zegt:

   Verdomme Jan En Dennis!!!

   Waarom komen reacties altijd automatisch onder andermans reactie?

   Nu lijkt het net of ik de debiel ben die niet weet hoe ze moet reageren onder een tekst, ipv onder andermans reactie.

   2
   0
 3. Sarah van Soelen valt niet van haar stoel zegt:

  Sneu die Sarah van Soelen.
  Onzeker tot en met.
  Pas net in de 20 en nu al een graftakkenkop hebben van iemand van 45.
  Wat is dat toch met jonge dames in 2021.
  Ik kan mij niet voorstellen dat je graag op een eend wil lijken.

  3
  0
 4. mo rox erik en de kids zegt:

  en DIT is precies de reden dat Monique achterover kan leunen en niks hoeft te zeggen; uiteindelijk belanden ze allemaal zelf van gekkkigheid in de kliniek. Karma is een bitch!
  6-0 voor Mo tegen Dreetje, zijn moeder de rat, Saar en haar valse rimpeltantes met hun Chinese klerezooi waar je je hond nog niet tegenaan laat zeiken

  Mo kan die hele stinkende bende aan met de vinger in d’r neus. Ha!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.