Sarah van Soelen praat over drank en drugs

De ex van Dreetje moet tegenwoordig wat doen, want ‘de vriendin van’ is niet meer van toepassing. Saar is daarom openhartig geworden om de influencer uit te hangen. Het grietje vertelt in een Q&A op Insta over haar verslaving aan coke en drank en hoe blij ze is te zijn afgekickt.

Ze zat wel nog in een afkickkliniek, maar dan voor aandacht. Dat geloofde geen hond. Iedereen dacht dat ze weer aan de dope was gegaan omdat haar vriendje Dré zich een gat door zijn tussenschot aan het snuiven was. Maar dat ontkent ze: “Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Tot zo ver dus erg trots op mezelf.” Nou Sarah, wij ook hoor. En als je het niet redt met dat influencen kan je altijd nog op Onlyfans.

17 reacties op “Sarah van Soelen praat over drank en drugs

 1. Saratje zegt:

  Ik heb blijkbaar de gave gekregen dat ik veel vrouwen mooi vind.
  Met andere woorden ik snoep ook regelmatig van het lekkers dat onze koloniën hebben voortgebracht. Al mag je dat niet meer zeggen van woke Amsterdam.

  Sarah van Soelen is slechts 25 lentes jong maar ziet er uit als een vrouw van 56.
  Ik schrik er gewoon van.

  13
  0
 2. Henry Honraadt zegt:

  Nou ome Jan ‘als je het niet redt met dat influencen’ moet toch echt geen probleem zijn voor deze Sarah. Ze doet al niets, kan niets, werkt niets (want leeft op de dikke zak geld van pa) oja en zo te zien eet ze ook al niets. Lekker makkelijk toch. Gewoon niets!

  10
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.