Sander Schimmelpik vindt Floris Wyers proleet

En dat gaat gvd twee bruggen te ver. Ok, wij pesten Floor ook weleens met zijn flinke achterwerk, maar een proleet is het allerminst. Het is een bijzonder aardige kerel met een uiterst goede smaak. Wij houden van hem. En we vinden Schimmelpenninck minder dan de kauwgom onder de zolen van zijn schoentjes.

En dat maakt het ook wel weer aandoenlijk. Sandertje met een mening over een programma waar hij niet eens naar kijkt. Dat zien we de laatste tijd wel vaker. De linkse grachtengordel die maar wat roept over Roddelpraat, maar het nooit kijken. Over een proleet gesproken.

33 reacties op “Sander Schimmelpik vindt Floris Wyers proleet

 1. Robbie zegt:

  Haha Floris een proleet??? Komt die Sander weleens buiten??? Wat een debiel zeg, onee nu kom ik dom over. Sander en buiten komen durft die smurf niet, dan komt hij alleen maar proleten tegen. Ga die kutpodcast maar in elkaar flansen met die jankbal die zijn zoon inzet voor succes smurf en doe die Zweedse h0er van je de groeten…….

  93
  2
   • Rembo zegt:

    Extra was ook weer top jongens, Floris is ook lachen man, kan wel tegen een beetje treiteren. Die Sander moet gewoon z’n smoel houden volgende week Yves weer?

    1
    0
    • Kale Pietje zegt:

     Oompie heeft laatst nog alle items uit de speelgoedkist in z’n rectum geduwd en sommige dingetjes heeft ie mee naar huis genomen.
     Tante Anja weet daar niks vanaf.
     Foute actie oompie. Je neefje wil z’n barbies terug.

     GN

     13
     0
  • Gooordonn zegt:

   Nou een beetje treurige man is hij natuurlijk wel. Je zult maar bij Roddelpraat aan tafel moeten om je youtubekanaal te promoten, om je vervolgens een uur lang te laten afzeiken door Onze Jan.

   Schimmelp☆nn☆k…de naam zegt het al

   0
   1
  • KLeinTje Pils. zegt:

   Kleine uitgerangeerde pedo.
   Sandertje verloor achtereenvolgens z’n baantje bij de NpO, was niet meer welkom om stukjes te schrijven in de Volkskrant mocht niet meer op de radio…
   Sander verloor z’n garage en z’n auto. Hij moest z’n huis uit en kreeg geen werk meer en is van arren moede vertrokken naar Zweden waar een vrouw woont die niet weet dat hij vreemd ging bij het leven met huisvrouwtjes die de huur niet kunnen betalen, elke dag raak.
   Vieze Sandertje.

   36
   2
  • Pointless remarques zegt:

   Sandertje is misbruikt in zijn jeugd als kind werd hij uitgedost als meisje en had al vroeg meerdere rijpe mannen die hem betaalden voor diverse diensten tijdens galadiners en concours hippiques met buitenlandse gasten die het niet zo nauw namen met de zedelijke moraal.

   15
   1
  • Roddelpraatfan zegt:

   Kijk heel graag roddelpraat, maar deze aflevering is de slechtse tot nu toe en dat lag niet aan Floris. Vondt het grote afzeikshow naar Floris toe en verder niks

   10
   2
 2. Corroonaatje zegt:

  Nou ik vind Floris een toffe gast en een welkome aanvulling in jullie programma. Hij heeft een geweldige smaak van verwoorden in uitdelen en incasseren.
  Wie mag die Schimmelpik zijn?

  12
  0
 3. Anti Alles zegt:

  WALGELIJK klein kaboutertje die Schimmelpennink. Alsof er ook maar 1 simpele ziel dit ventje serieus neemt. Is nog te klein om op de basisschool zijn mannetje te staan. Wordt met gemak in elkaar gebeukt door iemand van 10.

  10
  6
 4. Timmy zegt:

  En hij? Zelfs als kanonnenvoer is jij een matige toevoeging. Wat heeft die man nou gepresteerd dat het noemen waard is? En dan iemand proleet noemen. Ja Floris is natuurlijk een beetje met zijn praatjes een natte wind. Maar zolang hij niet naar kinderen kijkt met een oog als Schimmelpenninck moet die Sander toch echt in zijn hoekje kruipen die hautaine nobody. Goh hij heeft geleerd hoe het heurt. Maar typisch subadel die omlaag lijkt terwijl ze dus niet weten hoe het heurt waar het telt. Pure nep.

  2
  0
 5. Steven zegt:

  I’M BACK!

  Heb onze lieve Dennis vandaag een pijpbeurtje gegeven in het frikandellenbos met dit heerlijke weer, en nu heeft hij mij unblocked!

  YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 😎

  5
  11
  • Steven is de Baas van jullie alemaal zegt:

   Zelfs als ik Steven heet, of wanneer ik Иødrøg heet, if Piet, of PiemelBoy, of Anja… maakt niet uit, iedereen is nou tegen mij! Waarom GVD al die dislikes? I
   Ik ben de enige op Roddelpraat die alleen probeert te helpen en meestal kies ik een hele leuke naam uit. Ik heb 10.000 op adressen en scheit jullie allemaal in je bek.
   Jullie haat jegens mij, het zal je duur
   komen te staan.. En m’n moeder is niet dood. Ze leeft. Het was een geintje toen ik zei dat ze dood is sinds 2019. Dat had ik niet moeten doen. Maar jullie pesten me zo.
   Als mensen mij niet normaal af en toe een like kunnen geven, dan verstier ik het voor iedereen want het is gewoon een hetze tegen al mijn verschillende nicknames! Ik heb niemand in deze wereld. Niemand houdt van mij. Ik kan net zo goed doodgaan. Niemand mist mij.
   Maar je kan me geen dislikes geven.
   Dat pik ik niet!! Ik ben hier de baas en jullie zijn allemaal te gast.
   En ik scheit iedereen in z’n bek.

   2
   14
   • @Nodrog Steven Piemebooi zegt:

    Hee kale rifaap.
    Ik ken je voorliefde voor schapen.
    Wanneer je schapen naar een verse wei met veel gras verplaatst dan eten ze vrij veel, resultaat: het schaap heeft dunne mest.

    Misschien moet je het dieet een beetje aanpassen. Dat je ze neukt hoeft niet te betekenen dat je hetzelfde moet vreten, begrijp je wel?

    9
    0
  • AntiAlles zegt:

   Z’n moeder de hœr is deaud kut.
   Dat heb je zelf geschreven gisteren.
   Dus kappen met die onsmakelijke opmerkingen. Anders krijg je er van langs op de Roddelpraat Fandag.
   #fatimablowjob

   7
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.