Aaaaah, Sander Schimmelpenninck was arm

Sander Schimmelpennink discrimineert

Je zou toch denken dat als je zo laag bij de grond bent je het niet koud krijgt. Naast dat het een rat is is die tuinkabouter 2 turfjes hoog. Maar wat het zo grappig maakt is dat Sandertje weer eens over zichzelf praat en dan begint het jochie te verzinnen. Nu is ie opeens arm geweest omdat het een beetje fris was in het kasteel waar hij opgroeide. En ze kregen ook kleine porties. Misschien is ie daardoor niet volgroeid.

Maar goed, mensen die in echte armoede zijn opgegroeid moeten niet zo piepen. Deze jonkheer heeft het ook niet prettig gehad hoor. Hopen dat we snel van die zak hooi af zijn.

WhatsApp Image 2022 03 06 at 1.23.04 PM

16 reacties op “Aaaaah, Sander Schimmelpenninck was arm

 1. Graaf Zonderland zegt:

  En z’n moeder is de zuster van z’n vader z’n broer. Dit inteeltprodukt is altijd wel boos en/of provocateur.
  Neem hem niet kwalijk. Afkomst verplicht nietwaar?

  13
  1
 2. Sender zegt:

  Sander Schimmelpenninck was arm.
  Ik ben arm.

  Sander Schimmelpenninck vind ik een koekenbakker die denkt dat hij wat voorstelt.
  Toch ben ik het op een klein puntje met hem eens eens.

  En dat gaat over die vreselijke Verstappen kliek.
  Allemaal lof vanuit heel het land voor de hele familie.
  Max is geweldig en Jos ook. Althans dat hoor je overal. Maar zogenaamd objectief zonder oranje bril. He nietwaar!?…….. Olav Mol.

  Maar waarom prijs men een Jos zo de hemel in die veroordeeld is voor poging tot doodslag van zijn inmiddels ex partner? Hij zal vast het spulletje afgekocht hebben en al genoeg gestraft zijn in de media. Je kent het wel dat soort flauwekul..

  En waarom moet ik met mijn normale inkomen meer dan 50% belasting betalen alleen al op mijn maandelijkse inkomen. Terwijl de Verstappens met 50 miljoen exclusief ….. 0 cent bijdragen.

  Graag een fair share voor allemaal.

  18
  3
 3. Spion Piet zegt:

  Goede gewoonte kinderen niet te “spoilen”. Engelsen hebben er het juiste woord voor. Maar het moet ook in het hoofd en hart landen. Anders gaan ze het niet begrijpen maar compenseren. Dan gaan ze de decadentie na doen. Dan wordt je een pauperkabouter en mag je van geluk spreken dat ze alleen je horloge pakken. Gaan mensen plat voor minder. Niet chique dat de schimmel kabouter er over praat. Heeft die toch niet goed meegekregen het te leven en niet te praten in de slachtofferrol. Nee zo hebben ze hem niet opgevoed. Dus dat komt in het grote boek van Sinterklaas en waarschijnlijk een zakje zout komende december.

  3
  2
 4. Roderick zegt:

  Ik begrijp Sander heel goed. Mij mij thuis was het zilveren bestek altijd beslagen en de 2 km lange oprijlaan lag altijd vol met bladeren.

  11
  2
 5. Timmy zegt:

  Hij was arm. Frankenstein heeft een losse arm tot leven gewekt. Dat verklaart de lengte. Is dus helemaal geen kabouter maar een ledemaat.

  0
  0
 6. Anti Alles zegt:

  Als je die tuinkabouter een keertje boos aankijkt, dan schiet hij al bijna vol. WALGELIJKE man, dit ventje. Dit soort mennekes zouden eens 5 jaartjes in de gevangenis moeten zitten en de bips goed volgeblaft moeten worden. Benieuwd of hij dan nog zo’n grote bek heeft deze dwerg.

  5
  1
 7. Werkt u of bent u iemand zegt:

  Best wel zielig dat het geld 300 jaar geleden werd verdiend. Zit je in zo’n oud aftands kasteel rijk te wezen.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.