Kijkers Roddelpraat boos op Jan na grappen over S10

Kijkers Roddelpraat boos op Jan na grappen over S10

Na een kort nachtje slapen werd onze Jan vanmorgen wakker om eens fijn alle positieve reacties op de uitzending van gisteren te bekijken. Ons zwaargewicht kwam van een koude kermis thuis. Allemaal Kijkers Roddelpraat boos in zijn DM. Dat zijn grapjes over S10 veel te ver gingen en dat hij ook niet zo stom moet doen tegen Floris.

Daar is is hij mooi van geschrokken. Maar hij wil er wel even iets over zeggen. “Floris afzeiken was leuk, maar ging wellicht een beetje te ver. Ik heb Floris opgebeld om samen met hem naar de gym te gaan. Hij voor zijn dikke kont, ik voor mijn dikke pens. Wat betreft S10 wil ik het volgende zeggen. Wij maken harde grappen over alles en iedereen. We sparen niemand, zeker onszelf niet. Dat er nu grappen zijn gemaakt over de psychische aandoeningen van S10 hoort wel bij het programma. Maar als ik mensen, die zelf ook in de knoop zitten, verdrietig heb gemaakt dan vind ik dat vervelend. Dus sorry kijkers Roddelpraat, stelletje mafketels. Overigens zijn Dennis en ik al jaren psychische patiënten. Dus we kennen de pijn.”

57 reacties op “Kijkers Roddelpraat boos op Jan na grappen over S10

 1. Stien’s kutje zegt:

  Spotten met zelfmoord is juist grappig. Zo’n aandachtstrekker als S10 is helemaal niet uit op zelfmoord, anders had ze dat al lang gedaan. Temeier.

  359
  70
  • Later zegt:

   “Floris afzeiken was leuk, maar ging wellicht een beetje te ver.”.
   Dennieboy een ome Jan waren in een melige, lollige bui. Niets meer. Niets minder.
   Dat gejank telkens over elke punt, komma.

   Er zijn dus blijkbaar idioten met teveel tijd die elke aflevering, woord voor woord gaan lopen ontleden om ze maar te kunnen pakken op een verkeerd woordje of zinnetje.

   Maak wat van je leven en ga wat anders doen. Bevalt Roddelpraat je niet dan kijk je niet.
   Het is niet zo dat je net als bij Linear TV je Roddelpraat gepushed krijgt.
   Je komt zelf kijken.

   129
   48
  • Koekenbakker zegt:

   Ik leef zeer nauw samen met bepaalde mensen, heb ze zelfs innig lief, die er niet tegen kunnen dat een grap op werkelijk elke mogelijkheid herhaald wordt…. Het is toch een bepaald soort van humor wat ik kostelijk om kan lachen.

   9
   4
  • LEUUUKKK zegt:

   Als vaste roddpraat kijker bevalt roddelpraat mij prima, letterlijk zelfmoordtips geven niet. Dat zijn geen grapjes meer. Niet heel gek, toch?

   9
   11
  • The Fox zegt:

   Was gewoon een geweldige uitzending. De mensen moeten niet op iedere slak zout leggen. Sorry voor de dierenliefhebbers. Wij weten gewoon dat Roddelpraat keiharde humor maakt. Als je daar niet tegen kunt dan kun je beter stoppen met kijken.

   1
   0
  • Roland zegt:

   Doe ff normaal man.
   Bovendien gaat het hier niet alleen over S10, maar over de tip zelf.

   1
   0
 2. rollins zegt:

  Help me even, songfestival. Gaat het weer over het zingen of nog steeds over meisjes met een baard of menstruerende mannen? Ik stam nog uit de tijd dat de Herreys wonnen, de kastnichterige dansmormonen. Vanaf dat moment is het verval ingetreden denk ik. Een freakshow van een minderheid die we normaal moeten vinden omdat ze anders zijn. Terwijl anders nu net een graadmeter van niet normaal is. Enfin, ik heb geen idee wat de pronouns van S10 is. Maar vooralsnog is het voor mij een S5.

  36
  12
  • Opa Griggenheim zegt:

   Eens in de vier jaar vind er een titanenstrijd plaats op Europees niveau om de artistieke krachten te meten. Elke natie stuurt z’n beste volkszanger en een keur aan componisten en concertmeesters maakt de mooiste knapste muziek die haalbaar is. ..

   O wacht. ESF is tegenwoordig een complete freakshow met regenboogvlaggen een elke verwarde pannenkoek mag meedoen. Gelukkig heeft Nederland weer ’s een aardig liedje en een zangeresje dat recht van lijf en leden is dus we maken sowieso kans op een finaleplaats.

   16
   6
 3. Flierefluiter zegt:

  Floris leuke vent maar jammer van die dikke reet.
  Vond dat ze dat nog wel even mochten melden in de uitzending

  35
  25
 4. Pappa S20 zegt:

  Dat gedeelte met die polsen ging aleen te ver maar buiten dat moet je er gewoon grappen over kunnen maken

  10
  17
 5. Pietje Puk zegt:

  Ik vind dit ook veel te ver gaan. Een foute grap is prachtig, ik hoe ervan. Ook over dit onderwerp. Maar er daarna op doorgaan is de grap voorbij en dan is het niet meer om te lachen.

  18
  9
 6. Morgenstond stinkt naar stront zegt:

  Jammer dat die dikke pisnicht in het midden niet wat meer tegengas gaf. Daar kwam ie voor toch naar eigen zeggen. Snap ook niet helemaal waarom ie hier zn wannebe luxe kanaaltje komt promoten. Hier zitten alleen maar UWV stoepverwarmers.

  6
  15
 7. RangeRovervanonzedonaties zegt:

  Als ik Floris was had ik de telefoon niet meer opgenomen, wat laag om honderd keer dezelfde grap te maken. En dan die mentaal beperkte Dennis die geniepig mee zit te lachen. Blergh.

  24
  10
 8. Roddelsmaad zegt:

  Ik vond haar een uitstekende antireclame voor “medicijn” gebruik. Niet genezen. Ready for relapse. Weer terug aan de pilletjes en nog net zo in de knoop en zwak van geest. Tja die pilletjes helpen enkel je eigen chemische huishouding vervangen. Niet trainen en beheersen. Zo ik pillen weigerde wat mijn hele behandeling was tot ze me op straat schopten. Met werkende methoden al gauw weer dagelijk mij erger en lach. 360 dagen per jaar slaap als een roosje. Terwijl die zich lieten behandelen… Telkens weer terug blijven komen voor een nieuw recept omdat het geen geneesmiddelen zijn en ze er slap en afhankelijk door en van worden. Via andere routes hun spul of ander spul gingen zoeken en zelfs zelfmoord van een genezen verklaarde. Ik werd sterker. Zij zwakker. Later nog met masker op achter de schermen mogen kijken bij eigenaren en marketeers. Tot en met professors in de pocket. Blijf weg van die rommel. Kracht zit in jezelf. Geen zelfmedelijden. Heb je niks aan. Pilletjes als symptoombestrijding ja. Maar geneest niets en je zelfregulatie wordt slap als een spier of brein dat je niet gebruikt. Kijk labiel S10tje Met de juiste behandelaar en zonder “medicijnen” was het nu een sterker mens. Nu is het een zwak wrak dat gauw weer een nieuw recept moet gaan halen omdat het allemaal zo zwaar is. Ja leven valt soms zwaar. Gaat zelfmedelijden niet bij helpen. Man heb ik mensen levenslang zien verteren op een traumatische ervaring of minder. Ik moest huilen toen mijn goudvis dood ging. Met de tijd wen je en leer je omgaan met. En inmiddels veel gruwelijks en sadistisch gezien en ondergaan. Maar ik leerde er mee omgaan. Dus dat kan jij ook. En beter zonder “medicijnen” dan met.

  6
  24
  • Spuit Elf zegt:

   Je bent goed in de war.
   Daar hebben die pilletjes dan weer niet tegen geholpen.
   Zoek eens hulp en blijf bij je voorgeschreven medicatie. En geloof vooral niks van facebook want daarvan raak je helemaal in de war.

   8
   2
 9. boekhouder zegt:

  Met die duikbril kan ze altijd nog duiklerares worden, dus zelfmoord zou zonde zijn.

  4
  4
 10. Toon zegt:

  Jouw autobanden kunnen ook aan flarden weer roos.
  0mdat je een ongenuanceerd alcoholistch haatvarken met een veel te grote bek bent geworden.
  Zoek hulp roos
  Ga afkicken
  Prutsvader slecht voorbeeld voor je kids.
  Alle schaamte voorbij nietwaar bolle schreeuwlelijk

  6
  21
 11. SCOOP zegt:

  Jan had gewoon gelijk. Iedere gek met zn gebrek kan naar het songfestival, maar als het links en woke is, je daar kritiek op hebt is de wereld te klein

  6
  4
 12. Roos ga eens deadt community zegt:

  Roos moet deadt deadt deadt
  Stikken in zijn eigen bloed of kots
  Dan kan de vlag weer uit

  1
  22
 13. Kijker zegt:

  Ik zou nog meer drinken als ik jou was en op dit niveau door gaan… kijk ik voortaan niet meer! Prima.

  5
  4
  • Tom zegt:

   Ik heb er heerlijk om gelachen. Alleen herhaal de grap niet 100x. Bij wijze van spreken.
   Verder zijn er erg veel tere zieltjes tegenwoordig.

   5
   1
 14. TaalHit*er zegt:

  Jesus zeg, dit “artikel” staat vol met zinsbouwfouten. Heeft Dennis dit geschreven? Het is namelijk amper te volgen.

  4
  1
 15. Aardappelpuree zegt:

  Iedereen is inderdaad vrij om te zeggen wat ze willen, maar het blijft wel een entertainment-programma en dit was idd niet echt entertainend meer. Het was net alsof ik naar een bejaarde zeikerd zat te luisteren en dat doet niemand voor z’n lol. Poeslief is niet nodig, maar een beetje rekening houden dat we mensen niet ongelukkig maken die zelf geen vlieg kwaad doen, kan ook geen kwaad.

  6
  1
 16. Hans van Grietje zegt:

  Vind dit niet zo snel, maar dit ging echt te ver inderdaad. Iemand zeggen dat ze beter zelfmoord kan plegen is onacceptabel. En die grappen hebben jullie ook helemaal niet nodig, de rest is namelijk hylarisch genoeg.

  5
  2
 17. Stieneke zegt:

  Ik heb juist zo’n leuk liedje bedacht; ‘ken je het gevoel dat, dat je drol niet uit komt’. Opzich wel leuk bedacht toch? Beter dan die broccoli van vorig jaar!

  1
  2
 18. Smuthond zegt:

  Deze uitzending was echt ruk. De enige skoep was de Corona conjo blaf hoest van Denny de alles lebberaar. #coronaherpes

  5
  1
 19. Origin of the feces. zegt:

  Ben er over aan het nadenken waarom ik van dit kanaal houd, maar na de thumbnail te lezen is dit de eerste keer geweest dat ik niet gelijk heb geklikt weet niet ben wijs met de manier hoe jullie die nak aandacht zoekers aanpakken, maar Stien zit mij dwars, volgens mij heeft ze dit niet verdiend, inderdaad mijn mening maar reken niet meer op mij.

  1
  1
 20. Piet zegt:

  Uitleggen hoe je beste zelfmoord kan plegen is not done.
  Lekker tegendraads totdat het je eigen zoon of dochter is die daarmee slaagt. Dan had je gehoopt dat het mislukt was.
  Tevens is er laatst in de VS iemand veroordeeld voor het aansporen van zelfmoord.

  4
  3
  • Magere Heijn zegt:

   Gewoon van het krukje af stappen.
   De wereld is klaar met je.
   Laat de postbode niet langer wachten.
   Doe het gewoon. Ga ’s deaud.

   1
   1
 21. Je Moeder zegt:

  Als je deze 2 mannen snapt.. dan weet je dat je alles met een korreltje zout moet nemen.. het zijn niet zulke kwaaie mannen! Ik lig nog altijd helemaal dubbel! En kan er eens iemand komen die Jan een beetje aankan? Ga zo door mannen.. ik heb niks te klagen

  1
  1
 22. Origin of the feces. zegt:

  Mooi dat jij het snapt, korreltje zout prima pak de mensen aan die het verdienen denk ik.

  0
  0
 23. Soepkip zegt:

  Feit: men mag OVERAL de draak mee steken ,: behalve. : Religie,geaardheid,gender,huidskleur,handicap. ,,,,,. ,,Tja blijft weinig over wanneer iedereen lange teentjes heeft he !?. Voorbeeld : ik mag grappen maken over dingen als ,mijn dikke pens ,bril,kapsel(kaal)en kleine ….uh. Kleintje. Maar over de rest ,gewoon mijn smoel houden !

  0
  0
 24. Jorge zegt:

  Roddelpraat top wacht iedere week naar de uitzending uit deze week was het geen klop waard nou die zelfmoord vond ik er een beetje teveel aan mijn opa heeft zich 2 jaar geleden opgehangen nou ja zijn eigen keuze natuurlijk maar mijn opa zo vinden blijft je achtervolgen heel je leven maar iedereen die dit doet is eigenlijk een lafaard dus Jantje heeft een grapje gemaakt nou ja get over it

  0
  0
 25. Kafir zegt:

  Ik vond deze uitzending niet grappig en onnodig grensoverschrijdend voor aandacht. Wat doet Floris daar eigenlijk? Hij komt er niet eens tussen met dat geblèr van Jan. Jammer. Volgende uitzending hopelijk weer leuke scoops en grappige satire.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.