Ach hemeltje: S10 Songfestival inzending nog kanslozer

En we dachten dat dat niet zou kunnen aangezien de broccoli-man al om te janken was. Maar omdat we in tijden van woke en diversiteit (niet van denken) leven moet het een stapje verder: een depressief extreem-links grietje. Goh, wat zullen we weer voor løl staan. Want deze rapt/zingt over haar psychische probleempjes. Gaap.

Hebben we jaren kwaliteit gestuurd, zelfs een keer gewonnen. En nu zijn we weer aan de gekkies begonnen. Vorige jaar een homosensuele rasta die Surinaams zingt en nu eentje waar alleen 3FM-DJ’s blij van worden. S10 is 2 keer S5.

28 reacties op “Ach hemeltje: S10 Songfestival inzending nog kanslozer

  • Naam bij jullie bekend zegt:

   Bedankt voor de aandacht.
   Ben WildD

   Op het toeStsenbordje sLAan
   Doe ik vor Jij

   Jij bent lief. Een schatje.
   Maar soms niet zo aardig.

   Zal ik een lie.d voor je maken?
   Ik ga een lied.e zingen.

   GN.

   3
   15
 1. Robbie zegt:

  Ik las dit gisteren in de (online) krant, en moest eigenlijk wel lachen. Laat ze maar doen hoor, vind alles leuk als Nederland wint zelfs vrouwenvoetbal. Maaaaar met het songfestival heb ik werkelijk niks mee. Ook als iemand me zou vragen ken je 1 deelnemer moet ik heel lang denken, en dan kom ik uit op Ruth Jacot ofzo en durf het bijna niet te zeggen maar dat vond ik werkelijk een mooi nummer…….

  13
  2
 2. Naam bij jullie bekend zegt:

  JoNGENS ik ben heeelleeemaal wil vandaag
  WILD

  Van wie zijn die dislikes? Ben er moe van!!
  Reageert als je dat doet en kijk mij aan als je mij disliked?

  Wie is hier nou nog in de heer? TF, beenn jij in de Heer???
  Doe jij dat!

  Het is donker
  Ik zie zwart voor de ogen

  DE TOKSEMOT is ENG voor mij
  Kun je dit leezn?

  Misechsin met wat mteioe?
  Als de eerste letter en de laatste letter maar op zijn plaatst staan
  HOOR IK JE ZEEGGN

  Ja. Ik ben bang. Ik zie jullie. ’s nachts
  Als ik voersteek vanuit de straat
  Naar mijn huis.

  Ben bang.

  GN.

  2
  29
  • Omdenker zegt:

   PROBLEEM:
   Van wie zijn die dislikes? Ben er moe van!!

   OPLOSSING:
   .cld-dislike-wrap { display: none}

   CONCLUSIE:
   Los je eigen problemen lekker op! Eens moet je ook zelf verantwoording nemen in je leven, pak je kans en maak er wat van want altijd maar afhankelijk zijn van andere is best vervelend en naar. Je kan het dat weet je zelf ook wel, het is het eerste stapje naar een eigen leven…. zet hem op, we steunen je ook al lijken we ver weg…

   4
   12
   • Naam bij jullie bekend zegt:

    Met jou heb ik sowieso altijd leuke gesprekken gehad. Altijd inhoudelijk.

    Niet de haat die ik van anderen heb ontvangen.

    Gewoon eerlijk.

    Neukgenot gaat een pauze voor zichzelf inlassen. Dit kan immers zo niet langer.

    5
    4
    • Robbie zegt:

     Dank je. Maar ach je moet er allemaal niet zo zwaar aantillen denk man. Als je je overal druk overmaak word je snel oud en grijs he en dat moeten we niet hebben. Daarbij, denk ik dan, is het belangrijker om wat met elkaar te lachen, want naar mijn weten staat RP wel voor bepaalde dingen. Vrijheid van mening vrijheid van spreken en om die dombo’s dat zich BN’ ers durven noemen tja beetje te plagen (scheld ze ookliever verrot) en om toch het rechtse geluid te verdedigen…..

     2
     2
     • Naam bij jullie bekend zegt:

      Geheel met je eens Robbie. Ik ga het pseudoniem Neukgenot maar eens verlaten en mijn missie grondig herijken. Het moet gaan over vrijheid van meningsuiting, verweer bieden tegen dat walgelijke woke-geluid, tegen die malle BN’ers met hun krankzinnige deuggedachten. Het rechtsche geluid zal ik met hand en tand blijven verdedigen. Ga jullie nu allemaal een tijdje verlaten. Maar ik kom terug met een betere versie van mezelf. En TF, dat over die rechtszaak was een grapje. Ze hebben geen echte rechtszaak tegen je aangespannen. John van den Heuvel is er dus ook niet mee bezig. Ik hoop dat dat je rust geeft.

      Mensen dit was Neukgenot. Vaarwel. En kom maar op met die allerlaatste dislikes. Voordat men het DIVJE van Omdenker implementeert.

      GN.

      7
      2
 3. Clubber Lang zegt:

  Je bent nog niet dood zo te zien.
  Ik was al atheist, maar heb vandaag dus weer bevestigd gekregen dat een dag lang bidden dus echt niet werkt.
  Nu maar weer terug naar hopen dat jouw kransslagader het begeeft. Bij voorkeur vannacht. Of eerder.

  1
  8
 4. Bert zegt:

  Ik vind S10 een goede artieste met goede nummers. Dat ze zingt over de stemmen in haar hoofd, nou en? Schaduw het huidige nummer met KA ook een topnummer. Ik denk dat jantje met zijn tijd mee moet gaan. Nana Mouskouri is niet meer modern Jan!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.