Sander Schimmelpenninck wordt life coach

Sander-Schimmelpenninck

Tja… Wat kan ik hier over zeggen? Dit is toch echt te stom voor woorden? Tegenwoordig is het ook een onwijze (en vooral achterlijke) trend om andere mensen te vertellen hoe ze hun leven moeten leiden. Een grote vriend van ons gaat hier ook opeens aan meedoen. Sander Schimmelpenninck wordt life coach.

In een post van &C (het blad van Chantal Janzen) is te zien hoe verschillende BN’ers ‘voor een dag omgetoverd worden tot life coach’. Jezzuusss… Of all people moest dat vandaag Sander m*therf*cking Schimmelpik worden. Wat kan deze eikel je bijbrengen anders dan hoe je een gigantisch gladde klootzak moet zijn?

Iemand stuurt de kwestie in waarbij die persoon zichzelf dom voelt bij zijn/haar schoonfamilie, omdat diegene niks weet over politieke kwesties. Daarom weet diegene niet mee te komen in gesprekken met politiek als hoofdonderwerp. Sander’s advies daarover is: “pick your battles”. Hij legt uit: “focus op één onderwerp en weet daar heel veel van.” “Probeer het gesprek daar gewoon de hele tijd naar toe te trekken. Kaap gewoon het gesprek”, aldus pik.

Hoe kan het toch dat hij dit advies geeft terwijl hij zelf altijd maar over van alles mee blèrt zonder er ook maar iets van te weten? Al was er natuurlijk wel één ding wat hij beter wist dan wij… De Kevin-achterban. Wij wisten nog niet wat het was, maar hij wist toch een term te verbinden aan onze trouwe volgers. Dat is dan toch wel weer erg slim van onze Schimmelpik.

https://www.instagram.com/tv/Cj7u3g8o4wP/?utm_source=ig_web_copy_link

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN