Instagram

BEELDEN: Huilende Danny de Munk in de rechtbank

Danny de Munk huilt, maar verhaal rammelt

Vandaag is te zien hoe een huilende Danny de Munk in de rechtbank zit en zichzelf probeert te verdedigen tegen de beschuldigingen aan zijn adres. Hij wordt beschuldigd van het ongewenst s*ks hebben met een vrouw.

Al huilend verklaart hij in de rechtbank: “Een valse beschuldiging is zo geuit en krijgt pijlsnel voet aan de grond via juicekanalen. Hoe kan ik mij verweren tegen leugens van vijftienjaar geleden?” De man is helemaal van slag. En hoe kan het ook anders? Hij wordt beschuldigd van het ongewenst s*ks hebben met een vrouw die daarom nu aangifte tegen hem doet.

Zelf ontkent hij hier schuldig aan te zijn. En dat niet alleen, hij vindt ook dat zijn leven geruïneerd is en hij daarom als slachtoffer in deze zaak uitkomt. De advocaat van Danny noemt het dan ook ‘trial by media’. “De dame in kwestie is niet het slachtoffer, maar Danny zelf. Hij heeft geen werk meer, zijn opdrachten zijn afgezegd en zijn agenda voor 2023 is leeg”, aldus de advocaat.

De advocaat noemt het zelfs een vooropgezet plan vn het slachtoffer om hem te grazen te nemen. Inmiddels duurt het hele proces al zes maanden. Dat heeft voor slachtoffer Danny een grote impact op zijn leven. Ach… Arme jongen is het ook.

De advocaat van het slachtoffer zegt dan weer op hun beurt: “Danny heeft zelf de media opgezocht door te roepen dat juicekanalen hem niks konden maken.” Het slachtoffer doet zelfs een beroep op verschoningsrecht. Maar ook daar blijft het niet bij, want Danny vraagt dan weer 200.000 euro in schadevergoeding.

Het klinkt alsof deze zaak alleen maar verliezers kent en het wordt een eindeloos slecht verhaal. We zijn benieuwd naar de uitkomst van het hele gebeuren.

[sc name=”shownieuws_instagram”][/sc]

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties