Sander Schimmelpenninck wordt beveiligd

Sander Schimmelpenninck heeft de dochter van ... gedaan Sander Schimmelpennink discrimineert

Althans, Sander Schimmelpenninck zegt dat ie wordt beveiligd. En hij vindt dat de belastingbetaler daar voor zou moeten dokken omdat hij zichzelf in het rijtje met hele belangrijke mensen ziet.

Sander Schimmelpenninck is verre van belangrijk. Het is een vervelend jongetje die zijn lengte (1.55) compenseert door heel veel opruiende teksten op te boeren. Het mannetje schreeuwt van de daken dat ie van adel is, maar komt vrij ordinair over met zijn scheldpartijen op de socials.

Ook is zijn komaf waarschijnlijk de reden van zijn ultra linkse praatjes. Lekker afzetten tegen papa en mama in hun kasteel. En dan samen met Jaap zonder Nek roepen dat iedereen waar ze het niet eens mee zijn de gevangenis in moet.

“Politici die bedreigd worden om hun werk als minister, staatssecretaris of Kamerlid worden op alle mogelijke manieren beveiliging geboden en dat is uiteraard geheel terecht, maar mensen in de schil om die politiek heen, wij journalisten, moeten daar zelf voor zorgen en dat wringt soms wel.” Jezelf journalist noemen terwijl je niets anders doet dan mensen uitkafferen en voor nazi uitmaken. Je moet maar durven.

Of hij echt beveiligd wordt is niet duidelijk. Schimmelpenninck doet alles voor aandacht en probeert zich dagelijks belangrijker te maken dan hij werkelijk is. Dat heeft vast te maken met zijn lengte.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN