Samantha Steenwijk weer 10 kilo extra afgevallen

Kijk, daar vliegen de kilo’s je om de oren. Ze viel al eerder 22 kilo af door paard te rijden (dus echt niet door pillen of wat dan ook) en gaat gewoon maar door. In galop richting heel erg dun. Wat goed, ondanks dat fat lives natuurlijk ook enorm matteren.

Dat die vrouw nog tijd heeft om zoveel hits te schrijven. Oh nee, wacht. Ze heeft nog nooit een hit gehad. Een eigen nummer ook niet. Hoe is deze kofferzangeres eigenlijk bekend geworden?

43 reacties op “Samantha Steenwijk weer 10 kilo extra afgevallen

 1. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Hopperdepop Sammie in galop..op op op naar de pillenshop. Niet alleen voor een dunne kont, maar ook omdat je er zo’n fijne verbeten kop van krijgt.

  35
  5
 2. JanR het zwetende 🐷 zegt:

  Jan Roos is een onverzorgde obesitas xxl vetlel met zijn natte oksels laatst in de uitzending. Neem dan een extra shirt mee bolle aap en zorg dat je er wat beter uitziet. Smerige zwetend kroegvarken

  7
  29
  • PLOF ! zegt:

   Ik was dus niet de enige die dat zag en dacht: die kletsnatte oksels! Zou hij geen geld meer hebben voor een deodorant na een bezoekje van de Gall & Gall?

   3
   6
   • Kotsen zegt:

    Deze big heeft geld zat door al die spaarvarkens hier die braaf elke maand geld overmaken zodat Dennis en Jan dikke auto’s kunnen rijden en elke woensdag een show aan elkaar kunnen liegen en bedriegen. Het is gewoon een smerige vent die schijt heeft aan persoonlijke hygiene. Als het onvermijdelijke einde er is nadat ze kapot zijn geprocedeerd voor leugens, bedrog en laster, zal de Gall en Gall in Bergen wel een flinke deuk in de omzet merken ja.

    7
    16
 3. JanR de glasbakbig 🐷 zegt:

  Zeg houdt eens op mij te bashen. Hik hik burph. Koop wat in de shop en doneer.
  Hik burph
  Zo nu eerst een wandeling maken
  (Naar de koelkast)
  Hik
  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

  2
  10
 4. Vrouwe Justitia zegt:

  Opiniemaker en voormalig Powned-presentator Jan Roos (43) krijgt in hoger beroep dezelfde straf voor mishandeling van een tiener als de eerdere veroordeling door de politierechter in Alkmaar. Hij moet een geldboete betalen van 750 euro en een schadevergoeding van 700 euro. Het Openbaar Ministerie had in hoger beroep een verdubbeling van de geldboete geëist: 1500 euro. Daarin gingen de raadsheren van het Gerechtshof niet mee.

  Volgens het Gerechtshof is bewezen dat Roos in mei 2018 een toen 16-jarige jongen tegenkwam op een terras in Bergen (NH). Er ontstond een woordenwisseling, waarna Jan Roos de jongen volgde toen die van het terras vertrok. Daarna gaf Roos de tiener op straat een vuistslag in het gezicht. De jongen raakte daardoor gewond aan zijn lip, liep een hersenschudding op en een paar van zijn tanden zaten los. Roos beriep zich op zelfverdediging, maar het hof verwierp dat verweer.

  2
  6
  • Anti Alles zegt:

   Haha Jan, wat een held! Dit zouden meer mensen moeten doen i.p.v. de huidige sneeuwvlokjes generatie. Die pubers hebben een veel te grote bek tegenwoordig, dat moet je gelijk corrigeren.
   Wel oppassen dat je geen mes tussen de ribben krijgt, zulke helden op sokken zijn het ook tegenwoordig.

   15
   1
 5. trollhunter zegt:

  Grappig om te zien dat wanneer er op deze iets gepost word over een rat uit Hilversum er direct een leger trollen reageren in de comment sectie, maar als er een artikel staat over een vlogger of een ander bekend iemand die geen link met Hilly heeft is de comment sectie trollvrij… Die trollen worden betaald door de Mol. het zijn Moltrollen lol

  15
  1
 6. De Mollo zegt:

  Samantha heb je dat illegale pillenadres voor me? Ik zit al maandenlang op zo’n klote knol rond te rijden en krijg alleen maar een pijnlijke reet! Maar afvallen ho maar! Ergo: Ik moet illegale pillen van je!!

  2
  0
 7. Gordon H. zegt:

  Steenlijk is alleen bekend geworden door haar dochter Romey Monteiro die wel kan zingen!
  Samantha is leuk voor in de kroeg of in het voorprogramma van tukkertje Lorenzo!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.