Samantha Steenwijk weer 11 kilo lichter

Samantha Steewijk

Vorige keer viel ze al in 2 maanden 22 kilo af om op de rug van een knol te zitten, nu zal ze nog veel dunner worden. Er is namelijk een nieuwe hometrainer geboren uit haar kroonmerrie Rita. Die Samantha gaat toch weer een pakkie afslanken, ongekend.

We mogen trouwens meedenken met een naam voor het veulen. Het moet beginnen met een T, U of V. Ik zat te denken aan Vals Loeder.

https://www.instagram.com/p/CeJa6Z3IeKR/?utm_source=ig_web_copy_link

24 reacties op “Samantha Steenwijk weer 11 kilo lichter

  • Tjah lalala zegt:

   Ach ja half Nederland lijkt zo’n beetje aan de illegale Indiaanse vetverbranders (afvalpillen) te zitten tegenwoordig. Het is warempel nog net niet het gesprek van de dag onder de dames van de sportschool. Je hoort ze er immers altijd wel over praten.

   Het komt het image van Samantha Steenwijk alleen even niet zo goed uit.
   Dat mevrouw aan de pillen of een ander niet officieel erkend hulpmiddel zit.

   Vraag het een willekeurige diëtist. Je kunt in zo’n korte tijd niet gezond afvallen.
   Met de nadruk op gezond. Want zonder gezond en met wat hulp vanuit India of Colombia.
   Is het een fluitje van een Inca-cent.

   En zoals zo vaak, als dat dan uitlekt. Is het de schuld van Roddelpraat, Yvonne of nog makkelijker beide.

   27
   2
  • Samantha Steenwijk zegt:

   IOMAX® voedingssupplement.

   Prima spulletje niet duur en snel resultaat. Ik werd er helemaal niet verslaafd van en merkte niks van een hersenbloedinkje. Maar ik was wel binnen 8 weken 22 kilo lichter.
   Het is het resultaat dat telt.

   Ik prop m’n buikvel nu gewoon dubbel in m’n onderbroekje en bijna niemand die het ziet. Ook heb ik bijna onzichtbare sinaasappelhuid op mijn bovenbenen.
   Kijk wel uit met wind, soms waait je vel eruit als je net als ik snel afvalt, dan klappert het in de wind en is moeilijk terug te stoppen

   29
   5
  • Don Quichotte zegt:

   Paardenrookvlees is heel mager vlees en past in een afslankdieet.

   Japanners eten plakjes rauwe paardenbiefstuk als vervanger voor walvisvlees.

   Hoe zou een steak tartaar van paard smaken?

   10
   7
 1. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  En maar vreten van die pillen, buiten dat je er blijkbaar buitengewoon agressief van wordt, krijg je er ook een onsympathieke harde uitstraling van. Bah!

  25
  0
 2. Gordon sanitaire zegt:

  Jan Roos en Dennis delen nu ook een paard. Jan om af te vallen en Dennis ja…… twee letters.

  6
  2
  • Gordon sanitaire zegt:

   Wat een trieste bedoening, iemand die steeds andermans nicknames jat, en soms ook nog eens de teksten, alleen maar om een beetje te zieken. Misschien eens tijd voor een creativiteitscursus?

   1
   1
 3. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Ze rijdt graag paard
  Roept dat t afvallen daar door komt
  Maar iedereen weet
  Dat t door de pillen komt
  Ze heeft een goede kont

  3
  3
 4. Nel zegt:

  Beste Jan Roos

  De vraagt waarom doet uw dit waar in de vredesnaam bemoeid uw zich. Uw ziet er zelf heel onverzorgd uit uw lijdt duidelijk aan hoge bloeddruk in combinatie met uw extreme overgewicht. uw draagt een jampot bril wat ziet uw vriendin in godsnaam in uw. Ik ben net zo oud als uw moeder zou me doodschamen als uw m’n zoon zou zijn.

  7
  9
 5. Tinus plotseling zegt:

  John de Mol Samantha Steenwijk gaat jou hoofdpijn bezorgen .jij geeft al die straat zangers en drugsgebruikers een podium .wat doen al die gasten bij Talpa is dat een opvang voor Bc_sterren die leuk doen maar niet leuk zijn .alkemaal Talpa boycotten zaken beginnen tegen de zender het enige wat ze uitzenden is bagger over mensen hun rug geld verdienen. En roddelpraat slopen .John de Mol dit is machtsmisbruik en strafbaar .FIOD ga de boeken eens controleren van Talpa daar zitten gaten in daar ken een heel leger door lopen .Steenwijk batch kom je wel een keer tegen valse pot!!

  4
  0
 6. remzi bakkal zegt:

  Amina koyum ik was vroeger ook veel afgevallen lan. Maar toen zat ik in de autoradiobusiness weetje. Snacht werken en elke keer als je een sirene hoorde wegwezen. Amina koyuim alle autoradios zitten nu vast in auto aminaq koyum lan. Nu lijk ik wel Gordon amina koyum!

  1
  1
 7. Rijdende Rechter zegt:

  Ook sneu, ben je net geboren, krijg je dat hysterisch hoofd van dat schreeuwwijf te zien. En wordt je ook nog eens op instagram gepleurd.

  3
  2

Reacties zijn gesloten.