Rutger Castricum vindt presentator slecht pt.2

rutger-castricum

HAAHAHAHAHAHAHA. Klik hier voor deel 1. Het lelijke platgedrukte kadetje heeft weer eens een mening over medialand. Vanaf de bank heeft de werkloze Rutger Castricum weer een mening durven te kweken over andere laagdrempelige BN’ers. Schattig!

De meneer van Powned vindt de talkshow van Khalid & Sophie namelijk heel erg slecht. Khalid en Sophie zijn de twee dames die nu in plaats van De Wereld Draait Door op de tele-vee te bewonderen zijn en denken dat te kunnen evenaren. Rutger gaf met zijn goedkope gezicht en zijn dure schoentjes aan dat hij getalenteerde mensen in dat programma maar niks vindt. Dat snap ik, als je zelf niet zo veel kan. En verbazingwekkend genoeg is hij dan wel weer fan van HLF8 van Johnny de Mol. “Ik ben wel fan en ik gun het hem ook.” Vreemde snuiter.

25 reacties op “Rutger Castricum vindt presentator slecht pt.2

  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Rutger Castricum? Hahahaaaaaa dat die vent ook nog leeft?! Ik dacht dat die depressief uitziende flutpresentator met die uitgemergelde rimpelkop zichzelf al lang voor de trein had gegooid. Ik had het in ieder geval wel gedaan als mijn kop er zo uit had gezien. Wat een kop!

   Als presentator is Rutger natuurlijk niet om aan te gluren. Wisten jullie trouwens dat hij daar tonnen mee verdient heeft? Het is niet te geloven! Anyway als presentator moet je hem niet hebben maar als interviewer met die roze plopkap vond ik hem nog enigzins vermakelijk. Kan mij nog een geweldig interview herinneren met Ella Vogelaar. Wist niet dat hij weg was het walgelijke powned. Weet iemand wat hij nu doet of wacht hij op de volgende trein?

   1
   0
 1. Technische storing ( dit keer niet in de bovenkamer ) zegt:

  Hoe kan het dat ik bij sommige berichten opeens de reacties niet meer zie.
  Pas als ik zelf een reactie plaats, dan zie ik de overige reacties…..
  Meer mensen hier last van de laatste paar dagen?

  5
  0
 2. Oen Kardiesishan dichter zegt:

  Je kunt wel lachen met je paardenbek
  En vooral veel kletsen uit je nek
  Leerlingen van Jeroen Pauw hebben een gebrek
  Zoals Sjonnie de Mol ook zo’n pisvlek
  Op MTV heb ik mijn eigen showtje
  Vroeger ben een drankje en een blowtje
  Naast al het gelul presenteerde ik een cocktail
  Maar dat werden er altijd teveel.
  Deze Koen staat alweer 5 weken droog
  Alsof er een jaar omvloog
  Zoveel maak ik nu mee
  Ik maak een hele nieuwe rentree
  Ik ben nu een dichter in hart en nieren
  Daar kan die Castricum niet aan tippen
  Die vieze junk loopt alleen maar drugs te flippen

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.