Rutger Castricum vindt presentator slecht

Rutger (PowNed) wil ook graag Op1 presenteren Rutger Castricum vindt presentator slecht pt.2

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA. Totale nietskunner Castricum die iemand slecht vindt. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Die vuile nakketikker die alleen op de telvisie komt omdat hij met zijn corrupte baasje Weesie (walgelijke man) de NPO heeft opgelicht. Werkelijk nergens zou die omhooggevallen flapdrol aan de bak komen. En dan een ander afzeiken. HAHAHAHAHA.

Meneertje met zijn plastic haartjes vindt dat Thijs van den Brink bij Op1 zit met een agenda en dat is niet goed. “Ik heb moeite met een Tijs van den Brink aan die tafel. Dat is ook omdat hij daar met een missie zit. Hij zit daar voor het geloof. Die heeft een andere agenda. Ik wil daar iemand hebben die in een hele vrije rol zit en wat vrijer denkt.”

“Dat je gekleurd bent, vind ik niet zo erg. Sterker nog: dat mis ik weleens bij Op1. Het mag van mij af en toe best gekleurder. Dan bedoel ik niet huidskleur, wat ook wel mag hoor, maar karakter en persoonlijkheid. Dat je iets vindt van iets.” Dus Rutgertje vindt dat het best gekleurd mag, alleen als je dat dan doet vanuit je geloof mag het niet. God, wat is deze drol toch dom.