Nieuwe seksrel in Medialand dreigt

“Nu ook gerucht over tv-presentator en minderjarige jongens”, staat in de Story. Een of andere viespeuk zou dus erg bekend zijn en een pedo. Na Marco Borsato-gate lijkt het opeens allemaal naar buiten te komen. Eerder waren er nog doofpotten voor dit soort zaken.

“Het zou daarbij gaan om een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens, zo zingt het rond op het Hilversumse Media Park en daarbuiten”, aldus Story-baas Guido den Aantrekker. “Story is bekend om wie de geruchten gaan; het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden.” Om wie zou dit nou gaan?

67 reacties op “Nieuwe seksrel in Medialand dreigt

  • Erik Terpstra zegt:

   Ja dus? Geld eerlijk verdiend toch? Beter zo dat Dennis zelf in zijn zelf verdiende Porsche rond kan scheuren, dan dat hij leden werft voor powned, zodat Dominique Weesie (walgelijke man) in een dikke bak kan rijden van omroepsgeld. Ik ben blij dat het goed gaat met roddelpraat, zodat we kunnen blijven genieten van de uitzendingen.

   144
   17
   • Piet zegt:

    Maar ze geven regelmatig in de uitzendingen aan, dat het zó slecht gaat, dat er bijna geen nieuwe uitzendingen meer gemaakt kunnen worden, en of je daarom alsjeblieft wil doneren…

    GN.

    29
    28
    • Piet zegt:

     Je kan het dus zeg maar zo zien, dat een zwerver op straat om geld zit te bedelen. En als die vervolgens klaar is, in een Land Rover of Porsche wegrijd.

     GN.

     14
     27
     • Piet zegt:

      Ik moest vroeger verplicht m’n vader en oom pijpen onder de douche, daarom ben ik nu wie ik ben.

      GN.

      4
      30
     • Pispaal zegt:

      Klopt enerzijds wel, maar anderzijds kan ik me niet voorstellen hoe je niet allang wist dat RP prima inkomsten oplevert. Dat ligt toch redelijk voor de hand? Dat gebedel voelt al zo lang als een grap, net als JDDD overigens. Waarom zouden ze anders ook nog steeds met zoiets bezig zijn?

      Ik gun de heren een dikke bolide en een flinke spaarpot. Zij maken immers die heerlijke content voor ons. En betalen daar zelf voor met een verneukt imago door heel Nederland (gezien 90% deugmensch is). Ook voor het programma zelf is het overigens belangrijk dat de heren goed boeren.

      9
      0
    • Kees zegt:

     Godsamme zeg, wat bent u een ongelofelijke terpentijn zeikerd. Nondeju, kunt u na ruim een jaar het sarcasme, de lulkoek en satire van die heren tijdens de show nog niet filteren!? Juist in deze tijd is het een verademing om naar roddelpraat te kijken. Klaarblijkelijk vinden de kijkers, die doneren, het geen enkel probleem dat zij zich in luxe auto’s verplaatsen. Jan en Dennis, bedankt!

     15
     1
     • Fritsie zegt:

      ik gok dat die kijker niet wist dat Dennis een Porsche van 80k ging kopen, dus we zullen zien hoeveel mensen nog gaan doneren

      4
      9
     • Omdenker zegt:

      Niet om het een of ander, maar denk dat er best veel mensen zijn (gokje 80%) die 5 eurootjes doneren op basis van de “we trekken het bijna niet meer” toneelstukje van J en D.

      Nu zal deze groep inzien dat het echt een satirisch programma is en je dus met een flinke doosje zout moet nemen.

      Dus 5 eurootjes voor de extra content? Prima, maar J en D zijn niet armlastig, dus doe het zeker daar niet voor zou ik je adviseren…

      4
      2
  • Jentje zegt:

   Jantje was met zijn Range Rover op StukTV.
   Een simpele kentekencheck geeft aan dat de auto uit 2013 komt.
   Zo duur is een Range Rover uit 2013 ook weer niet.

   Vaak zijn die dingen van die leeftijd helemaal kapot getrapt.
   ome Jan had voor dat geld beter een nieuwe VW kunnen kopen.
   Maar dat is natuurlijk niet stoer zo’n simpele VW.

   Ach ja komt hij wel achter bij de APK. Een Rang Rover van die leeftijd is reteduur.
   Haast alles verroest aan die bakken.

   35
   0
  • Zeurpiet zegt:

   Als je serieus denkt dat die 2 het krap hebben dan ben je zwakbegaafd. Tuurlijk verdienen ze bakken met geld. Maar, en nu? Het maakt toch geen reet uit. Ik doneer met alle liefde een maandelijks bedrag zodat dit heerlijke programma in de lucht blijft. Dat die 2 er wat aan verdienen hebben ze zuur verdiend door zo’n topprogramma te maken. Wat me meer steekt is dat er belastinggeld gaat naar de publieke omroep waar doorgaans alleen maar poep mee wordt gemaakt. Nee, dan steek ik mijn centen liever in Roddelpraat.

   Groetjes

   49
   5
  • Twee sokken zegt:

   Volgens mij heet het RoddelPraat en niet stichting RoddelPraat. En dan nog. Ik gun Dennis en Jan in ieder geval het beste en ben blij voor Dennis als ie wel een Porsche heeft gekocht.

   7
   1
  • Dhr L.W zegt:

   ja dus ?
   Je krijgt tog voor 5 euro 4 afleveringen.
   je krijgt tog waar voor je geld ?
   En dat bedelen is vast gewoon satirisch bedoeld! vind het wel leuk dat ze dat doen! maakt jan en Dennis dan ook anders dan al die andere programma’s die geilen op zo veel mogelijk reclame inkomsten te krijgen en dan in dikke auto’s rijden en doen of ze er zo ongelofelijk hard voor werken door een leuk jurkje aan te trekken en wat bloot in beeld gooien en Dan zeggen ik werk zo hard ik wil een huisje in spanje voor als het regent in NL dan kunnen we daar ff heen, over de paard getilde viezerikken
   En zeg eerlijk we willen allemaal jan niet bloot zien, ik betaal liever 5 euro of zelfs het dubbele voor wat extra afleveringen.
   En als hun programmas maken en blijven doen omdat het loont vind ik dat prima.
   En nu ophouden oma jan en dennis zwart te maken GVD!
   De beste wensen nog azijn zeikerts

   8
   2
  • Paffie zegt:

   Oh nee, Dennis en/of Jan hebben een dure auto gekocht van geld van donateurs die dat vrijwillig hebben gedoneerd, als je dan ineens gepiekeerd bent om de uitgaves van die persoons geld tja dan ben je wel heel sneu, al zou dit waar zijn, ze mogen zichzelf weleens verwennen! Gingen die Roddelpraat “fans” maar eens langs de koningshuis 😉

   0
   0
  • Roy zegt:

   Daar klopt geen bal van, die Porsche is van de eigenaar van de slijterij in Bergen.

   Maar joh, je betaald 1.25 per week voor de extra uitzending. En als Dennis daarvan een Porsche kan rijden dan is dat goed voor hem. Zou ik ook ontkennen want dan loopt Marco B. Zodadelijk nog in auto midden in de nacht te bekrassen.

   Ga jij nu ook kijken wat je supermarkt verdiend aan jou? “Hey jongens, deze chips is gewoon de helft inkoop! Check dan!”

   0
   0
 1. ShirmaMousse zegt:

  Gezien onze Marc van der Linden aka Hairytop4funook wel van een wipfeestje fan is, denk ik dat deze moddervette royaltykenner een verkeerd zoontje heeft uitgekozen. Maar, om een advocaat te voorkomen, dat heb ik in de wandelgangen gehoord, uit eerste hand en ik weet het dus niet zeker

  8
  2
 2. Trekdrop zegt:

  Trekdrop denkt dat het die lullo van “All you need”…. is. Kom, hoe heet die TV Vader des vaderland ook weer. Hij trad afgelopen weekend nog op als oliebol.

  3
  2
 3. Fritsie zegt:

  Over rel gesproken, ik mag hopen dat het gerucht van Dennis en de Porsche Cayman niet meer dan een gerucht is anders zakken jullie behoorlijk door het ijs met het gebedel over geld om Roddelpraat te kunnen blijven maken…. Ben ook heel benieuwd of jullie hier zelf ook eerlijk op terug komen in de uitzending…

  2
  6
  • Steven zegt:

   Is alweer een achterhaald verhaal.
   Ze draaien ongeveer € 35.000 euro omzet per maand met Roddelpraat.

   Dus ze móeten wel gaan geld uitgeven anders komt de belastinginspecteur afromen, dat is ook zonde.

   Dus nu ff een ouwe Landrover en een magere 273pk geblazen middenmotor.
   Volgend jaar upgraden denk ik…

   Nou niet meer zeuren Fritsie.

   4
   2
 4. Ran Joos zegt:

  Dat ze een dikke auto kopen is hun goed recht, dat gebedel is natuurlijk een doorzichtig, mijn inziens grappig, toneelstukje. Maar als Dennis het glashard gaat ontkennen is dat wel een beetje triest. Wees n keerl en kom er gewoon voor uit. Je hebt er toch ook voor ‘hard’ gewerkt! Toch mooi als je er van kan genieten.

  2
  0
 5. Pornohondje zegt:

  Je weet het natuurlijk niet maar ik ga voor Goor. Het is een oresentator en geen zangen, Gevlucht naar het buitenland en programma wordt steeds uitgesteld.

  2
  0
 6. jonguhjonguhjonguh zegt:

  Wat een shitshow. Als je zoveel betaald en je krijgt nog geen uur uitzending en dan nog eens wat extra shit die ook in de reguliere uitzending zit met wat extra hetzelfde. Ik vind ik dat jullie op zijn ”minst” één extra uitzending moeten gaan maken op de ‘Vrijdag’ en dan gezellig borrelen met Jan en Dennis ofzo. Dan blijft jan maar slapen in de rukbunker…Dat zijn jullie nu wel schatplichtig toch? Stelletje Anti-proleten.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.