RUMAG beschuldigt Roddelpraat van opruiing en haat zaaien

Oplichters RUMAG lichten weer op

Dat RUMAG een enorm onbetrouwbaar jatbedrijf is wisten we al. Maar ze gaan nu toch echt een stap te ver. Nadat ze Snol des Vaderlands Fabiola Volkers voor de bus hadden gegooid kregen ze veel haat over zich heen. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd als je zo verschrikkelijk onbetrouwbaar bent als RUMAG. Alleen nu is het opeens onze schuld.

Fawrynotsawry is de roddelpoot van de door RUMAG gejatte kopie van Roddelpraat. Hij was degene die Fabiooltje off the record vroeg op welke BN’er zijn gezicht ze had gezeten. Dat was dus Rico Verhoeven de kickbokser. Zonder schroom, want dat hebben ze niet bij dat onbetrouwbare jatbedrijf, werd deze bekentenis doodleuk uitgezonden. Volkers boos en Fawrynotsawry blij, want die had eindelijk een scoopje.

Uitgescholden

Fawrynotsawry werd daarop vreselijk uitgescholden, bedreigd en zelfs zijn adres gepubliceerd. Dat vinden wij natuurlijk walgelijk. Roddelpraat haat haat. Zeker omdat we daar zelf maar vaak genoeg last van hebben. Alleen wat deed Fawrynotsawry? Die gaf Dennis en Jan de schuld. “Dit is wel jullie achterban en dit is niet okay. Is dit wat jullie overbrengen aan de mensen?” En “Dit zijn mensen die uit jullie naam mij met de dood bedreigen. En dat mag nooit okay zijn voor niemand niet!!!!”

Daar kunnen we heel kort over zijn. Roddelpraat is niet verantwoordelijk wat een stel ransapen naar iemand sturen. Naar ons wijzen slaat natuurlijk helemaal nergens op. We nemen niet alleen afstand van dit soort tuig, maar ook van het walgelijk onbetrouwbare jatbedrijf RUMAG.