Onbetrouwbaar jatbedrijf RUMAG is weer smerig bezig

RUMAG staat niet bekend om zijn leuke teksten. Die teksten zijn namelijk helemaal niet van dat onbetrouwbare jatbedrijf. Ze trekken ze overal en nergens vandaan, maar verzinnen zelf niks. Dat komt omdat er alleen maar ongelofelijk niet leuke en niet creatieve mensen werken bij dat onbetrouwbare jatbedrijf. Oppersnor Bram Krikke moest ze zelfs voor de rechter trekken om zijn Joe Joe! terug te krijgen. Ook die tekst hadden ze onbeschaamd van de vriend van Dennis geript, zoals alleen een onbetrouwbaar jatbedrijf zou doen.

Om het allemaal nog wat erger te maken jatte RUMAG ook Roddelpraat op het moment dat Jan en Dennis een pauze hadden. Ze noemen het Roddelloog met exact hetzelfde concept, alleen is het niet om aan te gluren. Dat doen ze telkens. Ze roven de concepten van een ander en proberen daar dan een slaatje uit te slaan. Dat lukt overigens met Roddelloog allerminst, want zelfs als Jan Roos zich ziek meldt op zijn reviewkanaal kijken er nog steeds 6 keer mensen naar dan naar de waardeloze Roddelpraat-kopie.

Kan het erger?

Ja, bij dat onbetrouwbare jatbedrijf van een RUMAG kan het altijd erger. Je nodigt Fabiola Volkers uit voor je showtje. Daarna ga je dat wicht, als de camera’s zogenaamd uitstaan, uithoren over wie ze allemaal heeft bereden. En als blijkt dat het ook om kickbokser Rico Verhoeven gaat zend je dat gewoon doodleuk uit. Wat ben je dan een onbetrouwbaar k*tbedrijf. Fabiooltje heeft aangegeven dat ze RUMAG voor de rechter gaat trekken en het is te hopen dat ze die gasten gaat slopen. Wij van Roddelpraat zegen BAH! (niet voor op een t-shirt).

161 reacties op “Onbetrouwbaar jatbedrijf RUMAG is weer smerig bezig

  1. Robbie zegt:

    Nou volgens die bloedhond Fawry is het uit zijn verband getrokken, en volgens Michella Kox (ook zo’n lekker ordinair poeppie) uit zijn content ze bedoelde waarschijnlijk context, maarja hey. Bron Ista Fabiola…

    0
    0
  2. Pingback: RUMAG beschuldigt Roddelpraat van opruiing en haat zaaien - Roddelpraat

  3. Pingback: RUMAG jat weer van Roddelpraat - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.