SCOOP: Rico Verhoeven zet Fabiola op zijn fluit

Kickboks wereldkampioen Rico Verhoeven schijnt dus vreselijk verliefd te zijn enzo op influencer Naomy van Beem, dat weerhield hem niet om zijn geslacht in Fabiola Volkers te planten. Nu weten we van Fabiooltje dat ze sowieso liever een lul dan een koekie heeft, maar in onderstaand filmpje biecht de slettenbak bij Fawrynotsawry op dat ze op het gezicht van Rico heeft gezeten.

Fabiola is niet de eerste die zich als bedpartner meldt van Verhoeven. Eerder was het al een publiek geheim dat de beer uit Bergen op Zoom kleine Rico in Gaby Blaaser had gepropt.

UPDATE: Fabiola heeft gereageerd. Ze is pislink dat dit naar buiten is gebracht, terwijl het off the record is verteld. Nieuws: Fawrynotsawry is onbetrouwbaar.

UPDATE2: Fabiola meldt aan Dennis dat ze Rumag voor de rechter gaat slepen.

18 reacties op “SCOOP: Rico Verhoeven zet Fabiola op zijn fluit

 1. Badr H. zegt:

  Wedden dat ze glimmend van trots in haar natte stinkende broekje aan het voelen is dat dit naarbuiten is gekomen? Dat is toch precies de opzet geweest van dit lelijke aandachtshoertje?
  .En die Verhoeven, zit ie aan de drugs of wat is met hem aan de hand? Jezus fucking Christ! daar laat je je hond nog niet tegenaan pissen!

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Fawrynotsawry vind ik gewoon een bloedhond. Fabiooltje is niet helemaal 100 ,verre van dat zelfs valt voor mij in de categerie Irisqueen. Totale ongetalenteerde nietsnutten die toch in zichzelf geloven en denken een wereldster te zijn. En ik geloof ook helemaal niks van haar verhaal.

  0
  0
 3. Henk Kasius' grootste nachtmerrie zegt:

  Misschien kan Fabiooltje haar hoogstwaarschijnlijk zwaar onhygiënische achterwerk ff naar een psychiater slepen…?

  0
  0
 4. Ome Jan zegt:

  Nou Rico. Dat valt me tegen van je. Kom ook uit BOZ-Halsteren. Daar zitten toch veel interessante-leuke-verstandige én gezonde vrouwen? Een SOAtje is niet prettig. Dus loop riquito niet achterna, en denk niet met je pik. Mens sana in corpore sano.

  0
  0
 5. Pingback: Fabiola Volkers onthult: 'Heb het met Rico Verhoeven gedaan, maar hij zegt vieze dingen' | Sportnieuws

 6. Pingback: Fabiola Volkers hardhandig hotel uitgetrapt [video] - Roddelpraat

 7. dumps plus pin zegt:

  181617 55001So may be the green tea i buy in cans the same as the regular tea youd buy to put in your morning cup? Ive been told is just normal green tea created to be cooler, but does it have any affect as far as not speeding up your metabolism as fast as normal hot green tea? 708334

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.