Rogier Smit misdraagt zich met jonge vriend in restaurant

Rogier Smit misdraagt zich met jonge vriend in restaurant

Rogier Smit misdraagt zich met jonge vriend in restaurant. Zoals we allemaal wel weten woont Rogier in Leeuwarden. Ook weten we dat het een onwijze junk is. Maar nu komt een oplettende volger met een opvallende scoop: door zich te misdragen wil niemand hem meer in Leeuwarden hebben.

‘Iedereen in Leeuwarden is klaar met hem’

Onze spion vertelt ons: “Hij gaat bijna elke dag uiteten bij Loetje met dates die ongeveer 2x de helft zijn leeftijd zijn. Hij is echt een vreselijke kwal en is behoorlijk onaardig en arrogant tegen het personeel daar.” Oeps… Smerig, maar helaas niet onverwachts. Alhoewel… In de relatie met Frank Jansen was hij de veel jongere van de twee. Maar dat hij zich misdraagt is natuurlijk een gegeven.

“Hij scheldt ze daar ook regelmatig uit en is ook verbaal tegen de andere gasten in het restaurant. Hij is hier al meerdere malen op aangesproken door het personeel maar hij blijft het doen”, aldus de bron. Geef die man een ontzegging als hij dit bijna elke dag doet. Schijnbaar heeft Rogier het nu wel heel erg bont weten te maken in zijn woonplaats: “eigenlijk is iedereen in Leeuwarden wel klaar met deze beste man.”

Rogier Smit misdraagt zich

Bij Loetje heeft hij dus nog geen ontzegging gekregen, maar bij andere winkels en restaurants heeft hij die volgens onze bron wel al te pakken. “Ook komt hij dagelijks in de coffeeshop om zijn dagelijkse gras te kopen waar hij ook jonge jongens probeert te versieren. Deze moeten natuurlijk niks van hem hebben”, vervolgt onze bron. Rogier zou zich met regelmaat agressief gedragen tegen mensen die niet naar zijn pijpen dansen.

Och, och, Rogier… Waar moet het toch heen met jou? Dit is alweer de zoveelste keer dat we een artikel moeten wijden aan een nieuw dieptepunt in je leven. Elke keer denk je dat het niet nog erger kan worden, maar toch weet je ons telkens weer te verbazen. Laat je maar horen in de commants.