Relletjes

Sylvana IJsselmuiden in tranen: ‘Zijn leugens over mij verspreid’

Sylvana IJsselmuiden in tranen

Sylvana IJsselmuiden in tranen bij Sander Timmermans. In zijn YouTube-serie over mentale gezondheid interviewt hij telkens verschillende bekende mensjes. Dit keer is de Multipla dus aan de beurt. Opvallend genoeg vertelt ze dat er leugens over haar zijn verspreid tijdens een moeilijke periode uit haar leven. Wij waren daar ook onderdeel van, volgens haar.

Sylvana IJsselmuiden in tranen

Een volledig geëmotioneerde Sylvana vertelt in tranen over een moeilijke periode uit haar leven. Inmiddels is het (pas) een jaar geleden dat ze haar neefje verloor. Het kind van haar zus. Dat was een zware tijd. Maar dat was niet het enige. Ze vertelt openhartig: “M’n relatie ging uit, neefje verloren. Alles zat tegen. En toen was ik wel echt even kapot.”

Het Mars-verhaal

Als klap op de vuurpijl werden er volgens haar ook nog leugens over haar verspreid. “En het was ook nog dat er bepaalde leugens over mij werden verspreid in de media wat ik gewoon heel erg vond. Waarvan ik dacht, ook over Expeditie Robinson, want ik dacht ‘wtf, ik heb zo’n mooie tijd gehad en nu krijgt het een negatieve lading’. Waar ik ook niet echt goed in werd ondersteund, destijds door RTL, vind ik.” Ze noemt Roddelpraat niet, maar we weten natuurlijk allemaal waar het om gaat: het Mars-verhaal.

Wij brachten toentertijd de scoop dat een kandidaat van Expeditie Robinson een cameraman had gepijpt voor een Mars. We kwamen er ook al snel achter om welke kandidaat het ging: Multipla Sylvana IJsselmuiden. Nu komt ze daar dus op terug in de serie van Sander Timmermans en schiet vol de ontkenning in op het moment dat ze er toch al met tranen zit. Dat helpt wel voor de geloofwaardigheid. Wij weten wel beter.

De andere dingen die haar overkomen zijn: sterkte meid. Ze zegt op YouTube ook nog: “Toen zat ik er echt even doorheen, ja.” En dat is dan wel weer sneu. (Kijk, we hebben heus een hart). Bekijk het desbetreffende fragment hieronder.

Nog geen reacties