Radiozender boycot Lil’ Kleine

lil-kleine-opgepakt-foto-jamie

Het hek is van de dam. Nu het schaap (Jaimie, red.) verdronken en mishandeld is dempt men eindelijk de put.

Alle slappe excuses en door advocaat Nienke Hoogervorst opgestelde statements ten spijt, gaat radiozender FunX rapper Jorrik Scholten vanaf vandaag in de ban doen. “Dat is besloten naar aanleiding van de berichten over de mishandeling van zijn vriendin.”

Nou nou, voortvarend hoor.

Het is nog niet duidelijk of FunX de artiest tijdelijk of permanent op de zwarte lijst zet. Een NPO-woordvoerder zegt dat de radiomakers de komende tijd in gesprek willen gaan over deze zaak en over “mishandeling in het algemeen”.

Mishandeling in het algemeen is dus nog bespreekbaar. Mishandeling, daar moeten ze nog over wikken en wegen bij de NPO. Het ene klapje is de andere kaakstoot niet, immers. Nou, we zijn benieuwd wie de volgende is.

48 reacties op “Radiozender boycot Lil’ Kleine

  • Metjouuuu zegt:

   Iemand cancelen omdat die vrouwen slaat, lijkt mij heel wat anders dan de deugnieten cancel cultuur omdat iemand zijn mening geeft of niet met het mainstream gebeuren meegaat…..
   Dat je dit verschil niet snapt zegt ook genoeg natuurlijk.

   0
   0
 1. Ronald McUrus zegt:

  Ik ben voor keihard cancelen van vrouwenmeppers, popijopi types die hun geld bij kinderen proberen te halen. En voor de lol een piemel willen zien van kinderen. Oplichters met shitcoins en getrichquickschemes zoals Boef en consorten.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.