Zeg Top Notch, waar blijft het cancellen van Lil’ Kleine?

lil-kleine-top-notch

Het blijft toch wel angstvallig stil in de muziekstal van criminelenhandelaar Kees de Koning. Of is alle cancel al opgegaan aan Bilal Wahib?

Toen Bilal Wahib (goeie acteur, waardeloze rapper) een misselijkmakende grap maakte op Instagram Live was iedereen er als de kippen bij om ervoor te zorgen dat hij nooit meer een seconde airtime zou krijgen. Boze talkshows, boze DJ’s, boze Jan. Iedereen BOOS, tot aan de pedojagers toe die voor zijn deur stonden te polsen.

We zin nu een paar dagen verder sinds die bewuste zaterdagnacht waarin Jorrik Scholten een fles tegen het hoofd van zijn vrouw sloeg, in het bijzijn van zijn kind. En nog steeds hebben we geen boycots op de radio. Geen royering doorzijn platenlabel. Geen merken die hem laten vallen. Niks.

Is Lil’ Kleine, die al eerder werd aangeklaagd voor mishandeling, soms een te wit kipje dat te waardevolle eieren legt, meer de Koning? DOE IETS!

12 reacties op “Zeg Top Notch, waar blijft het cancellen van Lil’ Kleine?

 1. Depresieve postbode zegt:

  Als dit kan zonder gecanceld te worden, had ik mijn lelijke dikke ex-vrouw ook best met een fles ketjap manis in het gezicht kunnen rammen onder het toeziend ook van mijn enorm lelijke kinderen.

  0
  0
 2. Jan Boos zegt:

  Pedofilie is toch wel een tikje erger dan (vermeende) mishandeling Jantje. En kunnen we alsjeblieft een keer ophouden met dat white privilige gejank?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.