Hahaa. Lil’ Kleine & Jaimie: ‘We houden van elkaar!’

lil-jamie

En daar is het b*llshitbericht dat eraan zat te komen. Jamie Vaes (31) en Lil’ Kleine zijn ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media rondgaan. Ofwel, schuld van de media! Dat ze bebloeden met gescheurde kleren een hotellobby binnen kwam rennen, waarna de politie werd gebeld, en dat tuig van de richel werd opgepakt? Niets van waar.

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd”, lezen we in hun Pinokkio verklaring.

Bekijk hieronder de arrestatie van Lil’ Kleine:

Lil’ Kleine (26) en zijn vriendin Jaimie Vaes (31) zijn ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media rondgaan. Vaes zou op het Spaanse eiland Ibiza zijn mishandeld door de rapper, waarop hij werd gearresteerd. Die geruchten kloppen volgens het stel niet, blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven.

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan. “Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.” Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, zodat ze de gebeurtenissen samen kunnen verwerken. “Wij houden erg veel van elkaar.”

Nou Jorrik, wij en de rest van Nederland houden niet zo van vrouwenmeppers.

We laten het niet met rust.

9 reacties op “Hahaa. Lil’ Kleine & Jaimie: ‘We houden van elkaar!’

 1. Boertjevanbuutn zegt:

  Volgens mij hebben die twee het beste huwelijk (of vriendschap) ter wereld. Sommige vrouwen vinden een tik op zijn tijd helemaal geen probleem. Echt, die bestaan!

  0
  0
 2. Marian Dora fan zegt:

  Ik vond Jorik al een Lil kleine maar die Jamie is net zo zielig. Bij hem blijven….ze heeft zelf toch ook geld en een dealer is ook zo geregeld.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.