Hahaa. Lil Kleine & Jaimie: ‘We houden van elkaar!’

Lil Kleine & Jaimie: 'We houden van elkaar!'

En daar is het b*llshitbericht dat eraan zat te komen. Jamie Vaes (31) en Lil Kleine zijn ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media rondgaan. Ofwel, schuld van de media! Dat ze bebloeden met gescheurde kleren een hotellobby binnen kwam rennen, waarna de politie werd gebeld, en dat Lil Kleine werd opgepakt? Niets van waar.

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd”, lezen we in hun Pinokkio verklaring.

Bekijk hieronder de arrestatie van Lil Kleine:

Lil’ Kleine (26) en zijn vriendin Jaimie Vaes (31) zijn ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media rondgaan. Vaes zou op het Spaanse eiland Ibiza zijn mishandeld door de rapper, waarop hij werd gearresteerd. Die geruchten kloppen volgens het stel niet, blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven.

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan. “Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.” Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, zodat ze de gebeurtenissen samen kunnen verwerken. “Wij houden erg veel van elkaar.”

Nou Jorrik, wij en de rest van Nederland houden niet zo van vrouwenmeppers.

We laten het niet met rust.