Radio1: BNR Nieuwsradio zuigt

Radio1

Wat kan ons het rotten, zou je zeggen. Linkse bejaardenzender zegt dat bij elkaar gesponsorde “zakenradio”, waar geen hond naar luistert, het niet kan. Big deal. Maar dit gaat over het falen van BNR in het naaien van onze girl Yvonne Coldeweijer.

Ron Vergouwen (ex-BNR) zei in in het programma De Perstribune op Radio1: “BNR blies hoog van de toren deze week met een onthulling van hun presentatrice Talitha Muusse. Zij lokte naar eigen zeggen juice-influencer Yvonne Coldeweijer in de val met een nepfilmpje waarin zogenaamd te zien was dat Talitha coke aan het snuiven was en BNR was er heel trots op.”

“Er was een hoop ophef over dit radio-item, maar ik vind het maar een onderzoekje van niks eigenlijk. Het is niet representatief, ik vind het zelfs qua journalistiek zwaar onder de maat voor BNR.”

9 reacties op “Radio1: BNR Nieuwsradio zuigt

 1. Radio zegt:

  Weet je wat. Ze zoeken het maar uit bij zowel: Radio1 alsmede BNR.
  Naar de radio luistert geen hond meer.

  Los van een paar halve tamme die nog ouderwets de radio aan hebben staan in huis.

  De meeste bedrijven laten hun werknemers immers al niet meer luisteren, anders stuurt Buma/ Sena een gepekelde factuur want: “muziek in werkruimten” is verplicht dokken voor een muzieklicentie.

  Jongeren zijn dat gezwam van radiomakers beu en bepalen zelf wel wat ze luisteren via Spotify, YouTube e.d. Dat hoeft fossiel ome Sjon de M. echt niet voor ze te doen.

  Als binnenkort de FM uit de ether gaat. Kunnen ze gaan inpakken.
  Doei radio!

  3
  2
 2. rollins zegt:

  Ik begrijp echt dat het een niche is. En dat daar een verdienmodel aan is gekoppeld. Maar als je jezelf bezig wilt / moet houden met een medium wat het zelfs pleistocene tijdperk als oud bestempelt, dan zit daar toch een ietwat sneu factor aan. En dan laat ik mijn mening over Ensceneren Kun Je Leren uit piëteit met het IQ van de Muusse zelf nog maar achterwege. Het is de donkere excuus Truus die meent dat de deugpunten die haar omroep wil scoren pararellel loopt met haar kennis, kunde en ambitie. Terwijl ze niets minder is dan de grote – journalistieke – totaal nul. Misschien is wel goed in bed. Moet haast wel. Blijft toch onder het dak van *snuif* Dauphine.

  4
  0
  • Let op! 18 jaar. zegt:

   Hohoho mevrouw Muusse heeft een migratie achtergrond. Met haar Zuid Amerikaanse roots is het gebruikelijk dat je naar christelijk geloof aldaar, goed bent in slapen in je bedje. Wat je ook in bed kunt doen is vies totdat je getrouwd bent. Tenzij de pastoor snachts even langs komt, dan telt het niet. Kuch kuch.

   1
   2
 3. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Ohhh Radio 1
  Tis voorbij tis klaar
  Tot slot nog 1 maar
  Als je gaat, mag ik dan met je meeeeeeeohhhhhyeaaa!

  0
  1
 4. Tinus plotseling zegt:

  Wat een stelletje loser daar die hebben zich zelf in de voet geschoten. Nog nooit geluisterd zijn alleen met hun eigen ego bezig kost miljoenen voor niks iets in stand houden Wat een aflopende zaak is mensen zijn het zat steeds dezelfde snuifkoppen op de tv onder leiding van John de Mol die de zweep er over heen gooit daar in Hilversum het is een zootje Sadom en Gammora. Zelfs op kantoren bij John de Mol word gesnoven hoop zo dat er iemand gaat klappen dan hangt,die de Mol de man die de bekendste drugsgebruikers onder contract heeft met Party Brard oud en opgebrand lijk als boegbeeld LEVE DRUGS FOR TALPA.

  0
  1

Reacties zijn gesloten.