Programma flopt door slechtste komediant Soundos El Ahmadi

Het programma Ik Ga Stuk, waarin nieuw komisch talent wordt gezocht, faalt keihard. En hoe komt dat? Programma flopt door slechtste komediant Soundos El Ahmadi. De cijfers zijn gruwelijk slecht. Ook Tim Hofman deed het erg slecht op televisie.

Horrorcijfers

De talentenshow, gepresenteerd door Stefano Keizers, bevat als hoofdjurylid Soundos El Ahmadi. En we begrijpen allemaal: Soundos die iemand op humor moet beoordelen is zo’n beetje hetzelfde als Rogier Smit die iemand op geestelijke gezondheid moet beoordelen. Dat gaat dus écht niet.

De eerste aflevering werd, met alle verwachtingen mee, erg slecht bekeken. Gisteren kwam echter het dieptepunt: het programma kwam niet verder dan een trieste 77.000 kijkers. Tja, wat kunnen we zeggen? Ik weet niet wat je anders verwacht op het moment dat Soundos de hoofdact is.

Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp schrijft hierover dat het niet best is: “De grote verliezer van de zondag is al vier weken op rij NPO 3. Vooral de talentenjacht Ik Ga Stuk scoort horrorcijfers, maar de dramaserie Sihame scoort nauwelijks beter. Met 102 duizend kijkers kost het ongeveer twee euro per kijker. Een aflevering van een dramaserie kost minimaal twee ton.” Oeps… Het lijkt erop dat de NPO het dit keer niet zo lekker doet. Eerst ging SBS6 aan kop met de slechtst bekeken scores, maar er schijnt een nieuwe recordhouder aan te komen.

Ook trutje Tim Hofman bakt er niks van

Trutje Tim Hofman scoort op YouTube hit na hit, maar op televisie lijkt hij deze aantallen niet te halen. Hoe kan het dat de televisiewereld hier verbaasd om is? Misschien moet er eens iemand onder een steen vandaan komen en onder ogen zien dat iets wat online werkt, niet op tv werkt. Men keek natuurlijk wel naar Miljoenenjacht op SBS6 met Linda de Mol. Dat lijkt dan toch het reddertje van SBS te zijn.

27 reacties op “Programma flopt door slechtste komediant Soundos El Ahmadi

 1. Joyce Prinsen het vette domme 🐰 te Bergen zegt:

  Jan heeft mij uitgescholden. Hij snapt niet dat hij niet zomaar buiten de deur kan beffen. Vette crisis hier, hij zegt dan alleen hik hik burp hik

  5
  20
  • Timmy zegt:

   Dode Marokkanen. We hebben meer import nodig zo te zien. Want met dit soort zwakzinnige sneuaapjes zijn we verloren. Verspilling van resources. Doe er wat aan. Doe je ook eens iets constructiefs. 👍😂

   12
   9
 2. Wielrenfiets zoekt Wielrenner (Bergen) zegt:

  JANTJE wat heb jij bereikt dan? TV/Radio Mislukt .. Geroast door Ruudje Gullit (Heerlijk fragment), Politieke Carriere Mislukt.. Van twitter afgepleurd. CRTL V + P 24/7 mediacourant.

  6
  13
 3. Arie de Argwaner zegt:

  Oja, dat akelige humorloze wijf. Afgaand op de kijkcijfers, kijkt zelfs de Marokkaanse gemeenschap blijkbaar amper. Maar dat ligt natuurlijk aan discriminatie, onderdrukking en een foute meetmethode. Niet aan haar totale gebrek aan talent.

  26
  0
 4. SNAUWVROUW zegt:

  Triest als je gebrek aan talent probeert te compenseren met woke gelul. Ik ben middelmatig maar ik ben een vrouw en daarom moet je me goed vinden.

  18
  0
 5. De bril van Jan Roos zegt:

  Soundos moet zich wel het cabaret en tv wereldje binnen gepijpt hebben. Die is echt totaal niet grappig. Maar zo zie je maar weer dat je met het doorslikken van kilo’s zaad ook op de tv kan komen.

  6
  2
  • Doeesffnormaaljoh zegt:

   Denk je dat je met ordinaire en racistische uitlatingen de onderste laag van onze samenleving weer goed hebt weten te vertegenwoordigen. Dat je in Nederland geboren bent geeft je niet automatisch het recht om je te gedragen als een tokkie.

   1
   2
 6. Geert Wilders roddelpraat fan zegt:

  Kan roddelpraat stoppen met aandacht geven aan apen? moeten niet het idee krijgen dat dit soort tuig met hun achterlijke cultuur hier hoort, zie helaas al genoeg jeugd die dat apengedrag overneemt.

  6
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.