Soundos el Ahmadi heeft last van sterallures

Soundos-el-Ahmadi

Oké, oké, oké. Zucht… Luister! Laten we even voorop stellen dat Soundos wel echt de aller, maar dan ook echt allerslechtste comedian van Nederland is. Van de hele wereld eigenlijk. Het woord ‘comedian’ vind ik zelfs in deze context nog lastig te gebruiken, ook al is het een ontkenning van… Of all people heeft zij last van sterallures.

Op haar Instagram deelt ze een fragment uit Khalid en Sophie van BNN-Vara waarin ze zegt zelf bij ‘de triple A-artiesten te horen’. En kijk, wij zijn ook niet op ons achterhoofd gevallen en begrijpen dat dit deels (!) grappend bedoeld is. Maar dan komen we weer terug op het stuk van net: ze is echt de allerslechtste comedian. Wanneer ze nu namelijk deze grap probeert te maken, komt ook die grap niet over.

Het ergste is dat ze zelf gewoon te kort schiet in haar EQ en daarom niet lijkt te kunnen inschatten wat wel en niet grappig is en hoe ze het grappig over zou moeten brengen.

Soundos begint met: “Toen ik negentien was, had ik Najib Amhali gebeld. En toen had ik hem gevraagd: ‘mag ik koffie met je drinken? Want ik wil comedian worden. Heb je tips voor mij?'” Hier had Najib dus de kans om Nederland van de ondergang te redden door te zeggen: “ja, ik heb een tip: STOP MAAR.” Helaas heeft hij dat niet gedaan en zitten we nu met deze vrouw. Zucht…

Waarom ze überhaupt een podium krijgt, geen idee, maar soit… Ze vervolgt: “En Najib, grote ster, hè? Dat is gewoon wat ik nu ben, zeg maar. HAHHAHAHAAHAHAH. Dat is gewoon een A-ster, triple A-ster.” Lieve hemel. Dit is een soort vrouwelijke versie van Gordon die ook om eigen grappen lacht. En ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar zelfs om onze bipolaire cokejunk kan ik al iets meer lachen dan deze trieste vertoning.

Wat het trouwens ook nog zo ongemakkelijk maakt (en dan houd ik er over op): het gezicht van de mensen er omheen spreekt boekdelen. Sophie lijkt intern te schreeuwen: “haal me hier weg!” Maar ook daar lijkt Soundos met haar lage EQ geen idee van te hebben.