Soundos el Ahmadi heeft last van sterallures

Oké, oké, oké. Zucht… Luister! Laten we even voorop stellen dat Soundos wel echt de aller, maar dan ook echt allerslechtste comedian van Nederland is. Van de hele wereld eigenlijk. Het woord ‘comedian’ vind ik zelfs in deze context nog lastig te gebruiken, ook al is het een ontkenning van… Of all people heeft zij last van sterallures.

Op haar Instagram deelt ze een fragment uit Khalid en Sophie van BNN-Vara waarin ze zegt zelf bij ‘de triple A-artiesten te horen’. En kijk, wij zijn ook niet op ons achterhoofd gevallen en begrijpen dat dit deels (!) grappend bedoeld is. Maar dan komen we weer terug op het stuk van net: ze is echt de allerslechtste comedian. Wanneer ze nu namelijk deze grap probeert te maken, komt ook die grap niet over.

Het ergste is dat ze zelf gewoon te kort schiet in haar EQ en daarom niet lijkt te kunnen inschatten wat wel en niet grappig is en hoe ze het grappig over zou moeten brengen.

Soundos begint met: “Toen ik negentien was, had ik Najib Amhali gebeld. En toen had ik hem gevraagd: ‘mag ik koffie met je drinken? Want ik wil comedian worden. Heb je tips voor mij?'” Hier had Najib dus de kans om Nederland van de ondergang te redden door te zeggen: “ja, ik heb een tip: STOP MAAR.” Helaas heeft hij dat niet gedaan en zitten we nu met deze vrouw. Zucht…

Waarom ze überhaupt een podium krijgt, geen idee, maar soit… Ze vervolgt: “En Najib, grote ster, hè? Dat is gewoon wat ik nu ben, zeg maar. HAHHAHAHAAHAHAH. Dat is gewoon een A-ster, triple A-ster.” Lieve hemel. Dit is een soort vrouwelijke versie van Gordon die ook om eigen grappen lacht. En ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar zelfs om onze bipolaire cokejunk kan ik al iets meer lachen dan deze trieste vertoning.

Wat het trouwens ook nog zo ongemakkelijk maakt (en dan houd ik er over op): het gezicht van de mensen er omheen spreekt boekdelen. Sophie lijkt intern te schreeuwen: “haal me hier weg!” Maar ook daar lijkt Soundos met haar lage EQ geen idee van te hebben.

19 reacties op “Soundos el Ahmadi heeft last van sterallures

 1. Michiel zegt:

  Die Soundos moet wel het product van inteelt zijn. Maar dat terzijde, het is best knap om een carriere als komiek op te bouwen zonder ooit een grap verteld te hebben.

  27
  0
 2. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Hoop dat dit k^nkerwijf snel dood gaat en de grond in wordt geramd. Of de oven in maar zo rollen de moslims niet geloof ik.

  7
  7
 3. ikweetooknietwaarom zegt:

  Dat ze zichzelf fantastisch vindt ergert me niet. Ieder z’n ding. Maar dat ze ondanks haar nul talenten toch nog uitgenodigd wordt in allerlei programma’s verbaast me wel,

  12
  0
 4. Jan Roos, Bergen, Noord-Holland zegt:

  Ik zou zo graag de behaarde k*t van die Ahamahadie likken. Kan niet wachten tot mijn kinderen haar ontwikkelen op de vagijn en pielemuis, groetjes Jan Roos te Bergen

  5
  2
 5. Der weisse engel! zegt:

  Denk dat Auschwitz’ op een beetje miezerige ochtend lolliger is dan dit uit de baarmoeder geslingerde stuk genetisch afval, en dan hou ik het nog netjes!!

  11
  1
 6. Jan 'orde & tucht' Roos zegt:

  De overspelige vrouw en de overspelige man, geselt elk van hen beiden met honderd geselslagen en krijgt in Gods godsdienst geen mededogen met hen, als jullie in God en de laatste dag geloven. Bij hun bestraffing moet een groep gelovigen aanwezig zijn

  2
  0
  • Jan Roos het beffende medium zegt:

   Besteniging daar ben ik geen voorstander van. Wel wil ik met liefde mijn gezenende tong inzetten om ver voorbij de baarmoeder je galstenen weg te likken / doen smelten

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.