Instagram

Bekladde peperdure Mercedes in de PC Hooftstraat was een stunt

sigourney-k-mercedes

Afgelopen tijd ging het behoorlijk los op het internet. Bij verschillende nieuwssites, waaronder De Telegraaf, werd wild gespeculeerd over de bekladde peperdure Mercedes in de PC Hooftstraat.

Nu blijkt het dus (inderdaad) om een stunt te zijn gegaan. De artiest in kwestie, Sigourney K, deelt zojuist op haar Instagram dat zij degene was die de auto beklad had. Niet omdat de auto van iemand was die haar bedrogen had, maar omdat het onderdeel was van een PR-stunt voor haar nieuwe single.

Excuses, het zal aan mij liggen, maar ik moest even Googlen wie deze meid was… Ik weet even niet of dat mijn tekortkoming zijn of die van haar, maar ze blijkt zangeres te zijn van bijvoorbeeld het nummer Vluchtstrook van Kris Kross Amsterdam in samenwerking met Antoon.

Wie het ook is, we moeten het haar meegeven: dit was een fantastische marketingstunt. Hoe grappig is het dat iedereen dit deelt op het internet met de grote vraag wie er vreemd was gegaan? Zelfs de politie kwam kijken naar de situatie. Op zich is het wel logisch dat ze komen kijken bij een vernieling waarvan niemand wist dat het om een stunt ging.

Wel heel erg zonde van de Mercedes, tho…

[sc name=”instagram_sigourneyk”][/sc]

Nog geen reacties