PowNed nog rukker met Fawrynotsawry

Weesie Powned

PowNed is natuurlijk waardeloos. Een prachtige mogelijkheid tot een ander geluid op de NPO is verworden tot een cashcow voor Dominique Weesie (walgelijke man). Er is geen ander geluid, er zijn geen talenten, het is troep. En om het nog rukker te maken gaat die troep nu andere troep interviewen. Ze vragen tegenwoordig commentaar van non-talent Fawrynotsawry over BN’ers.

Deze man heeft de slechtste juiche kanaal van het land met de minste kijkers en de minste scoops. Wat een farce.

https://www.instagram.com/tv/Cb0QHYLqpS-/?utm_medium=copy_link

14 reacties op “PowNed nog rukker met Fawrynotsawry

 1. Sien I. Kus zegt:

  Faulty’nsorry personana. Rumag Powned en de rest van het gescheiden afval dat samenkomt is best cute. Rubbisch United. In de allesbrander ermee.
  Und Tschüss! Bis nie Wiedersehen. Walgelijk volk. Perzen, Iraniërs schamen zich kapot en lachen ons uit. Dat is wat Fajra bereikt heeft. Moet hij inderdaad heel tevreden mee zijn. Meer zit er niet in.

  4
  2
 2. Demi van Polopos zegt:

  Misschien kan Fabry de dikke volgevreten Perzische Sjah ons nieuwe boek gaan lezen. De titel is hoe photoshop ik 25 kg weg in 1x. (overigens weet ik nog niet hoe het in een vlog werkt..heeft iemand misschien een tutorial? Ik wil Elisa ook met maatje 38 door de straten van Polopos laten rennen.)

  2
  0
 3. Pascallie zegt:

  Het erge en hypocriete vind ik nog dat hij Jamie zo als golddigger weg zet. Het zal ongetwijfeld waar zijn hoor dus als onze Yv. dat zo zegt in haar video, heb ik daar geen enkele moeite mee. Echter is hij de doorgewinterde kontenlikker uit medialand. Laat hem dan alsjeblieft ook dat nieuwe kontje van Jamie likken in plaats van haar zo weg te zetten als hij toch al continu te pas en on te pas roept ‘dat BN-ers ook maar mensen zijn’. Ondertussen in zijn toon toch “aardig” opbeurend proberen te zijn voor haar… Hij flost normaliter het liefst z’n tanden met de kont haren van Weesie. Het is gewoon het één of het ander, lamlul. Selectief haten met een lieflijke ondertoon is echt walgelijk irritant. Ik word daar spontaan een deuggleuf van. Eigenlijk heb ik daarom wel zin om met m’n Roddelpraat muts in zo’n lege zaal te gaan zitten bij z’n optreden en de hele tijd “BOEEEEEEEE!” en scheet geluidjes te maken als hij wat zegt om hem een poepie te laten ruiken maar ach dat is teveel moeite… Of, wacht, misschien ook niet ?

  1
  1

Reacties zijn gesloten.