Dominique Weesie (walgelijke man) blokkeert Dennis

Dat Weesie verschrikkelijk met (oud) personeel omgaat was reeds bekend. Hij heet niet voor niks ‘de dictator’, ‘Mussolini’ en ‘die gestoorde gek’ bij mensen die er nu werken en voorheen werkten. De man is een verschrikking in de sociale omgang. Honderden mensen zijn er al versleten daar.

Nu komt het. Gisteren was die flop van Onrecht te zien op NPO3. Bij de aankondiging (foto en beschrijving) was onze Dennis en Bram Krikke nog te zien. Lekker grof. Dennis is bij PowNed (kutomroep) op straat gegooid en zijn programma overgenomen door twee kneuzen en Weesie maakt wel mooi gebruik van zijn en Bram’s kop.

Dus Dennis vraagt heel netjes of dat eraf kan.

Dan zeg je “Sorry Dennis, foutje.” Of je zegt “Heeft de NPO gedaan, niet ik.” Of je zegt: “Zeik niet, strontjong.” Maar wat zegt Weesie, die walgelijke man?

Hij blokkeert zijn voormalige ster. Wat ben je dan een klein mannetje. Een walgelijk klein mannetje.

25 reacties op “Dominique Weesie (walgelijke man) blokkeert Dennis

  • Gorden Neukgenot zegt:

   Kijk, ik ben het in 99% van de gevallen met jullie eens. Die man wordt wellicht terecht(?) continue door jullie belachelijk gemaakt en het zal me allemaal wat. Maar je gaat toch niet direct met een rechtszaak dreigen na zo’n lullig fotootje die vermoedelijk één of andere stagiair bij PowNed heeft doorgestuurd. Behalve wat appjes van vrienden en bekenden zal Dennis hier echt geen schade door hebben gehad. Als ik Dennis was geweest had ik gewoon gevraagd of ze het er even af hadden kunnen halen en that’s it. Bij mij had ‘ie ook een block gehad.

   26
   32
   • Lapzwans zegt:

    Logische reactie van Dennis.

    Een grotere lul als die Keesie bestaat niet, rechtzaak had die van mij ook gewoon gehad😂 manier waarop ze Dennis hebben behandeld is nou ook niet echt je-van-het.

    8
    13
 1. Robbie zegt:

  Tja wat verwacht je anders van zo’n laffe haas? Eerlijk gezegd hoop ik gewoon dat hij zo’n misstap zet, dat ze allemaal zeggen ‘ nee sorry Dominique, we kunnen niet verder ‘. Hoop doet leven…..

  37
  1
  • Dominique Keesie zegt:

   Aan wat voor soort misstap zit je te denken? Iets als dat hij stagiairs de meest misselijkmakende klusjes laat uitvoeren?

   Oh wait..

   Eindstand: Domi blijft gewoon lekker in de billetjes van de NPO, ieders favo omroep waarin zijn weg naar boven heeft genoikt.

   2
   2
  • Jambers zegt:

   Overdag is het een walgelijke man, maar ’s avonds als als de zon ondergaat, verandert ons Dominiqueske in een prachtige transexuele raamprostituee.

   8
   0
 2. stagiaire zegt:

  Dominique (walgelijke man 🤮eeeeeeeh 🤮) hele dag dumpert filmpjes kijken met de voetjes omhoog, roken als een ketter, geile op zijn stagiaire die zijn paal leeg mag plukken.
  Veel bijzonders is er niet meer te zien op powned, Dennis en Jan ga zo door kontbeuker en fister met de vuis!
  Daar kan Dominique ( walgelijke man 🤮 eeeeeh 🤮) nog een puntje aan zuigen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.