Instagram

Peter Gillis verdient Oscar

Peter Gillis

Aldus Shownieuws gisteravond. Er zouden veel aanwijzingen zijn dat de 2 bij 2 meter persoon degene is die toch echt opgepakt is. Een 60-jarige man is opgepakt voor de mishandeling van een vrouw in Ommel. En wat zit er heel toevallig in Ommel? Juist, het vakantiepark van Peter waar Nicolleke vaak zou verblijven.

Petertje, het ziet er niet goed uit jongen. De dag nadat hij in een cel zou hebben liggen tukken hebben de twee live in de uitzending van Shownieuws gezeten en dat maakt dat de acteer skills van de twee waarschijnlijk prijswaardig. Nu hebben ze natuurlijk al vaker fantastisch acteertalent getoond nadat snolleke was vreemdgegaan en de twee uit elkaar lagen, dus dat zal geen probleem voor ze zijn.

Zelf geven ze aan dat het allemaal nep nieuws is, maar wat ook wel heel toevallig is, is dat dader en slachtoffer dezelfde advocaat delen. 12 augustus is de zitting van deze zaak, dus we zijn benieuwd of Peter de rechtszaal binnen komt waggelen die dag. Voor nu spelen ze nog even mooi weer op vakantie:

https://www.instagram.com/p/CgURTl3japu/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties