Televisie

Peter Gillis liegt over zijn bezoek aan het politiebureau

Peter Gillis liegt over zijn bezoek aan het politiebureau

Peter Gillis liegt over zijn bezoek aan het politiebureau. In de podcast ‘Strikt Privé’ van De Telegraaf wordt er gesproken over een telefoongesprek dat met Peter gevoerd is. Ze hebben namelijk wederhoor gepleegd naar aanleiding van het feit dat zijn auto voor het politiebureau werd gespot. Peter Gillis liegt en is alleen niet helemaal eerlijk.

Peter Gillis liegt over zijn bezoek aan het politiebureau

Wanneer er over Peter Gillis gesproken wordt in de podcast van De Telegraaf wordt er een telefoongesprek aangehaald. “Hij belde om te vertellen dat er dus niets aan de hand is. Code rood! Hij zegt: ‘ik heb regelmatig een gesprek met de politie, omdat ik ook op de dodenlijst heb gestaan en dan geven ze mij weer even een update daarover en dit was zo’n gesprek. Er is verder niets aan de hand.’ Hij stuurde ook weer een foto met Nicolleke, dat het allemaal goed is, dat ze gisteren nog samen hebben gegeten. Maar goed, die foto krijg ik volgens mij iedereen dag. Maar dat is de stand van zaken.”

Opvallende reactie van Peter

En dat is natuurlijk een zeer opvallende reactie van Peter waar veel op aan te merken is. Allereerst hebben wij hem wel vaker ‘code rood’ horen roepen, maar elke keer bleek dat sowieso al totale onzin te zijn. Die uitspraak is de geloofwaardigheid daarom ook volledig verloren.

Totale onzin

Verder is het ook best bijzonder dat hij op een dodenlijst heeft gestaan. Allereerst kom je niet op die lijst te staan als je een onschuldige baas van vakantieparken voor families bent. Mocht hij er wel op gestaan hebben, dan rijd je ook niet rond in een Rolls Royce met foto’s van jezelf erop. Totale onzin. Dit verhaal staat dus duidelijk op losse schroeven.

Triest

Om nog maar niet te beginnen over de foto met Nicol Kremers die hij opstuurt. Dat zit ook in zijn vaste patroon. Met foto’s van hem en Nicol probeert hij de waarheid te verhullen, maar legt die daarmee juist onbedoeld bloot. Het is triest. Kijk vanavond naar de uitzending, Peter Gillis liegt. Ondertussen werken wij door aan de bouw van de zeis. Loopt nie goed af!

Nog geen reacties