Uit eerste hand

Yvonne Coldeweijer verklapt per ongeluk de hamster-BN’er

Yvonne Coldeweijer verklapt per ongeluk de hamster-BN'er

Yvonne Coldeweijer verklapt per ongeluk de hamster-BN’er. In haar podcast met Mark Koster noemt ze per ongeluk de naam van de BN’er in kwestie, maar dat is absoluut niet de bedoeling. Nog een rechtszaak kan ze er niet bij hebben nu ze nog druk in gevecht is met Rachel Hazes.

‘Operatief verwijderen van hamster in anus’

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft een BN’er een hamster uit zijn achterwerk moeten laten verwijderen. Ze legt in haar podcast uit: “Ik kreeg dus een bericht van: ‘Luister, deze persoon is geopereerd aan zijn anus, want hij had daar een hamster ingestoken en die is in zijn anus overleden en die zit vast, dus die moest operatief verwijderd worden.’ Ik zei: ‘Ja, hoor! Oké! Is goed!’”

In eerste instantie vond onze vriendin het dus een onbetrouwbaar verhaal, maar het kende geloofwaardige details. “Ze zegt: ‘Luister, Yvonne Coldeweijer.’ Ze heeft dus zo’n sheet dat bij je bed hangt, waarop staat waarvoor je daar ligt en wat je hebt, gezien. Altijd als er een BN’er in het ziekenhuis wordt opgenomen, zetten ze bij je naam vijf sterretjes. Er stond op dat blad vijf sterretjes met ‘operatief verwijderen van hamster in anus’”, vervolgt Yv Cold.

‘Niemand gelooft dit’

Yvonne Coldeweijer legt uit dat ze de naam niet wil delen uit angst dat niemand het gelooft: “Dat blad heeft iemand aan mijn spion laten zien, dus die spion heeft met eigen ogen dat blad gezien, de vijf sterretjes en de verklaring van de verpleegster dat het om bliep ging. Dus ik dacht: leuk verhaal, zou best wel eens waar kunnen zijn, maar dat ga ik toch ééécht niet posten. Al had ik het blad zelf: niemand gelooft dit.” Daarnaast heeft ze ook niet genoeg bewijs.

Yvonne Coldeweijer verklapt per ongeluk de hamster-BN’er

Zelf gelooft Yvonne volledig in dit verhaal: “Het is niet fake. Het is echt zo! Een hele tijd geleden heb ik dus iemand gesproken… Ik kreeg een bericht van een meisje dat zegt tegen mij: ‘Moet je luisteren, ik heb gehoord dat ****** een aantal maanden geleden…’” Oeps… Ze floept er zomaar de naam van de persoon in kwestie uit. “O, nu heb je z’n naam ook al genoemd! Hahahahaha”, zegt Mark al lachend.

‘Die moeten we eruit knippen!’

Yv Cold, die half in paniek raakt, schreeuwt: “Dit moeten we eruit knippen! Hahaha. Haaaaa! Dit moeten we eruit knippen!” Markie ligt helemaal in een deuk en wil het er eigenlijk niet uitknippen, maar Yvonne zegt dat er een ‘bliep’ over de naam geplakt moet worden. Helaas horen we de naam daarom ook niet. Mark vraagt aan Yvonne: “Wacht even! We hoorden net een piep en niet voor niks, want als je deze naam noemt, dan komen er 68 advocaten achter je aan, hè?” En dat is inderdaad precies het probleem.

Zwaar onder invloed

Verder legt Yvonne Coldeweijer nog uit: “Ik geloof het, want ik weet heel veel meer over bliep waarbij ik denk: dit past wel in het straatje. En ik denk wel dat je zwaar onder invloed moet zijn om dit te doen. En gezien de timing vind ik dat weer apart, maar goh: laten we maar ophouden over dit onderwerp.” We zouden nu dus in richting kunnen denken als Carlo Boszhard, Ferry Doedens of Marc van der Linden. Laat in de reacties weten wie jij denkt dat de BN’er in kwestie is. Yvonne Coldeweijer gaat de strijd overigens niet aan, omdat ze inmiddels blut is door een rechtszaak zoals die van Rachel Hazes. We kennen de pijn.

Nog geen reacties