Ferry Doedens wordt gek van media-aandacht: ‘het is zo frustrerend’

Ferry Doedens wordt gek van media-aandacht

In de nieuwste aflevering van podcast BLVD (met Luuk Ikink en Rob Goossens) bespreken de twee de opkomst van Ferry Doedens in Boerderij van Dorst. Ferry Doedens wordt gek van media-aandacht en dat is opmerkelijk.

‘Er zijn zoveel interessantere dingen dan Ferry Doedens’

Luuk begint in de podcast te vertellen over Ferry: “Hij had wat te vertellen over ons programma RTL Boulevard, gek genoeg.” Ferry Doedens vertelde in Boerderij van Dorst namelijk dat hij nooit gebeld wordt door RTL Boulevard om dingen bij hem te controleren. Hij zei: “Dan denk ik: waarom? Er zijn zoveel andere interessante dingen om over te schrijven dan Ferry Doedens, het is zo frustrerend.”

100% onzin

“Ik weet 100 procent zeker dat dit onzin is. Het eerste wat wij altijd doen als er nieuws is rondom iemand, dan bellen we de hoofdpersoon. Want er is geen enkele reden om dat niet te doen. Dus ik denk gewoon dat hij het dan niet op zijn telefoon heeft gezien of een appje heeft gemist”, stelt Luuk verdedigend.

Aandachtsgeil

Rob vindt de tekst van Ferry ook opmerkelijk: “BN’ers vinden het heel fijn om in het nieuws te zijn, totdat het iets is wat ze minder leuk vinden en dan gaan ze zich ineens beklagen over het feit dat er belangrijkere dingen te bespreken zijn in hun leventjes.” Jup. Dat hoort bij het BN’er zijn, lijkt het.

Ferry is natuurlijk een aandachtsgeile nicht die zijn verslavingen ingeruild heeft voor de media-aandacht. Hij kan helemaal niet zonder, maar op het moment dat het iets negatief is, schiet hij in de verdediging. “Als zijn theatershow wordt besproken omdat die er aankomt, dan vindt hij dat ook heel leuk. Maar op het moment dat die theatershow dan geen kaarten heeft verkocht, vraagt hij zich ineens af wat er zo interessant is aan Ferry Doedens.” Een hypocriete aan aandachtsverslaafde junk, dus.

“Het is best wel gek om dan te zeggen ‘er zijn belangrijkere dingen dan Ferry Doedens’, terwijl je nota bene wordt geïnterviewd met drie camera’s om je heen. En je vertelt over je eigen leven, dan is het toch logisch dat daar nieuws uitkomt”, stelt Luuk verontwaardigend. Rob is het daarmee eens: “En Ferry is natuurlijk het allerfijnste voorbeeld hierin. Want die heeft verdorie een theatershow over zijn eigen leven gemaakt.”

Beluister hier de podcast van RTL Boulevard met Luuk Ikink en Rob Goossens.

25 reacties op “Ferry Doedens wordt gek van media-aandacht: ‘het is zo frustrerend’

 1. Anoniem zegt:

  Ferry…. Niets mis met die gast…. Hoorde ook bij het kleine clubje BN Wappies… De rest was te schijterig om zich uit te spreken.

  2
  3
 2. Diedons zegt:

  Ferry…. Niets mis met die gast…. Hoorde ook bij het kleine clubje BN Wappies… De rest was te schijterig om zich uit te spreken.

  1
  3
  • Ricardo Infantino zegt:

   Klopt wel. Ik denk persoonlijk dat hij het prima zal overleven als hij drie uur lang geslagen wordt met ijzeren steigerpijpen. En dan heeft Ferry ècht wel wat te klagen.

   8
   0
 3. BN’er zijn zegt:

  Ik zag weleens zo’n programma van Filemon Wesselink. Lijkt me echt verschrikkelijk om een BN’er te zijn. Iedereen die wat van je moet als je op straat loopt, mensen waar je langsloopt, en die je vervolgens over je hoort smoezen.

  1
  0
  • Hersenaandoening zegt:

   Marilyn Monroe en Elvis Presley hadden dezelfde hersenaandoening als ik. Nou, moet je eens kijken hoe het met hun is afgelopen.

   1
   1
  • Hersenaandoening (1) zegt:

   En die hersenaandoening van mij, zorgt ervoor, dat recht door zee en eerllijkheid héél belangrijk voor me zijn. En dat is nou net wat een hoop van die BN’ers niet zijn.

   1
   1
  • Hersenaandoening (2) zegt:

   Want kijk naar Jade Anna met dat vage verhaal over Gio op haar story. Want we weten allemaal dat dit door die video van Sven van Vrije Vogels komt, en anders niks!

   0
   1
  • Klant van Fatima zegt:

   Slap kletsen is ook een bijwerking van je hersenaandoening denk ik.

   Te lang vastgezeten in het geboortekanaal van je moeder.

   En nu gratis op haar zolder wonen terwijl zij zichzelf hœreert om geld te verdienen.

   Je bent een profiteur.

   2
   0
 4. Pieter zegt:

  Ik benijd niemand die Ferry Doedens kent of een mening heeft over hem.

  En wat een warrig stukje, Jan Roos.
  Ik snap dat je af en toe moet citeren maar zeg aub ff wie wat zegt, ik dacht ff dat Dennis het geschreven had.

  5
  0
 5. Gerlof Oeterlinge zegt:

  En hoe zou het zijn als Ferry zijn kop in de wasbak douwt inplaats van zijn lul?

  Een verzopen Ferry is altijd nog interessanter dan die huilstruik in dit artikeltje. Godsamme kraken wat een jankbal is dit

  6
  1
 6. S.O.S. KIKKENSTEIJN zegt:

  Kijk uit met wat je denkt als je in de buurt van de zendmasten loopt. Je privacy is geschonden. De overheid leest mee. Door de 5G straling op te voeren gaan we allemaal dood.
  De mortuaria liggen vol.
  Dit is echt Fase Drie.

  5
  0
 7. Floris 'heeft er iemand coke' W. zegt:

  Haha RP. Heel grappig dat witte sneeuwende poeder. Beetje gemeen ook. Want je weet hoe een cokebrein werkt. Dus nu heb ik door jullie alweer de dealer gebeld. Als ik voor mamas plastest faal en gekort wordt op mijn zakgeld…ik weet je te vinden.

  3
  0
  • Dealer T zegt:

   Kan je van mij wel wat extra ritjes doen. Daar heb je billenmaten voor toch. Ritje naar Engeland. Daar zit nog een billenmaat binnen die je een paar jaar gezelschap mag gaan houden.

   1
   0
 8. Floris Wyers zegt:

  Die gozer is wel oké. Jaa hij spuit de wasbak vol voor geld. Nou en. Zou ik ook doen als het geld opleverde. Gelukkig krijg ik geld van mama zonder er iets voor te doen

  2
  1
 9. Gordon neukgenot zegt:

  en ja hoor de complete ggz instelling is hier ook weer aanwezig.lekker allemaal aan het zuipen en blowen achter jullie toetsenbord.

  2
  1
 10. Ludo Sanders zegt:

  Of Lucas nou zijn wasbak vol spuit of niet. Ik blijf mijn kaas kopen bij Schouten op de markt.

  1
  1
 11. Vaccinatie schade overal zegt:

  Australië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid “vaccins” – wat zal het excuus van de regering zijn?

  0
  1
 12. Tim zegt:

  Hij is stilletjes gestop met Onlyfans

  Aardige gozer. Stelt zich zelf kwetsbaar op. Misschien wel te kwetsbaar.

  1
  0
 13. Tim zegt:

  Hij is stilletjes gestopt. met Onlyfans

  Aardige gozer. Stelt zich zelf kwetsbaar op. Misschien wel te kwetsbaar.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.