Paul de Leeuw doet weer leuk met mongolen

Paul de Leeuw doet weer leuk met mongolen

Vanaf 19 december presenteert Paul de Leeuw vijf dagen lang een nieuwe talkshow met mensen met een beperking. De NTR maakt vandaag bekend dat ‘Knoop & de Leeuw’ aan het einde van het jaar te zien is op NPO 1. Paul de Leeuw doet weer leuk met mongolen. Dennis Schouten doet ook mee. Of, nou, ja… Dat zou je denken aangezien het met beperkte mensen is.

Paul de Leeuw doet weer leuk met mongolen

Aan het einde van het jaar is het weer zo ver: Paul de Leeuw presenteert een nieuw programma met beperkten mensen. Iedere aflevering praat hij met gasten met en/of zonder beperking. Het lijkt erop dat dit het enige is wat Paul kan: een programma maken met beperkten. Je zou denken: voeg Dennis hier aan toe, maar hij heeft nog geen mailtje gehad.

De beperkte huisband

In het programma wordt er terug geblikt op belangrijke momenten van het afgelopen jaar. Ook worden er dagelijks optredens uitgevoerd door het muziekduo Wimpie & de Domino’s. Dat is de vaste huisband die ook wat chromosoompjes te veel hebben. Leuk hoor!

‘Een langgekoesterde wens gaat in vervulling’

Zowel op beeld als achter de camera zullen mensen met een beperking aan het werk zijn. Laten we maar geen opmerking maken over Paul die toegaf zich ook grensoverschrijdend te gedragen achter de schermen. Paul de Leeuw kijkt uit haar de maak van het programma: “Een langgekoesterde wens gaat in vervulling met deze speciale show voor iedereen en door iedereen, met of zonder handicap.” Mooi! Kom op… Stuur Dennieboy nou even een mailtje…