Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

In de laatste uitzending van Roddelpraat brachten wij een scoop over meneer Bellinga. Hij zou in het café namelijk aan verschillende meisjes hebben gezeten waarvan een minderjarig was. Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’.

De scoop

Afgelopen woensdag brachten wij de scoop over Daniël Bellinga. Een bron schreef ons een verontrustend bericht: “Vandaag in de Moriaan (café in Kampen) schijnt de mannelijke Bellinga geweest te zijn en die kan zijn handen blijkbaar niet thuis houden. Ik heb met drie meiden gepraat die alle drie door meneer Bellinga zijn aangeraakt. En betast. Een van deze meiden is zeventien, trouwens.”

Oeh… Dat klinkt als ‘bad news’. Daniël is een beetje stout. “Zoals ik het hoor, is het gewoon normaal voor hem, dus jullie zullen vast meerdere tips hierover krijgen”, vervolgde onze bron. Het zou dus zelfs iets zijn wat hij wel vaker deed. De Bellinga’s zijn al zo gek als een deur, maar dit gaat wel weer erg ver.

‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

Nu beweert Daniël dat het niet waar is wat wij vertelden. Op Facebook schrijft iemand: “Ik hoop maar dat het NIET WAAR is wat RP beweerde over U.” ‘U’ is niet met een hoofdletter, maar dat ter zijde. Hij reageert op deze persoon: ‘Nee hoor, is inderdaad een roddel’. Daarmee beweert hij dat wij liegen, maar wij weten wel beter. Meneer kan z’n handjes gewoon niet thuishouden. Ook al zijn het minderjarigen. Oeps…

Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’
Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’ 3