Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

In de laatste uitzending van Roddelpraat brachten wij een scoop over meneer Bellinga. Hij zou in het café namelijk aan verschillende meisjes hebben gezeten waarvan een minderjarig was. Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’.

De scoop

Afgelopen woensdag brachten wij de scoop over Daniël Bellinga. Een bron schreef ons een verontrustend bericht: “Vandaag in de Moriaan (café in Kampen) schijnt de mannelijke Bellinga geweest te zijn en die kan zijn handen blijkbaar niet thuis houden. Ik heb met drie meiden gepraat die alle drie door meneer Bellinga zijn aangeraakt. En betast. Een van deze meiden is zeventien, trouwens.”

Oeh… Dat klinkt als ‘bad news’. Daniël is een beetje stout. “Zoals ik het hoor, is het gewoon normaal voor hem, dus jullie zullen vast meerdere tips hierover krijgen”, vervolgde onze bron. Het zou dus zelfs iets zijn wat hij wel vaker deed. De Bellinga’s zijn al zo gek als een deur, maar dit gaat wel weer erg ver.

‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

Nu beweert Daniël dat het niet waar is wat wij vertelden. Op Facebook schrijft iemand: “Ik hoop maar dat het NIET WAAR is wat RP beweerde over U.” ‘U’ is niet met een hoofdletter, maar dat ter zijde. Hij reageert op deze persoon: ‘Nee hoor, is inderdaad een roddel’. Daarmee beweert hij dat wij liegen, maar wij weten wel beter. Meneer kan z’n handjes gewoon niet thuishouden. Ook al zijn het minderjarigen. Oeps…

Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

37 reacties op “Daniël Bellinga: ‘Jan Roos en Dennis Schouten liegen’

 1. Fara Bellinga zegt:

  Als het waar is dan steek ik die predictor stick in je reet en schop ik je het huis. Dat vlog ik dan. Een week later maken we het in een andere vlog weer goed en de weken daarna gaan we de therapie vloggen.

  10
  0
 2. Hansie zegt:

  Het is waar, ik heb meneer Bellinga in de steeg achter het café een ruige pypbeurt gegeven, hij had wel een kleintje, het was hap, slik, weg.

  5
  5
  • Hansie zegt:

   Zou kunnen nephansie. Kan mij zo niet herinneren deze familie ontmoet te hebben. Wel koetlife en een stel VS familyvloggers. Hoop YouTubers. Te veel om op te noemen. Oa dat stel waar de kerel gek werk van zijn wijf met vlogeritis.

   3
   0
  • Hansie zegt:

   Doorflipte, haar en later zichzelf van kant maakte. Maar ook die zijn laatste vlog een aanslag was. Ook een stel normale mensen. Maar die waren goed opgevoed. Hadden en hebben een leven en wezenlijke content. Tja waar publiek voor is.

   2
   0
  • Hansie zegt:

   Jij bent zelf de neppe Hansie, Ruben Koet heb ik eens tijdens het cruisen op een parkeerplaats ontmoet.

   1
   0
 3. Jaajaa zegt:

  Jaja. Make that the kat wise, Bellinga. De kut van mv is vast zo uitgerekt dat er 86 n*lullen in passen.
  Geen wonder dat Bellinga opzoek is naar jong grut. Halloooo Jaaaa ik ben Bellinga, beroemp van joetjoebe.

  2
  1
 4. Evert S'goeds zegt:

  Nou ik ken heel die gast niet en zijn familie ook weinig boeiend. Rp zal Rp niet zijn als ze op korte termijn met videobeelden komen en blijkt het geen roddel maar wel waar is hij gewoon de l*l einde carrière

  2
  1
  • Zwolliewood zegt:

   Deze man vond jonge meisjes altijd al interessant, probeerde met zn straatverkoop van shit meer nummers te scoren dan daadwerkelijk iets te verkopen. Dus dit verhaal vind ik zeer aannemelijk

   6
   0
  • Bob zegt:

   Tenzij je betaald. Dat mag pas vanaf 18. Daarom Gio ook wacht tot ze achtien zijn. Dan de rekening vereffend en weer terug naar zestien.

   1
   0
 5. Gerrit Hiemstra zegt:

  Klimaatverandering is pas echt erg. Als we niet snel wat doen is het straks te laat en zal Jan moeten verhuizen naar “Glanerbrug aan Zee”.

  4
  1
  • Gaia zegt:

   Voor wie? Jullie hebben wel erger overleefd. Ik nog veel erger. Kijk eens oude show van George Carlijn terug mbt dit onderwerp. Lachen is goed voor je.

   4
   0
  • Sinterklaas zegt:

   Nou nou Daniel, jij bent zo te horen en te lezen stout geweest. Misschien moet mijn ongewenste intimiteiten piet jou eens flink op je donder geven. Paar klappen met de roe op jou achterwerk zal je wel leren je te gedragen.

   5
   0
 6. Trix zegt:

  🤔 ‘Nee hoor’ een roddel. Een roddel kan waar of onwaar zijn. Niet waar antwoorden met nee, dan is het dus waar. 🚨Bekentenis!

  6
  0
 7. Pieter zegt:

  Kenne weff Kappe met iedereen pesosueel teNoemen aub?

  We houden geen een bn-er meer over als we in dit tempo doorgaan
  Bellinga verder allen van gehoord op RP, was iets met een slechte bioscoopfilm oid?

  6
  0
 8. De vader van Marcelleke zegt:

  Kunnen jullie de volgorde van de cômmânts en overige artikelen niet omdraaien? Wat een drama dit. Beckham van Glanerbrug, maak je ‘s nuttig!

  55
  0
  • Phillip Rothgans zegt:

   Onderschrijft het bovenstaande.

   Mijn schoonmoeder vindt de nieuwe layout ook helemaal kut.
   Het laat een bittere smaak achter als niks lukt. Snapt u?

   Andere layout is beter.
   Zonder obstakels geeft uw website een hoger rendement

   2
   0
 9. Mario zegt:

  Ik lag gisteren te neuken,ballen en al geschoren,kom ik klaar,floept mijn lul gvd uit haar kut😮‍💨

  3
  0
 10. Wereld is gek geworden zegt:

  6.9M voor een penthouse met nog niet eens een balkon. Echt bezopen hoor mr. commands. Lekkere clickbait ook, ben benieuwd hoelang dat nog toegestaan is.

  0
  0
 11. Kevin zegt:

  Als je vrouw al vier keer verschrikkelijk is uitgescheurd snap ik dat je wat strakker’s zoekt, maar dit is niet de manier vriend!
  Het wordt tijd dat jij en je wijf eens te pakken worden genomen door een horde dolle Kevin’s..!

  2
  1
 12. Geile meid 18+ zegt:

  Nou ik vond het trouwens wel erg lekker!! Misschien ooit een trio? Of kwartet? Met jan dennis en meneer Bellinga erbij!!

  2
  0
 13. Anoniem zegt:

  Bellingas en die andere smerige kindermisbruik delinquenten verdienen:
  -24 volt accu
  -dikke koperen kabels +200ampere
  -krokodillenklemmen.
  -ducttape
  -schroevedraaier of boormachine
  -een kuil
  -een cursis dhz
  En een afscheidsbrief

  2
  0
 14. Hoe lang nog? zegt:

  Oorlogsvoorbereidingen in heel Duitsland: Ombouwen van ondergrondse faciliteiten tot schuilplaatsen – Verzamelen van water, blikvoedsel en kaarsen.

  0
  4
 15. Esther van 't Hoff zegt:

  Schijnt, blijkbaar, wellicht, anonieme bronnen, jatwerk van echte sites etc. etc.
  Daar houdt een Bergenees van bijna 50 zich mee bezig.
  Get a life, dude!

  0
  2
 16. eddehhhh zegt:

  Ik heb mn lul uit mn broek gelachen toen jullie Floris aan beide handen vast hielden terwijl hij weg probeerde te komen. Hilarisch!

  0
  0
 17. Syl Multipla zegt:

  Normaal zuig ik ze af voor een snicker, maar die Bellinga zou ik voor een paar meier nog niet eens afzuigen.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.