Televisie

Özcan Akyol: ‘We hebben een k*t Regering’

Özcan Akyol: 'We hebben een k*t Regering'

Vandaag Inside haalt de regering door het slijk in de aflevering van gisteravond en Özcan Akyol noemt ze zelfs ‘k*t’ . Na een kwartier dom te hebben geluld over knikkeren en de verboden fusie tussen Talpa en RTL komt Pieter Omtzigt aan bod. Als we Johan Derksen en Wilfred Genee (Ladeyshave) mogen geloven wil John de Mol ze vastleggen voor de komende twintig jaar.

Johan blijft Slapen gaat niet door

Door het verbieden van de fusie heeft onze vriend Johan Derksen een beetje pech, want Johan blijft slapen gaat niet door. En daar zijn we blij mee, want Chantal blijft slapen kun je nog naar kijken, omdat het gewoon een mooie vrouw is. Maar wie de f*ck zit er nu te wachten op Johan als logée? Wij in ieder geval niet.

Vandaag Inside haalt Pieter Omtzigt door het slijk

Pieter Omtzigt was zondagavond te gast in Talkshow Renze. Op het moment dat de naam Pieter Omtzigt valt, reageert René van der Gijp: “Jezus Christus, Pieter Omtzigt.” Waar Özcan Akyol op vraagt: “Denk jij dat Pieter Omtzigt het leven leuk vind?” “Nou nee, als je 20 minuten naar die man luistert, denk je wel, het is mooi geweest, die hele tafel viel ook stil”, aldus René.

Volgens Johan Derksen heeft Pieter ‘geen media uitstraling’. Die tekst uit zijn mond horen is toch wel erg grappig, want Johan heeft nou ook niet bepaald een kop waar menig mens graag naar kijkt. “Na 20 minuten Omtzigt in dat programma is het klaar en kun je er geen beweging meer in krijgen”, vindt René.

Özcan Akyol: ‘We hebben een k*t Regering’

Na weer 10 minuten dom gelul hebben ze het over oversterfte. Özcan vindt dat dit wordt gepolariseerd in ‘rechts’ en ‘links’. Wilfred Genee vraagt zich af: “Dat kunnen ze toch oplossen met die onderzoeken?” Waar Johan Derksen meteen op antwoordt met: “Dat is onze regering verplicht naar de Nederlandse burgers.” Onze vriend Wilfred kan het verder uitleggen: “Daar willen we mee bezig, maar het jaar 2022 wordt niet meegenomen. Hier heeft Pieter Omtzigt nog een motie voor ingediend.”

“Ik vindt het verbazingwekkend dat een overheid die het zo ziet polariseren het niet oppakt”, legt Wilfred verder uit. Maar Özcan Akyol durft nog een stapje verder te gaan: “De overheid laat het ook polariseren dat bewijst dat we echt een kut regering hebben. Dat zag je ook in het interview met de telegraaf, die Rutte is zich van geen kwaad bewust.”

Johan Derksen: ‘Rutte heeft het vertrouwen niet meer’

Johan Derksen durft zelfs de opmerking van Özcan over de ‘k*t regering’ te overtreffen: “Het zou goed zijn als er een nieuwe lichting komt, die Rutte heeft het vertrouwen gewoon niet meer. Alleen die oer-VVD’ers. Al zou Adolf Hitler de baas worden, dan blijven ze er nog op stemmen.” Wilfred Genee valt Johan direct in de reden.

Nog geen reacties