Minister Olongren heeft corona en verpest formatie

Toch leuk dat ze een keer positief (<- woordgrap) in het nieuws komt. De demissionair minister van Binnenlandse Zaken heeft vanwege de besmetting haar werk als verkenner voor een nieuw kabinet neergelegd. De formatie ligt daarom stil. Zij is daarmee de tweede bewindspersoon deze week, na staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer die covid-19 onder de leden heeft.

Toch vreemd dat de mensen die ons dag in dag uit waarschuwen voor corona en het hele land op slot hebben gegooid zelf als witjes vallen. De vraag is natuurlijk waarom wij thuis moeten werken, maar die figuren in Den Haag niet via Zoom iets kunnen bespreken. Ook vreemd is het dat wij nadat we in aanraking zijn gekomen met iemand met covid in quarantaine moeten terwijl alleen bewindslieden dat nooit doen.

Fuckup

Dat Kajsa Ollongren al een beetje aan het kwakkelen was is duidelijk geworden nadat ze de notulen van de formatiegesprekken open en bloot vasthield, zodat iedereen ze kon lezen. Duidelijk zichtbaar is te zien dat pain in the ass Pieter Omtzigt van het CDA het veld moet ruimen. Functie elders staat achter zijn naam. Dus niet alleen Ollongren is besmet, heel Den Haag is doodziek.

UPDATE: Dat is snel. De dames zijn alweer foetsie. Dus plek voor de volgende prutsers.

49 reacties op “Minister Olongren heeft corona en verpest formatie

 1. Robbie zegt:

  Heb meer medelijden met deheer Omtzigt, en hoop dat die Pitbull er snel bovenop is. Wat Ollengren betreft, tja beterschap hoor. Zou die ‘uitbraak’ komen omdat ze een weekje terug zichzelf allemaal niet zo netjes aan de regels hebben gehouden? Het is maar een gedachte

  0
  0
  • Dennis Schouten zegt:

   Jij neemt jezelf dus duidelijk te serieus als je zo over anderen praat. Als je Roddelpraat kijkt weet je dat niemand serieus wordt genomen, inclusief zichzelf. Dus rot dan lekker op, rechtopstaand kots dat je bent.

   0
   0
  • Stoeptegel zegt:

   Sander snikkelpenninck heeft het over domrechts en praktisch opgeleiden, hij snapt niet dat deze praktische mensen het hardst nodig zijn in de maatschappij en ook daadwerkelijk echt werken voor hun geld. Kunnen de meeste bureaucraten en kantoorpikkies niet zeggen met hun verwaarloosbare, gecreëerde en instandgehoudend baantje. Dit volk kunnen we missen als kiespijn en zou voor menig bedrijf / organisatie zelfs beter zijn. Daar in tegen zijn de praktische mensen totaal onmisbaar. Waarom denk je snikkelpenning, dat er zoveel werk immigranten naar Nederland worden gehaald. De maatschappij verpauperd juist door figuren zoals jou die zich ver verheven voelen boven de rest. Met zijn nietszeggende, meegelift met groepsopdrachten HBO papiertje.
   Als deze site je niet bevalt dat flikker je toch lekker op naar mediacourant en RUMAG.

   groetjes,

   Een harde werker die ook daadwerkelijk werkt voor zijn geld en daar trots op is.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.