Op1-presentatrice Talitha Muusse leidt de revolutie!!!

Althans, dat denkt ze. Van alle presentatoren bij Op1 is Muuse toch wel het lachwekkendste qua belabberdheid, maar nu gaat het wicht zich op een ander vlak inzetten voor een betere wereld. Vanmorgen wilde ze “koffie drinken” op het Plein voor de Tweede Kamer in Den Haag na de soap van een liegende Rutte die gewoon door mag liegen van het CDA en D66.

‘Ik wil met mensen fysiek napraten over wat hier is gebeurd en een statement maken dat dit niet de politiek is die hoort bij ons land en dit een onacceptabele uitkomst is van het debat. We zijn geschoffeerd vandaag!, aldus Muusse op Twitter.

Elke zondag wordt er ook koffie gedronken in Amsterdam door mensen die tegen de coronamaatregelen zijn. Dat heet koffie drinken omdat je in de hoofdstad alleen mag demonstreren voor de “goede zaak”. Wekelijks stuurt burgemeester Halsema de ME op deze mensen af om ze eens flink in elkander te timmeren. Bij de “demo” van heldin Talitha werd er niet hard ingegrepen. Wellicht ook omdat er geen hond kwam opdagen. Zeven mensen en dat paard van een Marianne Zwagerman. Nou nou, Rutte doet het al in de broek.

5 reacties op “Op1-presentatrice Talitha Muusse leidt de revolutie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.