Jade Annaaaaa houdt niet van koffie

Gio gaat samenwonen met golddigger

Maar omdat het nou eenmaal heel erg hip is om moeilijke koffie te drinken drinkt ze koffie dat eigenlijk geen koffie genoemd mag worden, snap je. Dat wilde ze even melden vanuit Zuid-Afrika. Maar ook de vraag wat we lekker vinden om te ontbijten, want Jade Annaaaaaa is heel erg gek op ontbijtje maken.

Nou, ik hou heel erg van eieren met spek op geroosterd witbrood. Daarnaast een kopje zwarte koffie en versgeperste jus. En dan het liefst alleen, dat niemand aan mijn kop loopt te zaniken. Leuk om ze te delen hoor.

https://www.instagram.com/p/CbFAGZvN8Ff/?utm_source=ig_web_copy_link

18 reacties op “Jade Annaaaaa houdt niet van koffie

  • Luis in de Pels zegt:

   Kom dan zelf met nieuwsitems piemelbooi. Beetje goedkoop om te gaan lopen zeiken hierzo terwijl je ook het wereldwijde web en afspeuren naar nieuwtjes en scoops.

   4
   12
  • Brunilda K. zegt:

   Hou je bek PiemelBoy.
   Als je het zo goed weet gaan zelf op zoek naar scoops en nieuwswaardig-heden. Dat goedkope afzeiken is wel heel erg kansloos. Welke dag is het?

   4
   8
  • Piet zegt:

   Ah jeetje, is mister Иøknøk obsessor (voorheen bekend als Steven) weer bezig geweest?

   Enige oplossing is Genee 2.0 kapot gaan mailen, en vragen om een GeenStijl login systeem, of een e-mail verificatie voor iedere reactie.

   Mailadres is: mailmetdennis @ gmail.com

   1
   0
 1. Theo zegt:

  Pleur eens op met je non nieuws
  Vette big uit Bergen
  En kastheumoo lagere school niet afgemaakt Schoutenz

  17
  13
 2. Pieter zegt:

  Chai Latte.
  Da’s toch Engelse thee?

  Ik ken dat wel van vroeger als je zo’n clubje Engelse bouwvakkers in de wijk had die een h7is zwart aan het verbouwen waren.
  Zeven tuinstoelen buiten en een glazen koffiepot met vier zakjes zwarte thee met heet water op het theelichtje laten trekken met die volle melk erbij.

  Alleen caffeine intraveneus is sterker, dit brouwsel houdt je de hele nacht wakker.

  Respect voor Jade Anna.
  Haar wil ik wel een nachtje meemaken na een paar kopjes Chai Latte

  3
  2
  • Hans Worst zegt:

   Na de eerste ik was ik al af. Thuis en op school. En niet alleen in taal maar vooral in het denken en handelen. Kaf. Al is er ook een klasse die we zegt waar ze ik bedoelen. Maar die komen er ook niet In.

   1
   0
 3. DrTosti zegt:

  Chai Latte is een indiaase thee met veel melk…dus waarom ze daar koffie aan koppelt is een beetje IQ van 70. Het jammere aan de hedendaagse jeugd met veel poen is dat ze nooit een krantenwijk hebben gehad voor enig verantwoordelijkheidsgevoel, nooit achter de kassa hebben gezeten voor het ontwikkelen van rekenkundig gestel….tegenwoordig is het onwetend filmpjes maken de norm…waardoor viewers ook nog eens beinvloed worden door de domheid van deze “hippe” fake infuencers….

  0
  0

Reacties zijn gesloten.