Jade Annaaaaa houdt niet van koffie

Maar omdat het nou eenmaal heel erg hip is om moeilijke koffie te drinken drinkt ze koffie dat eigenlijk geen koffie genoemd mag worden, snap je. Dat wilde ze even melden vanuit Zuid-Afrika. Maar ook de vraag wat we lekker vinden om te ontbijten, want Jade Annaaaaaa is heel erg gek op ontbijtje maken.

Nou, ik hou heel erg van eieren met spek op geroosterd witbrood. Daarnaast een kopje zwarte koffie en versgeperste jus. En dan het liefst alleen, dat niemand aan mijn kop loopt te zaniken. Leuk om ze te delen hoor.

18 reacties op “Jade Annaaaaa houdt niet van koffie

 1. Pieter zegt:

  Chai Latte.
  Da’s toch Engelse thee?

  Ik ken dat wel van vroeger als je zo’n clubje Engelse bouwvakkers in de wijk had die een h7is zwart aan het verbouwen waren.
  Zeven tuinstoelen buiten en een glazen koffiepot met vier zakjes zwarte thee met heet water op het theelichtje laten trekken met die volle melk erbij.

  Alleen caffeine intraveneus is sterker, dit brouwsel houdt je de hele nacht wakker.

  Respect voor Jade Anna.
  Haar wil ik wel een nachtje meemaken na een paar kopjes Chai Latte

  3
  2
  • Hans Worst zegt:

   Na de eerste ik was ik al af. Thuis en op school. En niet alleen in taal maar vooral in het denken en handelen. Kaf. Al is er ook een klasse die we zegt waar ze ik bedoelen. Maar die komen er ook niet In.

   1
   0
 2. DrTosti zegt:

  Chai Latte is een indiaase thee met veel melk…dus waarom ze daar koffie aan koppelt is een beetje IQ van 70. Het jammere aan de hedendaagse jeugd met veel poen is dat ze nooit een krantenwijk hebben gehad voor enig verantwoordelijkheidsgevoel, nooit achter de kassa hebben gezeten voor het ontwikkelen van rekenkundig gestel….tegenwoordig is het onwetend filmpjes maken de norm…waardoor viewers ook nog eens beinvloed worden door de domheid van deze “hippe” fake infuencers….

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.