Ook Vandaag Inside gecanceld door Televizier

Een publieksprijs waar het publiek totaal niet over gaat. Een publieksprijs waar mensen en programma’s worden uitgesloten omdat het niet past bij de “publieksprijs”. De Telvizier is het grootste voorbeeld wat een ziekte woke is. Namelijk een ideologie van uitsluiting en pure discriminatie. En dan dan denken dat je deugt.

In 2011 wonnen ze nog met de voorloper op Vandaag Inside. De organisatie heeft daarna besloten dat zij besluiten wie wint en niet het publiek. Daarom is Roddelpraat onrechtmatig uit de race gehaald en is Jan als persoon op de zwarte lijst gezet. En zo’n smerig discriminerend wet overtredende stinkclub mag leuk doen op de NPO een showtje uitzenden. Walgelijk.

9 reacties op “Ook Vandaag Inside gecanceld door Televizier

 1. Bla zegt:

  Tjah ome Jan. Je kunt er een heel boek over gaan schrijven. Zoals je eerder in de uitzending al vertelde. Heeft Mc Radboutje het nieuwe Telvizier reglement bekeken en aangezien het een eigen productie is mogen ze ook zelf kiezen wie er deelneemt.

  Dit was natuurlijk altijd al een publiek geheim. Maar nu staat het zwart op wit. De MSM heeft er uiteraard niet over bericht dus de bejaarden die nog Tv kijken hebben het niet meegekregen, en gaan gewoon weer als wezenloze schapen deze flauwekul zitten kijken. Niet wetende dat de winnaar allang vast staat.

  5
  0
 2. peackock and whiteman zegt:

  De televizierring en ster zijn publieksprijzen, wat mij betreft onwerkelijk dat ze grote kanshebbers op voorhand al uitsluiten.

  Ik kijk er altijd heel graag naar op tv, hier gaat ie speciaal voor aan.
  Onder het genot van enkele biertjes kijk ik de voorbeschouwing op de rode loper met Britt Dekker en moet heel hard lachen om die c-sterren die genomineerd zijn en die zichzelf heel geweldig en steengoed vinden.
  De dames moeten de namen van de makers van hun jurk nog even noemen en de mannen de makers van hun pak, dan krijgen ze deze namelijk gratis.
  En dan de bekendmaking van de prijzen, de verliezers die de winnaars feliciteren en daarbij elkaar het licht niet in de ogen gunnen, gewoon heerlijk.

  En ook stemmen is mij niet vreemd.
  Zo probeer ik al jaren Harry Mens te nomineren voor beste mannelijke presentator en Business Class voor beste tv programma.
  Die man voldoet nu aan alle criteria van televizier, zou wat mij betreft wel een giller zijn als dit zou gebeuren.

  Harry Mens vindt zelf dat hij de beste interviewer van Nederland is, laten gewoon als protest deze man volgend jaar eens een keertje winnen met z’n allen.

  5
  0
  • SnikkelGezicht zegt:

   ‘Hillywood’ is 1 groot incesteuze bende vol met eigenpijpers en drugsverslaafden.
   Het zou prachtig zijn als Harry Mens zou winnen, hij is behoorlijk based en het zou een dikke middelvinger zijn naar dat sneue bn-er volk.

   1
   0
 3. Nieuws zegt:

  NIEUWS!!!!!!!!!

  Nicht van Jan Roos is woest!!!!!

  Saskia Noort walgt van VI-ster Wim Kieft: ‘Met z’n huilboek!’

  Saskia Noort stoort zich mateloos aan steenrijke BN’ers die reclame maken voor gokbedrijven. Eén van hen is Wim Kieft. “Schandalig, hè?”, zegt de boze schrijfster. “Hij heeft geen moraal.”

  Er is steeds meer ergernis over BN’ers als Hélène Hendriks en Wim Kieft die hun populariteit gebruiken om mensen aan het gokken te krijgen. Des te meer mensen gaan gokken, des te meer gezinnen ten onder gaan aan gokverslaving. Een schande, vindt schrijfster Saskia Noort het. Zij wijst die sterren op hun verantwoordelijkheid.

  Saskia woest

  Als Rob Goossens op Twitter de verwachting uitspreekt dat BN’ers zo’n drie tot vier ton pakken voor zo’n reclame, merkt Saskia op: “Ja, denk ik ook. Schandalig hè. Vooral Kieft, die met z’n huilboek over z’n eigen verslaving ook tonnen verdiende. Geen moraal.”

  Oei, dat valt niet lekker bij Antoinnette Scheulderman. Zij roept: “‘Huilboek’? Sorry hoor: een heel kwetsbaar boek over een jarenlang worsteling met verslaving en de soms desastreuze gevolgen ervan, waarmee hij uiteindelijk veel mensen in dezelfde situatie heeft gesteund. (En ja, er zelf ook door uit de schulden kwam; gelukkig maar).”
  Kwalijk nemen

  Dat Antoinnette als door een wesp gestoken reageert is niet verwonderlijk. Haar man Michel van Egmond is de schrijver van dat ‘huilboek’.

  Saskia vindt het betoog van Antoinnette niet overtuigend: “Ja en nu jaagt ie mensen de verslaving in, waarmee hij zijn eigen boek geen dienst bewijst. Uitgerekend hij. Als zus van een verslaafde neem ik hem dat kwalijk.”

  Dan: “Huilboek is misschien niet de goeie term, sorry daarvoor, maar het benadrukt wel hoe kwaad ik ben op die gasten die geld verdienen aan reclame maken voor een zeer verslavend product.”

  Verslaafdengedrag

  Antoinnette: “Ik zie het uit het perspectief van iemand die lang van een tientje per week heeft moeten leven, met verantwoordelijkheid voor kinderen in de schuldsanering zat – en daardoor nog steeds soms keuzes maakt voor schnabbels die anderen in een comfortabeler positie niet hadden gemaakt.”

  Saskia: “Die anderen, die niet in bezit zijn van dat privilege, voor eigen gewin in de schuldsanering jaagt. Typisch verslaafdengedrag dus.”

  2
  2
 4. SnikkelGezicht zegt:

  Zijn er mensen die dit programma nog kijken dan?
  De racisme uitzending was al om te janken zo triest, vervolgens flikkerde die huichelachtige wilfred Johan voor de bus en daarna kwam corona en veranderde Johan in een typische boomer met totalitaire neigingen.
  Ik ben lang geleden gestopt met kijken. Ik probeerde het nog even na de racisme uitzending, maar sinds de coof daalde het niveau tot beneden het vriespunt.

  0
  4
  • Pietje zegt:

   Er kijken meer dan een miljoen mensen naar.

   Naar Voetbal Inside keken zo’n 700.000 mensen op de populairste dag (vrijdag).

   Dus het antwoord is JA. VI is populairder dan ooit. Daarom praat iedereen er ook steeds over.

   2
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.