BREEK: Roddelpraat weer uitgesloten door Televizier

Televizier 2022

Nou, lekker dan. Dachten we dit jaar te kunnen winnen, omdat we vorige keer onrechtmatig uit de publieksprijs werden gepleurd, mogen we weer niet meedoen. Maar we laten ons verdikke niet weer naaien door dat zooitje ongeregeld daar. We stoppen met de oproep om te stemmen op Roddelpraat, we gaan nu Jan’s Reviews laten winnen.

We passen voor Jeroen de Goeij (wat in het Russisch lul betekent) niet bij de normen en waarden van Televizier. U weet wel, die normen en waarden om mensen onrechtmatig uit een verkiezing te flikkeren. Maar goed, probeer maar eens een Review-kanaal te weigeren waar een beetje dikkige man producten zit te proeven in hele sullige filmpjes. Dus daar gaan we weer!

STEM ALLEMAAL OP JAN’S REVIEWS! SCROLL HELEMAAL NAAR BENEDEN EN VUL JAN’S REVIEWS IN. DAARNA DE MAIL BEVESTIGEN! JOEJOE! (Wel met ander mailadres dan waarmee je op Roddelpraat hebt gestemd)

WhatsApp Image 2022 04 07 at 6.32.06 PM

62 reacties op “BREEK: Roddelpraat weer uitgesloten door Televizier

 1. MC Radboudje zegt:

  Schandalig!
  Helaas ben ik een dermate zwakke advocaat dat ik niets voor jullie kan betekeken in deze kwestie!

  199
  9
  • Emsterdem zegt:

   Tjah televizier is zogezegd inclusief.
   Nou eerder Emsterdem’s zelfbenoemd inclusief.

   Dat betekent dat je selecteert en profileert.
   Want dat doet de televizier immers.

   Alleen met een zelfde mening mag je deelnemen aan hun feestje.

   14
   1
  • Rik zegt:

   Waarom een nieuw emailadres?? De stem op roddelpraat is nu neem Ik aan toch nietig verklaard??
   Dus alle rp stemmers kunnen nu met hun persoonlijke adres niet stemmen! Of stem vervangen!! Dit riekt naar volstrekte stemfraude…

   23
   1
  • Interesseert me geen Televizier zegt:

   Ik stem daar niet meer wat is die prijs nog waard nu populairste niet mee mag doen? Steek die ring maar in je reet Avrokots!

   4
   2
  • Allochtoon zegt:

   Kan Jan Roos niet een aanbeveling van het slechtse programma uit de lijst doen, zodat de roddelpraataanhangers dat programma kunnen laten winnen?

   13
   1
 2. Puddingdruppel zegt:

  Ik vind het nogal grof en beledigend dat Roddelpraat wederom wordt uitgesloten van deelname

  64
  1
 3. Loodgieter Henk zegt:

  Vreselijk dat 1 van de meest geweldige waarheids programma’s van Nederland uitgesloten wordt zit elke woensdag met smart te wachten op het Nieuws van RoddelPraat

  27
  0
 4. Wilcos zegt:

  Kan niet stemmen mijn standaard mail adres aangezien ik daar al mee gestemd had. Maar die stem is mij dus ontnomen en ook geen mogelijkheid te wijzigen.

  14
  1
  • lil vet zegt:

   mn vorige bericht is er niet doorgekomen, misschien omdat ik een link plaatste.. maar ga naar temp-mail punt org en gebruik het mail adres wat je daar krijgt.
   als je de cookies van die pagina verwijdert en de pagina herlaad krijg je weer een nieuw email adres, heb zo ook al een aantal keer gestemd.

   1
   0
 5. Marc Noorland zegt:

  Weer??? Wat zijn die kut awards nog waard, als je het publiek niet eens zelf hun favoriet laat kiezen. Kut-meneer de Goeij!!
  We zetten alles op Jan’s Reviews, als we er maar niet naar hoeven te kijken Jan! 😉

  11
  0
 6. Pascallie zegt:

  Jaaa dag ! Nu haal ik sowieso al m’n 300 e-mailadressen uit de kast inclusief [email protected], gewoon uit principe. Maar Bloempje Piet, zeg en herhaal dit dan ook wel alsjeblieft continu in de uitzendingen en in ieder review filmpje met in de omschrijving ook een uitleg en met de bijbehorende links dan maak je écht wel een goeie kans. Alleen al omdat je dit hypocriete gedoe van ze bespreekbaar maakt want dat is juist waar Roddelpraat voor staat, toch ?

  (P.S.: Ik vind Roddelpraat totaal niet beledigend en grof want dat is -nogmaals- een keuze. Sinds gisteren is mij zelfs bekend dat Dennis een hele grote dierenvriend is, en graag met paarden knuffelt. Past dus prima in programma van de AVRO.)

  12
  1
  • Oom-falang zegt:

   Jan heeft z’n hart op de tong en zegt wat hij ervan vindt. Dennis is lieve jongen die veel onderwerpen keurig aandraagt.
   Die BN’ers schijten allemaal in hun broek voor Roddelpraat, omdat zij helemaal van God los allerlei ellende uithalen, wat de buitenwereld niet mag weten. Want als dat dan wel bijv. via Roddelpraat (op uiterst eigenzinnige wijze) bekend wordt gemaakt, dan zitten die fijne BN’ers met héél veel problemen en dat willen zij niet.

   JAN & DENNIS : GOED BEZIG JONGENS, GA ZO DOOR ! ! !

   3
   1
 7. Only love zegt:

  Heel goed want roddelpraat staat voor haat en we geven hier het juiste antwoord op. STOP RODDELHAAT!

  9
  41
 8. Steven zegt:

  Vind je het gek als er van die racisten zoals ik, de hele dag hier de site lopen te bevuilen 😂

  3
  5
 9. postduif zegt:

  heb gestemd op jan reviews maar krijg geen bevestiging met de zelfde mail had ik ook op roddelpraat gestemd ????

  1
  2
 10. Donald Trump zegt:

  Kan ik, gezien het niet wezenlijke veranderen van het onrechtmatige handelen van televizier, ook eenzijdig stoppen met het betalen van de NPO via mijn inkomstenbelasting? We worden toch geleid door ‘liberale’ partijen?

  3
  1
 11. Ellen zegt:

  Ze moeten jullie wel hebben potverdikke
  Maar goed nu 2 keer gestemd op ons jantje natuurlijk

  1
  2
 12. Hoihoi zegt:

  Kan niet nog eens stemmen met het e-mailadres waarmee ik op roddelpraat heb gestemd louche bende

  2
  1
 13. Jaap zonder Nek zegt:

  Speciaal een extra mailadres aangemaakt om nog een keer te stemmen. Letsgo jan’s reviews

  3
  1
 14. Fan zegt:

  Iedereen heeft ze mail al gebruikt om op RoddelPraat te stemmen dus kan nu geen andere stem uit brengen op Jans revieuws zonde !

  1
  1
 15. Jan zegt:

  In het reglement van Televizier staat :”In de serie hebben in ieder geval 3 video’s ten tijde van de verkiezingsperiode ieder minimaal 100.000 organic views…”
  Jan , dat haal je net niet met je reviews !
  _Ik heb drie willekeurige kanalen uit de kieslijst bekeken en die hebben normaal iets van 40.000 views maar bij alle drie zijn er vijf afleveringen met meer dan 100.k views . Alsof ze dat even met een bot geregeld hebben?
  _In het reglement staan ook de gronden voor uitsluiting . Die zijn zo ruim geformuleerd , daar kan je iedereen mee uitsluiten ! (“gronden van uitsluiting van deelname kunnen betrekking hebben op de inhoud van de serie, de productie daaromheen, personen die op enige wijze betrokken zijn bij de serie en andere relevante omstandigheden. “)

  2
  2
  • Eddie the Eagle zegt:

   Die 3*100K moet lukken:
   – frikandellen met of kaas van Pa Schouten
   – starbucks met Yv
   – vodka met Wouters Witgoed of Stucadoorscollectief
   – vis met/van Kotter
   – Tia Maria met Slientje
   – Jade Anna, Fabiola, en nog wat van die online kijkcijferkanonnen erin gooien

   1
   1
 16. Typecaster zegt:

  De haat zit in hun zo ze tonen. Waarom zou je daar willen aanschuiven. Ik wil dat ze voor fawry gaan klappen. Dat vind ik humor.

  0
  1
 17. Piet Bloem zegt:

  Stemmen we niet op de verkeerde? Zijn kanaal heet vgm Jan Roos en niet Jans reviews. Zo’n fout grijpt dat corrupte zooitje natuurlijk met beide handen aan!

  0
  1
 18. Fuck televizier zegt:

  Dat mogen ze mij dan persoonlijk per mail melden. Belachelijk dat zij bepalen dat een publieksprijs niet door het publiek gekozen wordt maar dat zij aan uitsluiten doen. Dit is zo niet woke !

  1
  1
 19. Jan moet op het podium zegt:

  E-mailadres werkte dus niet meer. Maar gelukkig nog 2 mailadressen. Dus 2x Jans reviews gestemd. Let’s go!

  0
  1
 20. Rechtopstaandkots zegt:

  Het is echt van de zotte. Ben een roddelpraat fan omdat dit het enige kanaal is waar zonder meel in de mond dingen gezegd kunnen worden, niet altijd even genuanceerd, maar sarcasme en humor liggen dicht bij elkaar. Nederland is een geweldig mooi land, waar vrijheid van meningsuiting een groot goed is. kijk eens in landen om je heen hoe daar mee wordt omgegaan. Daarom beste Televiziergepeupel …ga lekker emigreren !!

  2
  1
 21. Trekdrop vecht tegen de versowjetisering van NL zegt:

  Trekdrop vindt het niet bijster verrassend, de NPO en normen en waarden hahaha. Lachen zeg. RoddelPraat is inderdaad grof en beledigend. Daarom mijn vrijheid van meningsuiting-stem uitgebracht op Jans Reviews (noodgedwongen met een ander mailadres idd 😤).

  1
  0
 22. Roddelstraat zegt:

  Dit is toch echt om te janken.
  Volgens mij is het zo dat een publieksprijs gekozen wordt door het publiek maar hier dus kennelijk niet. CORRUPT!!!.
  Het ergste is dat de reeds uitgebrachte stemmen zijn verwijderd maar dat de E-mail adressen nog wel staan geregistreerd.
  Dit is in mijn ogen het onterecht opslaan van persoonsgegevens terwijl ze niet eens aan hun eigen voorwaarden kunnen voldoen.
  Dit is wederom een dikke onvoldoende voor de zogenaamde Publieke omroep.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.