Ook Shownieuws vindt rechter “achterlijk wijf”

Shownieuws

Zelfs de medewerkers van John de Mol snappen werkelijk geen hol van de uitspraak van de rechter in het kort geding van Famke Louise. Ronald Molendijk begrijpt niet hoe het kan dat de rechter Roddelpraat veroordeeld voor het laten horen van een disstrack dat al eerder naar buiten is gebracht.

Ook begrijpen ze niet dat het verboden is om iemand “achterlijk wijf” te noemen. Juridisch expert Patty Brad was er helaas niet, anders kon zij ook uitleggen dat deze uitspraak niets met de wet te maken heeft, maar alles met de goede smaak. Gelukkig vinden onze Roddelpraatvrienden dat ook en steunen ze massaal de crowdfund.

14 reacties op “Ook Shownieuws vindt rechter “achterlijk wijf”

 1. VerzinZelfIets zegt:

  Is Radbout al ontslagen? Hij is twee keer zo duur dan degene die Famke liet winnen.

  121
  1
 2. Ludo Sanders zegt:

  Kunnen we een crowdfunding actie starten zodat onze Mc Radboudje zijn collegegeld kan betalen op de advocatenschool?

  83
  1
 3. Jan Smegma zegt:

  Heeft zo’n rechter niet aan iemand of instantie verantwoording af te leggen? Het kan toch niet zo zijn dat iedere rechter in Nederland een beetje zijn eigen emoties volgt ipv wet of jurisprudentie. #D66Bananenmonarchie

  56
  0
 4. Rooi zegt:

  Een ding is duidelijk MC radboud is af. 2 zaken niet kunnen winnen waarvan iedereen het overeens is dat ze al gewonnen waren.. Succes met de zoektocht naar een fatsoenlijke advocaat, scheelt misschien ook weer in de kosten.

  48
  0
 5. Hans Worst zegt:

  jullie zouden 2 keer makkelijk winnen volgens die prutser radboud ribbert het enige wat hij heeft gedaan is zijn zakken gevuld iedere andere advocaat had beide zaken gewoon gewonnen was in hoger beroep gegaan

  26
  0
 6. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Jongens, ik weet wel een goede advocaat. Heb er zelf ook vaak gebruik van gemaakt. Vooral als ik weer word gehaat door Angela de Jong. Geef dat mens nog eens wat te vreten.

  Ik haat jullie allemaal. En nu kappen met de dislikes

  2
  27
 7. Monopoly zegt:

  Eerst je eigen troep gooien en dan als je troep word besproken, huilen dat je troep is besproken! Say what?

  Al haar troep wat ze nu doet moet nu geboycot worden, omdat je dus geen eerlijke mening mag geven, anders krijg je dus een rechtszaak aan je broek.

  5
  0
 8. Showsatire zegt:

  En nu maar hopen dat Shownieuws ook zoveel gulle gevers heeft in de toekomst want er iets veranderd.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.