Roddelpraatkijkers steunen Roddelpraat

Na de bizarre uitspraak van de rechter zijn de mannen van Roddelpraat begonnen met een crowdfund om de bizarre kosten te kunnen betalen, die het kort geding heeft opgeleverd. Al in de rechtbank was duidelijk dat de rechter op de hand van Famke Louise was en dus veroordeelde ze Dennis en Jan voor werkelijk alles wat de advocaat van het rappertje maar opwierp. MC Radboudje was tegen zoveel vrouwelijk geweld kansloos.

Sterker nog: het is nu officieel verboden om iemand een “achterlijk wijf” te noemen. Terwijl het stikt van de achterlijke wijven in BN’erland en in de rechtspraak. Massaal laten onze kijkers weten dat ze het ook niet eens zijn met deze situatie en helpen Roddelpraat. Bij dit schrijven staat de teller al op zo’n 20k, dus binnen 24 uur halen we samen het hele bedrag op. En dat voelt heel goed. Want wat een solidariteit. Wat een liefde. En wat een middelvinger naar Famke Louise (achterlijk wijf) en de scheve rechtsstaat.

55 reacties op “Roddelpraatkijkers steunen Roddelpraat

 1. Kötter Seafood Oldenzaal zegt:

  Als jullie onze voorraad willen gebruiken om bij de rechtbank te deponeren, horen wij het graag.

  Samen stinken we allemaal naar vis!

  153
  1
  • Gerechtigheid zegt:

   Sus scrofa domesticus
   Geslacht
   Een stapel vet, beend’ren en pus
   Bergen lacht
   Maar ook land, wereld en heelal
   Voelen zich bevrijd
   Want wat is het geval
   Dit is wat we noemen Gerechtigheid

   4
   21
  • Robbin zegt:

   Ik snap als ik het vonnis lees niet waarom de kosten van jullie advocaat zo hoog zijn. De van F zijn 9k de rest is voor jullie veel te duren advocaat die niks waarmaakt.

   49
   0
   • Professor van Gilst zegt:

    De advocaat MCR is de grote winnaar, voor deze juridische WANPRESTATIE.

    Had meteen al de rechter moeten WRAKEN, met haar vooringenomen opmerking over JUICECHANNELS.

    Onvoldoende duidelijk gemaakt dat dit nummer al was verspreid op YT en aan FUNX.

    17.000 euri voor deze wanprestatie is gewoon belachelijk.

    109
    1
    • Reinier zegt:

     Het heeft er alle
     Wchijn van dat MC Radboudje te groot is geworden om nog langer een eenvoudig kort geding te voeren, als het echt zocis dat hij 17.000 euro heeft gekost dan is dit met dit resultaat echt knettergek. Dan is het tijd om naar een advocaat over te stappen die naar de top onderwrg is en niet over zijn piek heen is en alleen nog maar in “ruggen” denkt.

     0
     0
   • Rob zegt:

    In het kader van transparant zijn, laat maar een factuur zien waarin exact staat wat het jullie heeft gekost.. Maar dat ga je never nooit zien hier.. Ik ben er klaar mee.. Oplichters

    0
    4
 2. logi zegt:

  Net een kleine donatie gedaan, denk dat we vandaag met z’n allen het geld op gaan hoesten, helemaal als er in de uitzending straks ook aandacht voor is natuurlijk. Zetten we femké te kakken dat ze dennis en jan niet hebben weten te raken omdat we binnen 2 dagen het bedrag voor ze hebben opgehoest, en zonder centje pijn lekker door kunnen gaan met ons vermaken (en informeren) 🙂

  41
  1
 3. Thomas zegt:

  Helden.
  We steunen jullie door dik en dun.
  Maar we betalen voor hoger beroep hoor, deze uitspraak is een rechterlijke dwaling.
  Er zijn genoeg redenen om dat aan te tonen, en wat raar dat jullie (te dure) advocaat dat niet kom aantonen….
  Tot aan de hoge raad kunnen we door!!

  26
  1
   • rollins zegt:

    Dank NKOTB

    Achterlijk wijf is een typering dat binnen de context van het programma valt. Het zet niet aan tot haat noch misdaad. Het is een mening, al dan niet als karikatuur gebracht.

    De beschuldigingen waren verwijzingen naar de ‘disstrack’ (lol) die vrijelijk te interpreteren valt en waarbij er – nog steeds binnen de context van het programma – vragen op werden geworpen ten einde te filosoferen over de waarheid. Niet om deze te claimen.

    Rechtbank gaf van te voren al kleur door het ‘rommel’ oid te noemen waardoor de uitspraak bij voorbaat al gekleurd is.

    Ik lees alleen maar een vonnis over smaak, niet inhoud. Hoe kan iemand oordelen over de vorm? Vorm is subjectief. Het heeft alles te maken met een collectief, een individu, groep, samenleving of religie. Waar de kijkers van Roddelpraat wel snappen dat het een vorm is, snapt de rechter dat niet. Soit. Maar dat heeft alles met smaakt te maken. En smaak is echt subjectief.

    Verbaast me dat de rechtbank in beginsel niet gewraakt is door het gekleurde optreden van de rechter. Enfin, het was een mening waar een redenering bij werd gezocht. Naar mijn bescheiden mening geen objectieve analyse van feiten.

    Waggel ik nu naar jullie crowdfund.

    15
    1
    • rollins zegt:

     “De kans dat de volgers van Roddelpraat dit vonnis (volledig) lezen wordt klein geacht. Met deze rectificatie worden hopelijk de volgers wel bereikt en ook (vooral) zij moeten weten hoe de rechter over de kwestie oordeelt.”

     Maar verder is deze rechter echt wel objectief. Echt wel.

     Maar goed, loop je niet mee in de pas van OSM, dan is dit het gevolg en word je monddood gemaakt. Dat is het systeem. Onwelgevalligen worden geneutraliseerd.

     2
     0
    • LMGTFY zegt:

     Geen dank :), ik los graag de inzetloosheid van andere op ;). Máár die link hadden ze natuurlijk ook wel even in het item mogen zetten natuurlijk.

     2
     0
 4. Robbie zegt:

  Tja dat hadden zij, maar eerlijk gezegd ook ik niet verwacht!!!! Man wat is het Roddelpraatleger sterk zeg en voor mij voelt het eerlijk gezegd ook goed om te weten dat ik ook niet alleen en de enigste ben die zo denk. Daaaaaag Famke Louise die nu wel bewezen heeft wat voor emotioneel wrak ze is. Denk dat ze gisteren na dat wijntje meteen in huilen uitbarste………

  11
  0
 5. Jochem zegt:

  Neem allereerst maar eens een capabele advocaat. Uurtarief zegt lang niet altijd alles over kwaliteit. Jullie zijn getild met een wanprestatie.

  25
  0
 6. Annie Temeijer zegt:

  Het feit dat dit zwakbegaafde meisje een ‘artiest’ is in dit land zegt al heel veel.
  Doe daar de D66 rechtstaat bovenop en je lacht je de ballen uit je broek!

  Gelukkig kunnen wij met wat centjes ook een duidelijk statement maken. Weg met die slappe mietjes cultuur!
  Ik kan trouwens niet wachten op de rant van ome Jan!
  De hertog staat al koud!

  9
  0
  • Katja Schuurvrouw zegt:

   Als MC Radboudje echt denkt dat hij zo goed is, dat hij zoveel geld waard is, waarom dan geen garantie geven dat hij alleen betaald wil worden als hij de zaak wint?

   12
   0
  • Damien zegt:

   Zo is dat,
   Is er geen mogenlijkheid om beroep aan te tekenen want normaal na een kort geding komt er een tijdelijke uitspraak maar de hoofd uitspraak volgt na een aantal maanden. Tenminste zo was het ooit.

   1
   0
 7. Dhr, L.W zegt:

  Lekker die donaties.
  Want Famke denkt nu heb ik al die Juice kanalen een lesje geleerd 🤣.
  Maar dankzij deze crowdfunding zeg je eigenlijk tegen famke en andere bnn’ers ” wij kunnen nu doen en zeggen wat we willen want zelfs als we verliezen winnen we en kost het ons niks en kunnen we gewoon doorgaan met alles naar buiten te gooien dus blijf goed over je schouder kijken famke🤣🤑🖕🖕”
  Plus de eerste beste kans die zich voordoet de volgende keer om haar kapot te maken word dan ook aangegrepen uit wraak dat je de rechtzaak won plat nutteloos ding🤭.

  12
  0
  • Sjonbeton zegt:

   Hahaha deze bedelares worden toch keihard uitgelachen🤣🤣🤣. Als Famke Louise een crowdfunding start haalt ze 10 keer zoveel op🤣🤣🤣. Maar waarom zou een selfmade-miljonair bedelen🤣🤣🤣. Ook al tijd een grote mond over lil kleine die in ook al multimiljonair is wat een zielig triest niveau🤣🤣. Aanhangers van roddelpraat zijn allemaal virgins die in de logistiek werken. Daarom vinden ze het ook niet erg om allemaal een tientje te lakken. Ze kijken hele week uit naar dat uurtje haten op de wereld ahhahahaha

   3
   24
 8. Pa Stinaak zegt:

  Zullen wij even niet aan middelvingertjes doen? Vind ik meer iets voor zielige debieltjes met een scala aan complexen als kabouter en slis schaaltjes voor de rapscene en de mensheid an sich.

  2
  0
 9. Marcel zegt:

  Ik denk dat het tijd is om mc radboudje te lozen, of hij voert kosteloos het hoger beroep door, je gaat hier toch niet mee akkoord? Als jullie geen hoger beroep aangaan dan beëindig ik mijn steun en wekelijkse view in elk geval, kom op even hee slapzakken!

  1
  0
 10. Fox zegt:

  Mannen jullie hebben een veel te dure advocaat die tot nu toe weinig tot niets bereikt heeft. Daarbij zou ik het als ik jullie was in hoger beroep gaan. Het is belachelijk dat de rechter het achterlijke wijf heeft voorgetrokken met een paar waardeloze argumenten.

  6
  0
 11. Anja zegt:

  Die crowdfunding heb je weinig aan als je invalide geslagen wordt🤣🤣🤣. En Dennis krijgt na 2 kopschoppen al een tia hahahahha. Maar joh alles met de tijd hun worden binnen nu een paar maanden invalide geslagen Mark my words

  1
  16
  • Tante Annie zegt:

   Het feit dat je hier lekker anoniem de toetsenbordheld kan uithangen, wil nog niet zeggen dat je hier lekker anoniem verkapte bedreigingen, dan wel het aanzetten tot, cq opruiïng ten toon kan spreiden.
   Reken maar, dat ‘men’ met ‘bijzondere aandacht’ de commànts op deze site in de gaten houd. En reken maar, dat er nu een digitaal sleepnetje rond je ip-adres hangt, vpn of niet.. Wellicht binnenkort een huisbezoekje van de lokale wijkagent bij mama..

   Fijn weekend hè!

   0
   0
 12. Zuurpruim zegt:

  Zou hetzelfde zijn als je een ‘person of color’ persoon hebt die wordt aangeklaagd door een non ‘person of color’ en het eerste wat de rechter doet is zeggen dat die een hekel aan ‘people of color’ heeft. Dan ben je dus niet alleen subjectief maar je voelt je zo comfortabel bij je eigen vooringenomenheid dat je het gewoon uitspreekt. F deze rechter.

  2
  0
 13. Mieke zegt:

  Roos
  Als je deadt wilt
  Ik steun je
  Ik gooi nog wat verwelkte rozen op je graf
  Haatbig
  Over je graf pissen nou nee
  Tenzij je kids erbij zijn
  Dan kan de strontemmer leeg
  Omdat je een rat bent

  0
  8
 14. Gooordonn zegt:

  Ziezo, 27k is binnen , hebben we dat ook weer gehad 🙂 blijf scherp mannen, laat.je de mond niet snoeren!

  En zoek een betere advocaat. Die van FL was tenminste bevlogen terwijl Radboud verveeld zonder intonatie van zn papier zat te lezen.

  4
  1
 15. Kweetniet zegt:

  Helemaal gemist dat ze Huig Plug nog maar weer verblijf in één van onze staatshotels cadeau hebben gedaan. Wil je lachen? Moet je de zitting kijken mbt. zijn “bedreiging” van Rutte en de Jonge. En dan de uhhs van mevrouw de rechter tellen. Of de slecht gemanierd …,jaaa?’s. Wie zet dergelijke mensen op de stoeltjes en waarom? Want op zijn minst klinkt dit nergens naar. https://m.youtube.com/watch?v=lLedx63hoJU

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.