Roddelpraat verliest dik van Famke Louise

Famke Louise Denzel

Nou ja, we zullen we er over zeggen. Op werkelijk elk punt hebben we verloren in het door het rapvrouwtje aangespannen kort geding. We moeten haar kosten betalen, rectificeren, de uitzending offline halen en een jaar lang de afwas bij hun doen. We beginnen een crowdfund voor de enorme kosten.

De rechter nam letterlijk de pleitnota van haar advocaat over. MC Radboudje had dat nog nooit in zijn lange loopbaan meegemaakt. Dit omdat het pure partijdigheid aangeeft. De vrijheid van meningsuiting heeft dus weer een knauw gekregen. Morgen moeten we een rectificatie plaatsen.

Omdat we nu heel veel geld kwijt zijn doen we een beroep op jullie. Zouden jullie ons kunnen steunen? We moeten haar advocaat en MC Radboudje dokken en dat komt op 27k neer. Please help ons met de crowdfund.

211 reacties op “Roddelpraat verliest dik van Famke Louise

 1. De onderkin van Jan Roos zegt:

  Gratis tip: Jan vreet minder zodat hij 100k per jaar aan eten kan besparen

  188
  62
  • Joris-NL zegt:

   Als Jan roos ook maar ietsje minder at perdag, dan hadden jullie nu teveel geld op de bank staan, en daar ben ik echt van overtuigd

   20
   41
  • Nattedoosmetmexicaansbier zegt:

   Tja dit zat er helaas aan te komen.
   Nu word het leuren aan de deuren voor euro’s.

   4
   14
  • Peter zegt:

   Tjah nu mag je op de blaren zitten. Altijd zo’n grote bek dan moet je de gevolgen ook accepteren en zelf ervoor opdraaien.

   14
   49
  • Lamke Fouise zegt:

   Zeer terecht, jullie spelen met vuur. Roddelkanalen worden keihard aangepakt, of ze nu gelijk hebben of niet.

   4
   59
  • Raymond Reddington zegt:

   Was te verwachten met die teeringh hur van een rechter.. niet eens proberen objectief te zijn. Woke stuk afval. In hoger beroep! Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht!

   45
   7
  • Kees zegt:

   Ik zou zeggen, verdiep je eens in het vonnis. Lees het vonnis, dan krijg je een ander beeld dan wanneer je alleen naar Roddelpraat.nl luistert. Ik heb gehele vonnis gelezen en het is mij volkomen duidelijk. Dit gaat bijvoorbeeld helemaal niet over vrijheid van meningsuiting.

   0
   0
  • Geencentkrijgje zegt:

   JE KRIJGT GEEN CENT VAN ME…. Hahahhahaha 27 ruggen vragen. Jullie schamen je echt niet. By the way waar blijft de uitzending van deze week . Lekker gratis daar hou ik namelijk van.

   14
   23
  • Pattys_gebruikte_tampon zegt:

   Moet de uitzending offline of kan dat stukje van famke dr niet gewoon uitgeknipt worden?

   Krijgen hun geen inkomsten van YouTube?

   33
   5
  • YouTube zegt:

   Zie ik eruit alsof ik alle geluiden in de wereld wil bekostigen, dacht het niet. Wij van Youtube zijn LINKS, WOKE en geven dus echt geen geld aan 1 van de grootste kanalen uit de BeNeLux. Het spijt ons zeer, maar ook wij van Youtube/Google zijn bitches van D66

   55
   10
  • RP zegt:

   Deze uitspraak klopt echt niet,ik zou in hogerberoep gaan.

   En Jan Luister AUB de volgende keer naar boudje, het was stom om zo over de rechter te spreken.

   Overigens iemand die weet hoe het met de aflevering van vandaag zit?

   27
   2
  • Fox zegt:

   Echte rechtspraak bestaat al lang niet meer in Nederland. Allemaal woke D66 rechtertjes die zo corrupt als de pest zijn. Hier is niet gehandeld naar de letter van de wet maar hier is willekeur toegepast. Misschien een goedkopere advocaat kan ook geen kwaad. Hoger beroep is misschien de uitkomst. Het vrije woord mag nooit zo de nek worden omgedraaid door huilebalken zoals Famke de geldwolf. En een partijdige rechter.

   31
   3
  • Anja zegt:

   Dat velen nog mogen volgen van de bekende nederlanders. En het tuig van een Jan Roos volledig over de kling gejaagd mag worden. De grote smoel heeft hij nl. al jaren, heeft hem de das omgedaan bij werkgevers, mislukte relaties, dubbel strafblad. Dat je een driedubbele beroerte mag krijgen als je met je zure bolle plofkop de glasbak weer eens staat te vullen prutser

   2
   4
  • Boosssssscalie zegt:

   Ik ben zo ontzettend kwaad. Ja. Sorry. Voor eenieder dit dit leest: als jij geniet van dit programma, abonneer je dan alsjeblieft op Roddelpraat zodat de onafhankelijke media en ook satire een eerlijke kans krijgt. Weet je Jan Roos? Jij voelde het intuïtief al aankomen door dat eeuwige gejank van dat talentloze figuur. Maar qua wetgeving is dit absurd. Dit kan gewoon NIET. Ik weet dat dit een mokerslag is in jullie gezicht, maar pfffff ga ALSJEBLIEFT zo door. Love you. X

   74
   10
  • Popke zegt:

   Misschien hebben ze dan wel geluk met de rechter raar dat ik dit zeg in nederland maar is zo

   21
   1
  • Professor van Gilst zegt:

   Uiteraard steunen de echte fans jullie. Jullie maken deze content voor de fans, ruinlm 235 duizend. Als iedereen wat bij zou leggen is het probleem zo opgelost.

   24
   7
 2. Popke zegt:

  Tja Dennis lever die Porsche maar in en ga gewoon in je golf 8 rijden (die je ook nog hebt)

  80
  27
  • D66-rechter zegt:

   Heh? Wel huilie huilie dat de rechtzaak duur is maar ondertussen ook met een Porche van 85K onder je kont zitten? Donaties zouden ook niet tegenvallen. Beetje jammer. Snap wel dat het scheve gezichten trekt.

   34
   29
  • Rana zegt:

   Eens een vent, altijd een vent dus niet bedelen maar lekker zelf betalen. Hoogmoed komt voor de val .

   15
   15
  • Henk knoop zegt:

   En ook maar iedereen uitdagen om een rechtzaak aan te spannen en die elke keer verliezen op kosten van de kijkers lekker makkelijk roddelpraat.

   24
   9
  • Fleur zegt:

   Tuurlijk, maar dan niet gaan janken en bedelen om geld als je in 2 nieuwe dure auto’s kunt rijden. Hypocrisie ten top!

   19
   16
  • Smehtijst zegt:

   Dat klopt, maar dan moet je niet huilen als je een rechtzaak verliest en een crowsfunding opstarten zodat je kijkers het weer mogen betalen. We hebben ze Porsche al betaald

   10
   5
 3. droegepoepsteek zegt:

  Kan Dennis niet beter zijn Porsche verkopen? Blijkbaar rijdt hij boven zijn stand.

  38
  20
 4. Willeke zegt:

  Ik vind dat Dennis en Jan in hoger beroep moeten gaan. Wat een corrupte uitspraak zeg… en uh… als je echt zo’n fan bent dan steun je ze met een donatie.

  43
  3
  • John de Mol zegt:

   Net 50 euro overgemaakt
   Maar dit kan ik ook niet elke week doen
   Maak iedereen maar met commentaar kapot, zoals je ziet zijn dit soort lui ook uitgekookt
   Tot morgen mannen en iedereen hier doneer effe wat knaken joh
   Anders kunnen we voortaan naar half8 kijken en dat soort kut programma’s

   26
   4
  • Gillis.p harseflatser zegt:

   Blijf jij nou maar namens mij en de rest wat het gebedel zat is rondstrooien met je knaken. Je hebt er toch zat van Sjonny

   3
   1
  • Martin zegt:

   Ik heb niks ben dit jaar weer hard gepakt door de VVD.
   Met Wajong kom je niet ver geloof me.
   Mensen stop VVD stemmen dan doe ik weer mee.

   2
   0
 5. droegepoepsteek zegt:

  Kan Dennis niet beter zijn Porsche verkopen? Blijkbaar rijdt hij boven zijn stand.

  22
  17
 6. DeHardeWaarheid zegt:

  Al overwogen die dikke porsche te verkopen ipv altijd (onnodig) zielig geld te gaan bietsen? Zo lang je vakanties blijft pakken en porsches rijden zijn jullie ongeloofwaardig….

  34
  12
  • Rico zegt:

   De te ver gaande uitlatingen van Jan roos hebben het programma groot gemaakt maar hij helpt nu het programma langzaam aan naar de kloten..

   4
   0
 7. Godsammekrake zegt:

  Jammer, nu kappen met die onzinnige rechtszaken. Ik ben geen donateur geworden om Famke Louises advocaat te sponsoren. Laat Dennis die Porsche maar verkopen.

  36
  7
 8. Donald Trump zegt:

  Als je met een DDR66 variant van Roland Freisler te maken hebt, dan heb je een rechtszaak als deze, bij voorbaat al verloren.

  9
  0
 9. Ikdoenietmeermee zegt:

  Vind het vreemd, nadat alle advocaten ook al zeiden dat jullie dit makkelijk gingen winnen. En als radboudje zegt dat het niet klopt of vreemd is, zou ik zeggen hoger beroep! Een onpartijdige rechter ter plaatsen

  30
  0
 10. D66-rechter zegt:

  Volgens mij is het geld van de donateurs goed te besteden aan de rechtzaak. Take the risk, pay the price.

  18
  1
 11. MC zegt:

  Jullie advocaat kost 18 duizend euro tegenover de kleine 10 duizend van Famke Louise. Daar gaat dus iets gigantisch mis. Dat jullie o.a. zouden verliezen op auteursrecht zat er dik in. Wel balen, had jullie de overwinning graag gegund. Maar stop wel met dat gebedel: jullie zijn zelf verantwoordelijk voor uitspraken. Valt me trouwens nog mee dat jullie geen claims krijgen voor het gebruik van beeldmateriaal (video/foto’s) van derden (zonder bronvermelding) die jullie op de achtergrond laten zien. Want alleen op die basis zou iedere aflevering direct offline gehaald moeten worden.

  27
  9
 12. Hoger gerechtshof zegt:

  Dan moet ik wel bij zeggen dat het ontzettend dom was om vooraf de rechter af te zeiken…

  22
  5
 13. Willemengelurig zegt:

  Nou nou nou….. niet al te willemengelurig gaan doen hoor. Je hebben verloren. Take it like a man (and a half man)

  6
  3
 14. lalalalageld zegt:

  Een grote muil en als je dan geslagen wordt de rekening bij een ander leggen. Heb iets minder sympathie sinds die uitzending van vorige week.

  25
  6
 15. Die dikke uit de jury zegt:

  HOGER BEROEP

  kon de rechtbank niet gewraakt worden toen de rechter zei over programma’s zoals roddelpraat en boulevard “die rotzooi kijk ik niet”

  Geeft niet echt de objectiviteit van een rechter aan

  23
  0
  • ThruthBadour zegt:

   Ik had haar daarop niet gewraakt. Het is onprofessioneel en ongewenst om zo een persoonlijke en irrelevante mening om te delen zijnde in functie. Iedere mens heeft een mening. Eerst maar eens de uitspraak lezen en zien of die mening er in doorsijpelt door het naast vergelijkbare zaken te houden door betere rechters. Want helaas zette deze het vrouwelijk geslacht dus ook weer te kakken terwijl er toch echt een aantal uitstekende bijzijn. Maar niet die voor demografische geforceerde gelijkheid zitten waar ze niet zouden moeten. En we hebben er op het moment toch een aantal zitten in civiel en strafrecht waar ik jeuk van krijg zo ondermaats.

   8
   0
  • Paardenlul zegt:

   ja daar moest ik ook gelijk aan denken …. rechtbank was bevooroordeeld…wraken… en neem even een LOI rechten ofzo dat heeft zich zo terug verdiend…. kolere wat een geld zijn er echt geen goedkopere advocaten??

   1
   0
 16. Tukker NIET Lorenzo zegt:

  Zoals wij inTwente zeggen: iet wiet Porsche kwiet. Dan hej nog genoeg over Dennis. Volgende keer beter, maar dan wel met een andere advocaat!

  8
  5
 17. Anja zegt:

  En maar bedelen🤣🤣😭, Lil kleine daarin tegen gaat een half miljoen winst maken op ze huis🤣🤣. Haters blijven losers gap zo zie je maar weer

  6
  15
  • Peppie zegt:

   Winst op een huis betekend belastinggeld geen voor Nederland, lekker bezig lul kleine.
   Ze huis? Je bedoelt zijn huis.
   Haters blijven losers? Anja, je schrijft zelf een haters reactie!

   8
   2
 18. Willem zegt:

  Wel stoer lullen en provoceren tot het gaatje en altijd maar schooien om geld. Word volwassen en gedraag je als grote jongens als je je eigen boontjes kunt doppen mannen. Laat Dennis maar achter het station staan een jaartje.

  18
  4
 19. Nico zegt:

  Kletskoek 27K voor een advocaat….aan proceskosten.
  En waar het allemaal over gaat ongelofelijk.

  Dit geld kan beter gebruikt worden voor humanitaire hulp in Oekraïne.
  Dan aan dit kansloos programma – 27K wat een lacher.

  Onbetrouwbare club dat het is.

  11
  21
 20. Marc zegt:

  Even wat anders:

  Kunnen we iets met ons allen doen, om DUMPERT helemaal kapot te maken? Deze site heeft weer iets negatiefs geplaatst over Jan en aan de reacties te zien is de censuur standje Poetin
  In het kwadraat. Wat overblijft is het woke rubberen tegel jank volk, door het bannen van andere gedachtes. Deze site heeft zijn bestaansrecht verloren, en moet hard worden afgestraft! Misschien moeten we op alle pagina’s op Facebook/Instagram de volgende hashtag #Dumpertstumperds en zelf hier videos kunnen uploaden. Het is tijd voor actie, Dumpert moet en zal kapot! Het gevecht is wat mij betreft aan.

  23
  4
 21. Het land van... Corruptie zegt:

  Persvrijheid en vrijheid van meningsuiting is alleen van belang als het in ons voordeel is, aldus de rechtbank van Amsterdam.

  Overigens had dat dat linkse ‘rechtertje’ al een vooroordeel. Belachelijk. Bewijst maar weer eens in wat voor corrupte rotzooi we leven. Hoger beroep en een stuk grond (zand) in Marokko kopen om daar de afleveringen op te nemen, kan je ook niet vervolgd worden. Kijk maar naar ome Ali 😉

  12
  0
  • Pa Stinaak zegt:

   Kies uw rechtbank zorgvuldig. Vreemd genoeg zit er verschil in dat er niet zou moeten zijn.

   2
   0
 22. Dirk zegt:

  Advocaatkosten van Radboutje en Famkes advocaat dus vergoeden.. moeten ze dat mens ook nog een schadevergoeding betalen? Zal wel met zo’n D66-rechter

  6
  2
 23. Rijdende Rechter zegt:

  Verrassend, huilende D66er rechter ziet een huilend meisje, tegen 3 boze witte mannen, foei, niet meer doen!

  11
  1
 24. Bob zegt:

  Auto’s verkopen, dan kunnen jullie het wel betalen, van mij krijgen jullie in ieder geval geen cent meer met al jullie rechtszaken.

  16
  3
 25. Jeroentje zegt:

  Ik heb net gedoneerd, niet aan Jan of Dennis, maar aan het vrije woord/de vrijheid van meningsuiting.

  Ik denk dat we dat bij iedere zaak moeten doen zodat we oplap betalen we ervoor het vrije woord behouden. Maar het afpakken? Nooit!

  9
  3
 26. H.H. zegt:

  Wat is die radkabouter voor een kut advocaat joh!
  En cancellen die sl€t met haar schootn€g€rtje!!
  Zo’n stomme wijven verdienen geen zuurstof.

  12
  3
 27. Job zegt:

  Je had de rechter gewoon moeten wraken. Aan alle kanten is het duidelijk dat die rechter partijdig is.

  9
  1
 28. Henk Spermatank zegt:

  Ik doneer bij deze een kwakkie, rechtstreeks van de Spermabank. Stelletje bedelaars. Oplichters.

  8
  2
 29. Maarten zegt:

  Zo zielig, wel een grote mond, maar valt het tegen, weer geld gaan bedelen. Hou daar eens mee op zeg.
  Wij hebben die 2 dure auto’s van Dennis ook al betaald wat zogenaamd voor levensonderhoud zou zijn.
  Dit is zeer zwak!

  9
  2
 30. Sjoeke zegt:

  Neem nou gewoon eens een normale advocaat. Wat heb je aan dit figuur en dan hem ook nog gaan betalen. Ga in Hoger Beroep en laat hem werken als hij geld wil. Dit accepteren jullie toch niet.
  Niet elke keer om geld zeuren, neem voor het vervolg maar rechtsbijstand verzekering.

  8
  0
 31. Hans van Grietje zegt:

  Waarom is die rechter niet gewraakt du moment dat ze RP ‘troep’ noemde? Tijd voor een nieuwe advocaat. MC is een enorme prutser namelijk.

  9
  0
 32. Ikstopermee zegt:

  Zat er aan te komen, en ook eigen domme schuld. Inplaats van steunen, stop ik met mijn maandelijkse donatie. Het programma was leuk, maar hoe jullie laatst met Floris omgingen om maar iets te noemen… dat gaat nergens over. Het wordt tijd dat jullie eens gewoon gaan werken voor jullie geld, want jullie zijn wel erg afgezakt de laatste tijd.

  21
  3
 33. Pieter zegt:

  Ik vond Radboudje helemaal niet zo sterk.. Kwam niet krachtig of scherp over, eerder angstig. Hij dacht waarschijnlijk alleen aan zijn eigen hachje anders had hij jullie wel gematst ipv zijn buitensporige facturen.

  De dochter van Anita Meyer ging er wel voor, lekker drama maken en de zaal afleiden van waar het werkelijke om ging : Een track van haar die gedraaid werd en door FL zelf was gedeeld. Ok betaal netjes de buma erover maar niks meer, de track was openbaar. Ga in hoger beroep met Sprong.

  Besteden jullie morgen please aandacht aan Willem Engel, die is vandaag opgepakt.
  Het gaat echt mis in dit land. Jullie taak om te wrijven in de vlekken. Goodluck!

  12
  2
 34. Fred zegt:

  Schijt D66 rechters. Trouwens Famke heeft een goed hart, het moet alleen gekookt op d’r rug moeten hangen, zo hoog dat de honden erbij kunnen.

  4
  2
 35. Ali C zegt:

  Nou ja, we zullen we er over zeggen??? Whut?
  Nou Jan, dat had ik beter verwacht. Iedereen wijzen op hun taalvouten (hihi) en nu zelf in de fout gaan.
  Lekker alles maar roepen en de consequenties niet zelf aanvaarden maar direct een crowdfundingen opstarten. Dit levert een megagroot imagoprobleem op. Iets wat toch al een deuk had opgelopen door jullie dikke auto’s, verdiend over de rug van jullie trouwe volgers, en dan huilie huilie doen in elke uitzending dat wij geld moesten storten zodat jullie in de lucht konden blijven. Nee Jan en Dennis, het is klaar nu. Over en uit. Alles is duur geworden, benzine en boodschappen zijn duur. En op de wereld kunnen vele mensen mijn geld beter gebruiken dan jullie. Dus, zet jullie auto’s op Marktplaats en als echte kerel de consequenties aanvaarden en de kosten betalen. Ik stap nu over naar mevrouw Coldeweijer die wel checkt, checkt en dubbelcheckt. En oké, zij heeft ook lekkere tieten…groter dan die van Jan.

  7
  1
 36. Alexander Pechtold zegt:

  Dan heeft Famke Louise toch een betere deal. Jullie moeten, afgerond naar boven 10k vergoeden aan proceskosten en advocaat kosten Famke Louise. Dus 17k aan MC Radboud, die verliest. Zou hem dan eerder RatBoud noemen. Ik Radboudje stellen dubbel als je hoger beroept wint, of niets.
  Tot nu toe alleen maar praatjes van deze man, maar 0,0 resultaat!

  9
  0
 37. Mc Ratboutje zegt:

  Weer typisch Nederlands. Lopen zeiken als er gelapt moet worden. Stelletje armoezaaiers.

  5
  2
 38. Ali C zegt:

  Gaat ie lekker Jan? Mijn bericht onmiddellijk weggecensureerd? Begrijpen jullie YouTube nu wel?
  Juicekanalen, check jullie DM! Printscreentje your way..

  2
  1
 39. JacquelineHaak zegt:

  Alweer geld nodig? Voor dure auto’s, voor rechtzaken, wat volgt?
  Betaal het lekker zelf heren, ik stop helemaal met doneren. Ben dit gebiets helemaal zat. Wees een vent, neem het verlies net zo moedig als de grote monden die jullie altijd hebben.

  9
  1
  • Ali Mentatie zegt:

   Met een Sjaak winnen we de oorlog, maar dan zitten we opgescheept met een Sjakeliene die ook mee wil doen om er bij te horen. Ga lekker janken in het vrouwencafé. Is nog een stuk goedkoper ook.

   Vrouwen… het kost een hoop geld en je hebt er alleen maar last van.

   3
   0
 40. Nederland offshore land zegt:

  Die Derk Sauer is met zijn Moscow Times ook verhuist naar een ander land. Is natuurlijk ook een optie. Minder belastingen, goedkopere Porsches, lagere brandstofprijzen en dichter bij het nieuws.

  2
  0
 41. Realist zegt:

  De enigen die ALTIJD winnen zijn de advocaten; beiden krijgen dik betaald. En die MC Radboud is blijkbaar helemaal zo goed niet! Ik heb nog nooit een advocaat horen zeggen dat een zaak geen kans maakt, dan schieten ze in hun eigen voet. Blijkbaar was het helemaal niet zo simpel als wat. Een advocaat moet toch ook weten voor rechters er zijn. Geld verspild. Tijd voor no-cure no-pay!

  En de rechtspraak in NL is inderdaad praktisch dood. ELKE zaak aangespannen tegen de staat werd en wordt verloren. Dat gold ook voor alle mensen die door Pinokkio Rutte en de belastingdienst opgelicht zijn in de toeslagen affaire. ALLE mensen hebben daarin rechtszaken verloren, terwijl de overheid overduidelijk fout was en is.

  8
  0
  • Raimon zegt:

   En door wie worden die “onafhankelijke rechters” betaald? Wat dacht je?………………………..door de overheid

   5
   0
 42. Entertainment enzo zegt:

  Heeft dat debiele wijf voor die 28k nog een seconde kunnen lachen of was het weer die prullip afgewisseld met janken geblazen.

  2
  0
 43. Nieuwe Advocaat zegt:

  Beste RoddelPraat,

  Volgende keer als jullie weer aangeklaagd worden, bel mij.

  Ik doe het werk voor de helft van het geld, en ik behaal de zelfde resultaten als MC Radboudje, gegarandeerd.

  Ik kijk er naar onze toekomstige samenwerking.

  Groet,
  Advocatenkantoor Halve Prijs

  12
  0
 44. Gordon de ruige nicht zegt:

  Helaas, ik kan de scha ndknapen amper betalen en vrienden moet ik ook al kopen en mijn drank en drugsverslaving kosten teveel om ook nog iets te doneren.

  3
  0
 45. Hans Worst zegt:

  jullie hadden nathalie den dekker moet inhuren als advocaat dan had je gewoon gewonnen en was een stuk goedkoper geweest dan mc radboudje

  2
  1
 46. Jaap van Dissel zegt:

  Sorry, maar die proceskosten kunnen jullie prima zelf betalen lijkt me.

  even snel rekensommetje;

  Jullie hebben momenteel ~235.000 Abonnees op Youtube. Al zouden er daar maar 20.000 van 5 euro per maand betalen heb je het dus al over 100.000 euro per maand! Gedeeld door 2, minus belasting etc. hou je toch al gauw 25.000 euro per maand per persoon over. Daar komen dan nog andere inkomsten bij van bijvoorbeeld betaalde adverteerders, neven werkzaamheden etc.

  Als je dan toch gaat bedelen om meer geld, wees dan eerst eens transparant over jullie daadwerkelijke inkomsten.

  14
  3
 47. Ome+Jan zegt:

  Ik dacht van niet. Ben ook al een jaar ziek en zonder werk in buitenland. Sorry, ik vind dat Dennis dit maar moet ophoesten, hij heeft volledig foute en onjuiste informatie-insinuaties op YT gezet. De consequenties zijn dan ook voor Dennis, of het RP-Team. Jammer maar helaas. Voorzichter worden en meer fact-checks in de toekomst misschien? Een half jaar reclame Stucadoorcollectief.nl zou ook een alternatief zijn. Sorry.

  5
  2
 48. VerzinZelfIets zegt:

  Sja, als je in je uitzending de rechter afzeikt dan kun je dit verwachten. Doe hoger beroep als je het er niet mee eens bent.

  1
  0
 49. Higher Job zegt:

  Sorry jongens maar als Radboud voor 2 verloren rechtszaken meer dan een modaal jaarinkomen rekent dan zal het Radboud sieren kosteloos in hoger beroep te gaan als hij zo overtuigd is van zijn gelijk. Ook het rijden van Porsches en op vakantie gaan naar Portugal draagt niet bij aan het draagvlak. Ik hou het dan ook bij 5 euro per maand.

  6
  0
 50. Mack zegt:

  de recht staat in Nederland is dood , patijdige woke rechters
  veroordelen een ieder die ze niet mogen of hun woord hun niet aanstaat ,
  net als Duitsland eens de rode rechters
  waar je ook van te voren de uitkomst wist

  5
  0
 51. Annette de Vries zegt:

  Beetje rare reactie, onwaarheden over iemand verspreiden heeft niets met ‘recht op vrije meningsuiting’ te maken. Ook vreemd dat jullie binnenlopen van betalende kijkertjes en nu in een crowfund gaan bedelen omdat die dikke debiel z’n klep niet kon houden.

  5
  3
 52. Hans zegt:

  In hoger beroep gaan laat die domme atoephper met die linkse kutrechter hier nie mee wegkomeb

  5
  1
 53. Jeu van de frituur zegt:

  Hahaha, Die Famke heeft Ome Jan goed te kakken gezet.
  Leukkkkkkkk…
  Enfin….. ruil die dikke Porsche en Range Rover van het donateursgeld maar weer in.
  Van mij krijgen jullie niks meer!
  Beter dat geld van die patser-auto’s kunnen sparen voor de rechtbank.
  Sufferds!

  2
  1
 54. ViezePresident zegt:

  Volgens mij is een advocaat van 5000 euro genoeg voor deze zaakjes. En dan nog hoger beroep voor 5000 euro.

  4
  1
 55. Lapland zegt:

  Wat een overpriced pruts advocaat als ie dit niet kan winnen. Als ie zelf nog een beetje van zijn imago wilt overhouden zou hij pro deo in hoger beroep moeten gaan voor jullie.

  8
  0
 56. Robert zegt:

  Wat een giller: Bedelpraat getackeld door 1 of ander mongooltje met een Marokkaans-Nederlands accent.
  Meteen per direct afscheid nemen van loser Radboud en een bodemprocedure met een echte -in media gespecialiseerde- advocaat opstarten.

  6
  0
 57. VerzinZelfIets zegt:

  Jullie hele houding tov de rechter en dat je t wel even wint en dat je het als feit brengt dat het waar is bewijst dat jullie jezelf fllink overschatten, met die Estien zelfmoordtips van vorige week kan ik zeggen dat het goed is om even weer tot bezinning te komen. Van mij geen stuiver, verkoop de auto van Dennis maar

  4
  0
 58. Raimon zegt:

  Heel eerlijk. Ik vind dit allemaal grappig, omdat ik dit totaal niet serieus vind. Zelfs deze rechtszaak. Echt heerlijke out of the box entertainment is dit.

  4
  0
 59. mc radboud zegt:

  100% in hoger beroep. die rechter heeft geen objectief oordeel gegeven.. bizarste is nog dat je “achterlijke wijf” moet gaan censureren.
  niemand moet een stuiver doneren aan deze crowdfunding als jullie niet in hoger beroep gaan.

  8
  0
 60. DeFeitenOpTafel zegt:

  Ga in hoger beroep en ik doneer! Deze walgelijke extreem linkse bitch van een “rechter” moet aangepakt worden!

  5
  1
 61. Mestreechter Staar zegt:

  Foei foei foei, wat een spektakel, is er niks beters te doen in Holland? Denk ook eens aan de Oekraïne.

  2
  4
 62. Kim zegt:

  Lekker voor jullie. Nu niet huilie huilie doen he. Ik ken die hele Famke niet, maar dit is wel lachen. Zwaar onderuit gehaald haha.

  1
  2
 63. Weg met mc rad zegt:

  Ik zou toch echt eens gaan zoeken naar een andere advocaat. Mc rad heeft jullie op 2-0 achterstand gezet maar heeft wel weer genoeg centjes verdient.

  7
  0
 64. Vincent zegt:

  Hoger beroep! Als jullie dat niet doen dan zijn jullie geen crowdfunding waard wat mij betreft.

  4
  0
 65. Tbone zegt:

  Prima, maar dan moet de kwaliteit wel weer omhoog van de afleveringen. Die laatste twee waren jullie niet op jullie best. 😉

  2
  0
 66. Remik zegt:

  Jan vreet gewoon wat minder en Dennis wisselt zijn auto om naar een fiat, ik doneer alleen als jullie in hoger beroep gaan

  3
  0
 67. Thom zegt:

  Godverdomme derde keer dat ik probeer te reageren. Als jullie de rechter partijdig vonden dan had je gewoon haar kunnen wreken.

  4
  0
 68. ikbengehakt zegt:

  Waarom doet iedereen zo moeilijk over de auto’s? Roddelpraat doet het lekker en daar mogen de heren best aan verdienen… zou ik er een porsche voor kopen, neen.. maar boeie..

  roddelpraat is zo populair omdat hier dingen gezegd worden waar andere mensen boos van worden, dat vinden we leuk.. dat kost nou eenmaal geld.. 27 k voor mc radbout ?.. is teveel, maar was een keuze die ze openlijk gemaakt hebben…

  De keuze van de rechter is op zijn minst vreemd te noemen, aangezien de track al eens eerder op het internet heeft gestaan en door troela zelf op de instagrams is gezet… gek dus dat radboutz dit niet heeft kunnen winnen…

  Als we willen dat roddelpraat blijft schuren, dan moeten we rekening houden met veel advocaatkosten…

  paar euri’s per maand voor de uitzendingen, leuke trui voor papa’s verjaardag en afentoe ff een crowdfunding om de proceskosten te betalen… en ondertussen blijven jan en dennis het een beetje goed doen ..

  Adviezen :
  1) Vorige uitzending was echt kut. kinderachtig gedrag tegen floris. stom gegiebel.. was nie best… Beetje meer jullie best doen… ik ben erg snel weg als deze kwaliteit blijft.. ik geeft jullie nog twee betalingen de tijd.

  2) Die porsche is kut. Ga je vanzelf nog wel achterkomen.. te duur voor de lol die je eraan hebt…

  3) Drink minder tijdens de opnames. Zie punt 1. Als ik dronken wijven wil bekijken die tegen mekaar mekkeren ga ik wel bij mijn vrouw en d’r vriendinnen zitten

  4) Wees transparanter over de centjes. We zien allemaal dat jullie tijdens de youtube-training geleerd hebben om op een amerikaanse manier geld te bedelen bij je publiek.. tenenkrommend, maar ok..

  ik geef 10 euro per maand en je kan drammen wat je wil, meer gaat het niet worden.. Afentoe een rechtzaakje ondersteunen ben ik voor. ik doe 25 euri jullie kant op..

  11
  0
 69. Luciano zegt:

  Ik kijk iedere week RoddelPraat, steun ze niet met donaties. Maar nu ze de rechtzaak hebben verloren wat toch wel voor Jan Roos erg ver ging in de openbare aflevering. Wil ik ze eigenlijk helemaal niet steunen. Sorry jongens, ik kijk mer plezier maar dit is jammer.

  1
  3
 70. Jeroen zegt:

  Heb al honderd euro overgemaakt.
  Hoop dat jullie door blijven gaan met Famke kapot maken!

  6
  1
 71. Judgedred zegt:

  Het recht is zo krom als wat.
  Rechters kunnen uitspraak naar hun hand zetten.
  Daarom wil de VVD ook altijd het minsterie van veiligheid en justitie hebben. Toen Wilders minderheidskabinet met VVD gedoogde werd hij vrijgesproken en vervolgens liet vallen werd hij veroordeeld.

  1
  0
  • Je linker bilspier zegt:

   Prachtig programma iedere week! Maar dit is echt een gezeik.
   NIET TE GELOVEN.
   Een dom mens die niks fatsoenlijks kan wint ook nog een rechtzaak van jullie… waar gaat het heen.

   1
   0
  • Bellenmethetbeest zegt:

   Tja, dat zou kunnen. Maar hij maakt een mooi programma met Jan, dus draag een beetje bij en zeik niet zo.

   0
   0
 72. Paardenlul zegt:

  50 euro gestort, maar verbaas mij wel dat die dure advocaat de rechtbank niet gewraakt heeft! Is er nu niemand roddelpraat die rechten heeft gestudeerd en Dennis en JAn kunnen bijstaan voor 1000euro ipv 17000?? en dan zo’n resultaat?? succes. (en voortaan Floris minder afzeiken)

  5
  1
 73. pjotr zegt:

  MC Radboudje is zijn geld niet waard.
  Geef mij 5000 euries per keer en ik verlies ook elke rechtszaak voor jullie.

  5
  0
 74. Roddelstraat zegt:

  Daaag vrijheid van meningsuiting straks kan je hier in dit land echt helemaal niets meer zeggen.

  Die krokodillentranen Famke moet gecanceld worden.

  Dit is echt belachelijk wie gaat er nou de studio in om een track op te nemen die je zogenaamd niet uit wil brengen.
  Die omhoog gevallen mediaverslaafde heeft nu weer de aandacht en let maar op dit nummer wordt binnenkort waarschijnlijk gewoon gelanceerd want links heeft ze al ingepakt met dat katten gejank.
  Nou ik zit niet echt te wachten op een persoon die met slechte rijmpjes denkt de wereld te kunnen veroveren.

  Dus Jan en Dennis na morgen geen aandacht meer aan geven en gewoon cancelen die hap.

  En ja ook van mij een paar euro’s om de pijn te verzachten.

  En nog 1 advies zoek een andere advocaat en ga in hoger beroep.

  5
  1
 75. Gooordonn zegt:

  Dit hoort erbij. RP is leuk omdat de mannen tot het gaatje gaan, dan krijg je dit soort colleteral damage. Vooral zo doorgaan met mensen die erom vragen…hoort FL zeker bij!
  Donatie aancrowdfund gedaan. Zijn al over de helft!

  5
  1
 76. kim zegt:

  Famke is zowizo verkracht. Ze wint met dank van een partijdige nazi rechter. Famke. De aflevering is al gedownload en ik zal hem niet alleen op youtube zetten. Maar op alle sociale media. En famke is een racist en wil mensen met kleur kwetsen als slaaf door haar haar met vlechtjes te dragen.

  3
  0
 77. Eikel zegt:

  Dingen roepen op youtube, al dan wel waar of niet, dan voor de rechter getrokken worden, schuldig bevonden en dan de kijkers om geld vragen. Mijn moeder zei altijd wie zijn billen brand moet op de blaren zitten, je kunt eenmaal in Nederland helaas niet alles meer roepen, tis allang geen democratie meer. Maar als dit vaker gebeurd met die rechtzaken dan houdt ook het doneren een keer op. Misschien moeten de heren een kleinere auto aanschaffen om de kosten te drukken? Ipv de kijkers steeds maar om geld vragen als er weer wat fout gaat. Dit kun je niet lang volhouden. Misschien wat matigen in de uitlatingen? Tis soms teveel over het randje.

  1
  0
 78. Janroosforpresident zegt:

  Ik heb poen gestort maar dat is eenmalig! Neem een goede advocaat want die zullen jullie nodig hebben! Ga zo door mannen🥰

  4
  0
 79. Eureka Terpstra zegt:

  Begin een eigen website, zoals Jensen dat ook doet..
  Onafhankelijk van de google-bubbel.
  Kwestie van tijd dat jullie kanaal definitief verwijderd gaat worden. En dus de cashflow 😉
  Wees de slimste en wapen je hier tegen! Desnoods met een site op de blockchain.

  0
  1
 80. fee zegt:

  Famke snijd mooi zichzelf in de vingertjes. Er zal toch nu niet iemand zijn die de ali b video heeft gedownload. En hem nu niet op youtube verspreid maar myspace,tiktok,instagram,facebook, ect ect ect.
  Ik laat alleen maar even weten wat ik zelf natuurlijk afkeur

  1
  0
 81. Geloof er niets van zegt:

  Ik zou graag de pleitnota en factuur inzien voordat ik doneer.
  Ik betaal niet voor prulwerk.

  1
  1
 82. De Ketjap Postbode zegt:

  En hierdoor ga je uiteindelijk een hele hoop steun verliezen en dus ook kijkers. Jullie krijgen naar schatting al zo’n 50k p/p aan donaties van BackMe, daarnaast rijd Jan in een dure Range Rover en Dennis in en een Golf 8 a 50k en een Porsche a +- 100k. En maar zeuren om donaties want dit is zo duur en dat is zo duur en er word ook op alles gezeken door de heren wat geld kost. Maar het pand van Dennis heeft een WOZ waarde van 3 ton en het pand van Jan kost ook een klein miljoen met een huurprijs van 1250 in de maand.
  Kijk graag Roddelpraat maar medelij heb ik absoluut niet met de heren en dit soort acties om zieltjes te winnen maakt jullie ook niet veel sympathieker.

  Maar we gaan waarschijnlijk nu nog een paar uitzendingen gezeur horen over de uitspraak/advocaat/rechter en over hoe ON-GE-LO-FE-LIJK zielig ze wel niet zijn en hoe hard ze geld nodig hebben. Kom op zeg. Doe volwassen

  1
  2
 83. Koudepik zegt:

  Het zou niet de eerste keer zijn dat rechter R.A. Dudok van Heel partijdig bleek te zijn. In het verleden is ze om die reden met succes gewraakt. Saillant detail is daarnaast dat zij ook rechter was in de zaak die Baudet verloor vanwege zijn Corona/holocaustvergelijkingen op Twitter. En dat ze bekend staat als een rechter die artsen na het maken van grove fouten de hand boven het hoofd houdt.

  1
  0
 84. Koudepik zegt:

  Als ze partijdig was zou dat niet de eerste keer zijn geweest. Rechter R.A. Dudok van Heel is in het verleden met succes gewraakt namelijk. Saillant detail is ook dat ze ook de rechter was die Baudet veroordeelde in de zaak Corona/holocaustvergelijking. En ze staat op de zwarte lijst van rechters die artsen die grove fouten maakten de hand boven het hoofd hield. Een grotere lakei van het establishment is er bijna niet te vinden.

  1
  0
 85. JaapReesemaZonderNek zegt:

  Jantine heeft haar Fame gehad, je moet toch iets hè als niemand meer naar je muziek luistert en hun Videoland abbo opzeggen, wegens haar docu met Slagertje …

  0
  0
 86. tim zegt:

  Famke louise word aangeklaagd voor racisme. Ze verheerlijkt slavernij door vlechtjes in dr haar te nemen en dan echte mensen met een andere huidskeur belachelijk te maken. Mensen die hier famke steunen zijn levensgevaarlijke dwazen die het niet snappen dat als je iets online zet en andere vinden daar wat van dat je ze maar moet Aanklagen. Famke is kapot. Ze is niks meer. Ze heeft zichzelf kapot gemaakt door een rechtzaak te beginnen door iets wat ze zelf heeft veroorzaakt.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.