Roddelpraat vs Famke Louise, the day after

Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

Nou, dat was me wat. Famke Louise huilen in de rechtszaal, 100 Roddelpraatfans op de publieke tribune, Dennis met een zwakke blaas en Jan die zijn lach niet kon houden om zijn eigen domme grapjes die werden uitgezonden aldaar. Er was eigenlijk maar 1 iemand die glorieus was en dat was ons eigen MC Radboudje. Als een wereldster werd hij toegezongen, als een wereldster streed hij.

Bij RTL Boulevard en Shownieuws denken ze dat Famke Louise kansloos is. “Het is natuurlijk wel zo dat zij deze track heeft gestuurd naar de radiostations, dus zij heeft hem eigenlijk al geopenbaard. Om je dan vervolgens te gaan beroepen op je privacy en dat mensen ermee aan de haal gaan, is best wel een lastig punt”, aldus RTL Boulevard-advocate Clarice Stenger.

“De rechter zal ook overwegen: Famke Louise is iemand die altijd de publiciteit opzoekt. We hebben nu ook weer een hele documentaire over haar bevalling gezien. Dat zal ook meewegen in die afweging.”

Zelf onze Patty Patty Patty denkt dat we winnen. “Ik kan me wel voorstellen, het meisje heeft net een leuke docu uit met haar nieuwe man en leuke kindje, dat het haar nu niet uitkomt. Maar ja, nogmaals, René zei het ook al: je trekt eigenlijk alleen maar meer aandacht nu.”

We zien de toekomst nu weer een stukje zonniger. Dank lieve vrienden!

24 reacties op “Roddelpraat vs Famke Louise, the day after

 1. Gnoe zegt:

  Okay, duidelijke overwinning. Wat staat er nog allemaal op de rol?? Dennis gaat maar niet op het Vander Valk verhaal in, volgens mij heeft hij wat onder het tafeltje geschoven gekregen en mag hij er niks meer over zeggen

  145
  1
  • MC Pikkert zegt:

   ome Jan, ik mag je graag. Maar juich niet te snel. Een rechter zou normaliter enkel de wet moeten toetsen op het simpele feit of de gepleegde handeling strafbaar is volgens de Nederlandse wet of niet. Helaas zie je dat een Nederlandse rechter steeds meer ethiek mee laat wegen. Zie bijvoorbeeld jullie vorige zaak betreffende de Televizier-Ring. Of de met feiten te onderbouwen pedofiele handelingen van Bilal Wahib. Die ondanks het plegen van aantoonbaar strafbare feiten. Volgens de rechter door de media al genoeg gestraft is. En dus geen ‘officiële’ straf krijgt van de rechter.

   De advocaat van Famke Louise had mijns inziens wettelijk gezien weinig in te brengen en gooide het daarom ook op de bekende ethische tactiek. Want daar is een rechter immers gevoelig voor.
   Heel zielig de reacties onder de YouTube uitzending van nota bene kijkers opnoemen en dus niet van ome Jan of Dennieboy zelf. Om vervolgens Famke even te laten huilen, want ze heeft het zo zwaar. Mensen spreken haar aan op straat. Maar wat zeggen de feiten:

   Famke Louise heeft bewust en zelfstandig het liedje naar diverse radio-stadions gestuurd.
   Famke Louise heeft daarnaast zelf het deel wat ome Jan en Dennieboy hebben laten horen in Roddelpraat reeds openbaar gepubliceerd op Instagram. Doordat Famke Louise veel volgers heeft, waren er dus al veel volgers op de hoogte van het liedje. Je weet dan dat privacy belastende feiten op straat komen te liggen. Ze verteld c.q. rapt het immers zelf in het liedje. Tot slot de stelling dat Famke Louise zou zijn misbruikt was als quote gepubliceerd. ome Jan en Dennieboy hebben dit dus nooit vastgesteld maar hebben dit vernomen van…

   Ik vermoed dat deze zaak net als de Televizier-Ring zaak gaat eindigen.
   Veel klein indirect bewijs.
   Alles wegstrepende betaald iedereen zijn eigen advocaat en iedereen wint een beetje maar toch ook weer niet.

   26
   0
 2. Geen Punt. zegt:

  Ja, nou ja, zij zei dat hun zeiden dat zij die video had gemaakt toen ze boos was op Ali B nadat hij haar verkracht had en Ali B vindt het vanwege dat hij naar de rechtbank moest wegens één ándere verkrachtingszaak handiger als FL haar klacht afzwakt en intrekt dus toen heeft zij die rechtzaak gestart en Ali B zal daar waarschijnlijk wel voor betaald hebben want zo gaat dat als je veel geld hebt.

  21
  6
 3. Joost zegt:

  Opvallend dat FL altijd haar ongezoute mening van de daken schreeuwd en denkt dat ze net alles gelijk heeft en in haar recht staat. Het lijkt mij verstandig dat FL voortaan eerst in de denktank gaat voordat ze gaat schreeuwen, dat voorkomt een hoop gezichtsverlies.

  28
  0
  • Juice over juice zegt:

   Normale man: hahahahaha sterk punt! Misschien als troost vergoeding n lees cursus in de bieb aanbieden ,weet ze gelijk ook wat n bibliotheek is en hoe dat eruit ziet.

   2
   0
 4. Gordon Tonggenot zegt:

  Dit is toch geen gerechtigheid? Mijn diarree wordt steeds erger, het is net bouillonsoep. De smurrie spuit ik in een juskom en die giet ik daarna over de aardappels, als jus. Wie eet er gezellig mee? De eerste eter krijgt van mij een lichtbruine, dampende tongzoen. Vrouwen zijn ook welkom, want ik ben bisexueel.

  3
  25
 5. Umfufu zegt:

  Jan !!! Dennis !!!
  Er schijnen beelden te zijn van Glenda Jumbo Batta !!!
  Laat jullie licht eens schijnen.
  Zoek zoek Glenda !!!

  17
  0
 6. Thijs zegt:

  FL weet… negatieve publiciteit is ook publiciteit, eigenlijk winnen beide partijen deze zaak. Je komt normaal nooit zo goedkoop in zoveel kranten.

  11
  0
 7. 5meijervanaligekregen zegt:

  Het mooiste is nog het stukje van de Telegraaf. Als de rechter zegt dat ze uitspraak gaat verspreiden hoor je Dennieboy nog net hardop lachen.

  7
  0
 8. Jan Jurk zegt:

  Zeer matige reactie. Die lutsers die jij beschrijft hebben wekelijks >600k viewers… alleen al op Youtube. Jij tot nu toe 6 omlaag duimpjes, hahahaha.

  37
  3
  • Zonder Tegenbericht. zegt:

   Fanbase Roddelpraat groeit gestaag en zelfs de roddelrubrieken en shownieuwsprogrammaas kunnen niet meer om Roddelpraat heen.

   De enige verwijfde kastheumeu is Reporter zelf die reacties typt uit jaloezie op de knappe auto’s van Dennis en Jan. Heel sneu als je dit gaat doen uit verveling. Ga ’s deaud.

   15
   1
 9. Andre zegt:

  Roddelpraat heeft gewonnen, omdat de vrijheid van meningsuiting altijd wint. Famke wil faam en dan moet ze kunnen incasseren en niet zielig zitten janken dat haar “productie” geen hit is geworden, maar een ondereel van een brede maatschappelijke discussie. Je kan in de tijd van sociale media niet alles controleren en dingen die je niet aanstaan deleten. Wel done mannen!

  3
  0
 10. Mappy zegt:

  Beste Jan en Dennis , ik hoop van harte dat jullie winnen maar dat deze keer de
  verliezer ook de gerechtskosten betaald.
  Is Dennis weer beter ?
  Krijgen we woensdag die foto van de door tyfoon Glenda veroorzaakte puinhoop
  in de Jumbo te zien. Dennis jij hebt vast goede contacten ☺☺ met Gerard
  (ik heb er de kracht niet meer voor) Joling die deze foto schijnt te hebben.

  7
  0
 11. Hans Worst zegt:

  ze heeft zich gisteren weer belachelijk gemaakt die famke vind het waarschijnlijk lekker om zich zelf te naaien want dit gaat haar veel geld kosten

  3
  0
 12. Ome+Jan zegt:

  Famke kan wel theatraal huilen hoor, haar advocate kan er ook wat van “gaat het?”. Ik weet niet of bij jullie de verliezende partij ook de procureur moet betalen?

  1
  0
 13. Bipolair tofu weigeraar zegt:

  Wanneer is dan de definitieve uitspraak? Duurt lang voor kort geding

  0
  0

Reacties zijn gesloten.