Ook Radio2 cancelt Roddelpraat

Nu weten wij zo langzamerhand ook wel dat ze ons niet pruimen bij de NPO. Bij de commerciëlen trouwens ook niet. Dat hebben we vooral gemerkt toen wij onrechtmatig uit de Televizier werden gekinkeld. De rechter vond dat het niet mocht, maar deed verder geen hol. Nu mogen we, ondanks heel veel stemmen, de Top2000 niet in met ‘Vieze media’.

We hebben het zogenaamd niet gered. Maar de lol is dat je al heel snel ziet welk trucje ze hebben uitgehaald.

Want we zijn opeens nummer 4 in de Top2000 bij stemmers van 91+. Geloof je het zelf?

37 reacties op “Ook Radio2 cancelt Roddelpraat

  • Pa Stinaak zegt:

   Lol. Hoe kun je boycotten wat unaniem genegeerd wordt. Behalve dan 91+ die het gedwongen door de speakers krijgt. Kan je nagaan. Stonden jullie op één onder de 91. Zal wel niand gestemd hebben dan een paar van hier.

   7
   37
   • Werner von Brown zegt:

    Het échte nieuws is natuurlijk dat Jeffrey Airfryer de Volrndamse bevolking aan gaat klagen wegens geweld en het verstoren van een verboden demonstratie.

    Zogezegd ging Jeffrey met zijn maten van KOZP naar Volendam om herrie te trappen en kreeg daar lik op stuk.
    Onder het toeziend oog van de politie. Hulde aan de hermandad dat het niet verder uit de hand is geëscaleerd, en de oproerkraaiers van het kleinfacistische bolwerkje KOZP zat alweer snel in de bus naar huis.

    Kijk en huiver.
    DAT IS PAS >>breaking news<<

    19
    0
   • Pieter zegt:

    Echt >>Breaking Nieuws<< komt natuurlijk uit Engeland. Echt bizar wat daar gebeurt!
    Het Verenigd Koninkrijk wordt de afgelopen dagen ongenadig hard getroffen door waarschijnlijk wel de omikron… Voor de derde dag op rij is het hoogste aantal nieuwe omikrongevallen geteld sinds het begin van de uitbraak vorig jaar. Hoe gek wil je het hebben
    Ze sluiten zelf omdat iedereen ziek wordt! Het lijkt wel een pandemie als je dit zo leest!
    Diverse restaurants en kroegen wachten niet op instructies van de overheid en sluiten zelf de deuren, onder meer vanwege een stroom aan annuleringen en zorgen over de gezondheid van het personeel.
    Een andere ondernemer voelde zich genoodzaakt om vroegtijdig in te grijpen. In slechts een paar dagen tijd raakte een kwart van zijn personeel besmet, vermoedelijk door de rondrazende omikronvariant van het coronavirus. ,,De belangrijkste reden om te sluiten is mijn team. We wilden niet dat iemand anders ziek zou worden.”

    Echt belachelijk.
    Ik ben wel weer klaar met die omikron.

    14
    4
   • Sjef van Borkel zegt:

    Hilarisch nieuws is dat Talpa alle banden met het AD verbreekt.
    Ik moest even gaan zitten toen ik dat las.

    Omdat Angela de Jong alle baggerprogramma’s van Talpa terecht slecht gemaakte fantasieloze baggerprogramma’s noemt in haar krantenartikeltjes op de website van het AD is voor Talpa nu de maat vol.

    Liever heeft Talpa positieve recensies. Angela wil graag dat Talpa simpelweg betere programma’s gaat maken.

    Gezien de kijkcijfers die Talpa genereert zijn er ongeveer 16¾ miljoen mensen in Nederland die vaak of altijd Talpa links laten liggen dus dát is géén Breaking news.

    Grappig is dat ook GeenStijl alle banden met Talpa verbreekt.
    Het wordt rustig bij Talpa.

    14
    0
    • Zebedeus Nooitgedachy zegt:

     Zelfs Johan Derksen vindt dat Angela de Jong gelijk heeft als zij stelt dat Talpa grossiert in goedkope baggerprigramma’s.

     John de Mol is een fascistoïde onderdrukker en die man van Witneusje van Dijk is de knuppel die het beleid van zijn baas trouw uitvoert.

     Het is een kansloods clubje dat Talpa-gebeuren, ik hoop dat ze gauw verdwijnen.

     6
     0
  • И. Иødrøg zegt:

   BREAKING-NEWS: Marco dient aangifte in tegen vermeend slachtoffer en haar moeder, Nathalie Thielen.

   Gaat nog spannend worden. Het blijkt dat Marco Borsato vandaag een aangifte heeft ingediend tegen het slachtoffer A. T. (22) en haar moeder Nathalie Thielen. De vrouw met wie hij ruim 30 jaar samen heeft gewerkt, zijn steun en toeverlaat en voormalig rechterhand.

   Deze zaak rammelt aan alle kanten. Ook de berichtgeving van RoddelPraat klopt niet volledig. Er is namelijk nooit sprake geweest van onzedelijk gedrag op één van The Voice barbecues. Althans niet in de suggestie dat dit meisje tijdens één van de barbecues is betast. Er zijn geen aangiftes binnengekomen van vrouwen die Marco zou hebben aangerand tijdens zijn barbecues. Twee meldingen bij Van den Heuvel zegt nog niets en daarover ontbreekt vooralsnog alle context.

   De vrouw die dit zogenaamde dagboek vond is namelijk Nathalie Thielen. Zij werkte 30 jaar voor Marco. Rond de hereniging van Marco en Leontine voerde hij een reorganisatie door in zijn bedrijf, Musica è Bookings. Een groot aantal vrouwen, waaronder Nathalie Thielen, heeft toen het bedrijf moeten verlaten. Formeel op haar verzoek, maar geruchten dichtbij de bron suggereren dat dit is geweest op verzoek van Leontine.

   Zou Leontine daarom bij Marco zijn gebleven nadat Nathalie haar confronteerde met de geruchten? Leontine weet immers al ruim 1.5 jaar van de beschuldiging(en) en vond dit geen reden om niet te herenigen met Marco. Zou er sprake zijn van wrok? Heeft Nathalie haar dochter deze aangifte laten doen uit pure wraak? Leontine zorgde er immers voor dat Marco voorgoed uit haar leven is verdwenen.

   Ik sluit niets uit, ook niet Marco’s schuld. Maar er zijn wel verdachte omstandigheden die het verhaal van Nathalie en haar dochter niet 100% geloofwaardig maken.

   Dit gaat nog heel spannend worden. Ik neem het niet op voor Marco, maar zijn schuld staat nog lang niet vast.

   Hopelijk is dit ook een signaal naar andere gold diggers.

   14
   35
  • Koen zegt:

   Wees ff realistisch, zo’n roastlied hoort niet in de top2000 en dat weet jij Jan ook. Het is vooral voor goede oude klassiekers met soms wat nieuws, het zou natuurlijk grappig zijn maar zoveel maakt het nou ook weer niet uit.

   6
   6
 1. Lulhannes zegt:

  Jantje, even een opmerking over de website: Als je op ‘alle nieuwsberichten’ klikt dan stopt het bij 24 november, dus daar gaat iets mis bij de automatische doorloop van oudere nieuwsberichten.

  4
  0
 2. Don de Jong zegt:

  Ik vind de uitzendingen roddelpraat steeds slechter te pruimen. De onderwerpen zijn vergezocht en niet leuk. Vroeger kon ik nog lachen maar tegenwoordig is het kleuterniveau.
  Kom eens met wat beter Jan en Dennis.

  4
  8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.