Ook Lex Uiting door de knietjes

Het kan niet op voor de deugbrigade. Na Maxime Meiland, biedt ook Lex Uiting zijn excuses aan voor een andere mening. Lex had het in een item bij RTL Boulevard over de uitsluiting van de Meilandjes de term kopdoek ipv hoofddoek gebruikt. En toen moest zijn kop/hoofd eraf. En dus zegt ie sorry.

“Gisteren gebruikte ik in dit programma per ongeluk het verkeerde woord voor hoofddoek. Nadat ik schrok van deze ongelukkige verspreking, bood ik direct hier mijn excuus aan in de uitzending. Doordat ik me er nogal ongemakkelijk over voelde, probeerde ik het later met een grapje glad te strijken. Helaas zonder het juiste resultaat. Ik heb door deze slip of the tongue mensen beledigd of verdriet gedaan. Dit was totaal niet mijn bedoeling en ik wil op geen enkele manier bepaalde mensen, culturen of gebruiken buitensluiten of veroordelen. En daarom wil ik nogmaals hier mijn woorden terugnemen en sorry zeggen.”

Zo ziet een weke ruggengraat er nou uit. Want mijn hemel, wat een overdreven gedoe. En oh ja, Lex, jij wil op geen enkele manier bepaalde mensen, culturen of gebruiken buitensluiten of veroordelen? Waarom doe je dat dan wel over Zwarte piet? Slappe zak.

8 reacties op “Ook Lex Uiting door de knietjes

 1. Mabel wist de shit zegt:

  Nou Lex, toen je kopdoek zei, dacht ik wow..Lex durft. Lex zegt wat het grootste gedeelte van Nederland denkt, maar niet mag zeggen. Lex dacht…kopvod. Want dat bedoelde ons Lex met kopdoek. Kopdoeken, nee…maar kopvod, dat komt bij Wilders vandaan. Geeft niet hoor Lex want zo noemt heel normaal denkend Nederland ze. Kopvodden, pinquins, Fatima’s , Murken enz enz Wat laf is, dat is een kut excuus. Ik snap het wel hoor, want anders kom je ook niet meer aan de bak, en al die nutteloze B artiesten die rollen over elkaar om helemaal goed te zijn, en te deugen. Vanavond maar eens een item over de pedofiele geneugten van Marco ”steek je leuter in een kleuter” Borsato?

  10
  0
  • Kweetniet zegt:

   Incorrect. Pinguïns was voor bepaalde katholieke nonnen in hun zwart wit gewaad. En jouw bubbeltje is klein Nederland broeder. Kom er af en toe eens uit. Voor mij zijn beide extremen de idioten die het verpesten.

   3
   0
 2. Robbie zegt:

  Nou dan eis ik ook excuses!! Ik word namelijk heel verdrietig van dit soort slappe zakken hooi en ben er ook door beledigt. Dus graag een sorry vanavond in RTL Boulevard richting mij. Ik zit hier nu echt in een hoekje te huilen Lex, en dat heb jij op je geweten!!!!!

  5
  0
 3. Lex Uiting zegt:

  Lexje moet wel op z’n knie-.
  Deze jongen staat onder aan de ladder en het is slikken of stikken en anders is hij zijn mediabaantje kwijt.
  Hij heeft geen keuze want anders moet hij gaan vakkenvullen. Hij kan verder niets ofzo.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.